Horoskop 7 Avgust 2023

Divan si, Ovne! Sve na tebi je bomba, od načina na koji hodaš do načina na koji pričaš. Nešto nam govori da nismo jedini koji se tako osećaju prema vama! Spremite se da verujete u Kismet, ako već niste. Vaš duhovni tim vuče glavne konce u nevidljivom kako bi u vaše iskustvo doveo vaš božanski pandan. Tajna tog misterioznog sjaja, Vodolije? Sećanje da ste jedno sa silama i da sile plešu ekstatičan ples života kroz vas. Dakle, zahvalite se za sve što imate i sve što će tek doći dok budete uzimali taj skok vere. Verujte da ćete moći da ostvarite svoje najluđe snove dok se krećete kroz život sa lakoćom i tokom. Ali, tvoje srce zna, Ribe. Vaše srce zna sve odgovore. Vaše srce zna šta je u skladu sa vašom istinom, a šta nije. Dakle, otpustite sumnju u sebe i samodestruktivne obrasce sa milošću. Da biste povratili svoju veru: počnite da vizualizujete Univerzum kao ljubazan i pun ljubavi roditelja koji vam zauvek čuva prostor da rastete i evoluirate u najbolju verziju sebe.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara! PS: Neka vam ova luna donese dobar juju!

Ovan

Ne, *ti si divan, Ovne! Sve na tebi je bomba, od načina na koji hodaš do načina na koji pričaš. Nešto nam govori da nismo jedini koji se tako osećaju prema vama! Spremite se da verujete u Kismet, ako već niste. Vaš duhovni tim vuče glavne konce u nevidljivom kako bi u vaše iskustvo doveo vaš božanski pandan. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vreme je da se voli i da bude voljen! PS: Mi ne crvenimo, vi jeste.

Kosmički savet: Evo te božanske zajednice srodnih duša koju ste pozvali u svoje iskustvo!

Bik

U štabu Taurus-a je nekako seksi-i-znam-to. Osećaš se, dušo, i širiš radost i sjaj kao konfete gde god da kreneš! Samo podsetnik: boravak u vašoj magiji je deo vaše božanske svrhe! Štaviše, ovo poglavlje vašeg života takođe donosi slatke plodove vašeg rada. Zahvalite se za žetvu jer se sećate da najbolje tek dolazi!

Kosmički savet: Podesite svoju internu radio frekvenciju na zahvalnost i obilje.

Blizanci

Ali, uvek ima više nego dovoljno za obilazak. Ponavljamo: uvek ima više nego dovoljno za obilazak. Nešto o čemu treba razmišljati ako ste previše čvrsto držali svoju materijalnu imovinu. Evo stvari, Blizanci: sutra nije zagarantovano. Nikada ne možete u potpunosti da procenite šta budućnost može doneti. Ali, ako postoji jedna stvar u koju možete biti sigurni, to je da vam Duh čuva leđa. Sve što vam treba i sve što želite biće vam obezbeđeno u božansko vreme.

Kosmički savet: Mislite veliko, otvorite svoj um i dozvolite sebi da primite svoj deo blagoslova.

Rak

Shvatamo, Rak. Nikad niste mislili da ćete biti ovde, ali jeste. Obratite pažnju na to koje znakove otkrivaju dok skidate ružičaste naočare. Ako se osećate kao da su bili nelojalni prema vama, verovatno ste vođeni svojim instinktom, divljim. Zapamtite, vi ste arhitekta svoje stvarnosti. Imate slobodu nad tim kako se scenarij vašeg života odvija. Dakle, pozovite svoju moć i izvršite neophodne promene. Ponekad će odabir sebe zahtevati da izneverite druge ljude, i to je u redu.

Kosmički savet: Verujte svom instinktu.

Lav

Sada jasno vidiš, Leo. Ono što je trebalo da uspe, uspelo je protiv svih izgleda. Stvari koje nisu bile u skladu sa vašim najvišim i najvećim dobrom, uklonjene su sa vašeg puta. Razumete da je Duh u vašem timu. Taj Duh je bio u vašem timu sve vreme. Pa, pritisni dugme za pauzu, Leo. Usporite i zahvalite se za sve što ste iskusili u nedavnoj prošlosti dok svoje rane pretvarate u mudrost. Prihvatanje života pod životnim uslovima je meditativna praksa koja će transformisati vaše iskustvo ovde na zemlji.

Kosmički savet: Usporite i zahvalite se za stvari koje nisu uspele koliko i za stvari koje su uspele.


Devica

Kada se prvi put probudimo, kada prvi put krenemo na naše duhovno putovanje, očekujemo da nas u svakoj fazi dočekaju duge i jednorozi. Ali, stvari se ne odvijaju tako u fizičkom smislu. Proces unutrašnje alhemije zahteva od nas da unesemo svetlost u takozvane tamne delove. Zahteva da pogledamo svoje senke u oči i da plešemo sa svojim demonima. Dakle, nemojte se plašiti da prođete kroz podzemni svet, ako je to nešto na šta ste pozvani u ovom trenutku. Ti si na putu transformacije, Device, i mnoga blaga ćeš iskopati na ovom svetom hodočašću.

Kosmički savet: Vi ste na putu transformacije.

Vaga

Ovde ste zato što vam je suđeno da budete ovde, jer se svaki molekul u multiverzumu urotio da upoznate ljude (ili osobu!) koje trenutno srećete i imate iskustva koja trenutno imate. Otvorite svoje srce i dozvolite. Dozvolite sebi da osetite ljubav. Dozvolite da vas drže, podržavaju i uzdižu oni koje ste pozvali u svoj svet. Nešto nam govori da gradite temelje novog života! Oh, i u slučaju da se pitate, stvari na polju ljubavi i romantike takođe će se pozitivno okrenuti!

Kosmički savet: Otvorite svoje srce i dozvolite sebi da doživite iskustva koja su vam sada namenjena.

Škorpija

Razmislite o ovome: ako bi Duh želeo da doživite određeno iskustvo, vi biste imali dato iskustvo. Činjenica da se to nije manifestovalo kod vas ili na način na koji ste zamislili da će biti znak da dati san/želja ne podržava rast vaše duše. Dakle, vratite lakoću i tok nazad u jednačinu jer verujete tamo gde vi i verujete u ono što vam život pruža. Prihvatanje života po životnim uslovima će vas odvesti na mesta, divlje.

Kosmički savet: Vi ste tamo gde treba da budete. Breathe.

Jarac

Smrt i propadanje su isto toliko deo života kao i rođenje, rast i regeneracija. Dakle, prihvatite šta ovaj ciklus nosi sa sobom, Strelce. Prihvatite ono što je služilo svojoj svrsi. Držanjem i držanjem samo ćete produžiti svoju patnju. Ono što vaše više ja želi da zapamtite je da je nestalnost način života u zemaljskom carstvu. Ali, niste sami, nikada sami. Imate svu kosmičku podršku koja vam je potrebna da biste se izlečili i transformisali. Pozovite svoje vodiče i pustite da se magija razvije!

Kosmički savet: Zatražite znak i budite otvoreni za mnoge načine na koje biste to mogli dobiti. Vaši anđeli i vodiči drže prostor za vas da se izlečite i transformišete u ovom trenutku.

Ali, niko nije superioran ili inferioran. Niko nije ni bolji ni gori. Svako je na svom individualnom putovanju ovde na zemlji. Dakle, odbacite presude, Jarac. Gledajte mimo razlika dok počinjete da poštujete božansko svetlo u svima. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: kada svakog sa kim se ukrste prepoznate kao Budu u plavim farmerkama, vaša stvarnost će se transformisati sa vama.

Kosmički savet: Svako sa kim se ukrste je samo Buda.

Vodolija

Tajna vašeg misterioznog sjaja? Sećanje da ste jedno sa silama i da sile plešu ekstatičan ples života kroz vas. Dakle, zahvalite se za sve što imate i sve što će tek doći dok budete uzimali taj skok vere. Verujte da ćete moći da ostvarite svoje najluđe snove dok se krećete kroz život sa lakoćom i tokom. Takođe se ukazuje na pozitivan pomak u vašoj životnoj situaciji. Ne dozvolite da vas urbana usamljenost zavlada, Vodolije, posebno ako imate priliku da kupite plac na selu i započnete zajednicu sa svojim kolegama jednorozima.

Kosmički savet: Uzmite taj skok vere sa pesmom predaje u svom srcu.

Ribe

Ali, tvoje srce zna, Ribe. Vaše srce zna sve odgovore. Vaše srce zna šta je u skladu sa vašom istinom, a šta nije. Dakle, otpustite sumnju u sebe i samodestruktivne obrasce sa milošću. Ono što želite da uradite je da unesete lakoću i da se vratite u narativ. Da biste povratili svoju veru: počnite da vizualizujete Univerzum kao ljubazan i pun ljubavi roditelja koji vam zauvek čuva prostor da rastete i evoluirate u najbolju verziju sebe.

Kosmički savet: Leči i raste.