Horoskop 19 Septembar 2023

Evo više ljubavi, više smeha, više radosti, više blaženstva i više anande! Evo za kvalitetno vreme sa porodicom vaše duše, značajne veze i ljubav koja traje ceo život! Ako je raj bio mesto na zemlji, onda je ovo što bliže raju, Ribe! Kao takav, ovo je takođe vreme da preispitate svoj stil komunikacije. Da pregledate kako se pojavljujete u svojim međuljudskim odnosima. Dakle, dajte sebi dozvolu da u svakom trenutku budete vi bez izvinjenja. Bik, ti si tamo gde treba da budeš i kako je to lepo mesto! Ovo je nedelja u kojoj treba dati prednost zadovoljstvu i igri. Ovo je nedelja da prebrojite svoje blagoslove i pomnožite ih sa deset. Ali, kome i čemu pokušavaš da pobegneš, Vodolije? Kako je ova potreba da vam na bilo koji način izbegne služenje? Ovo je vaš podsetnik da usporite, da budete i da dišete. Da vratite svoju svest ovde i sada. Da postanete svesni šta vam otkriva vaš unutrašnji pejzaž. Došlo je vreme da se očisti bol, lepotice.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!


Ovan

Danas ste raspoloženi da bacite u vetar i da iskoristite šanse za koje niste imali hrabrosti u prošlosti. Hrabrost je zaista vaša najveća snaga u ovom trenutku, Ovan. Suočite se sa svojim strahovima, idite sa nesigurnostima koje su vrebale u vašoj podsvesti do izlaznih vrata i razbijte stare obrasce. Tvoje buduće ja drži prostor za tebe da dođeš na svoje, lepo.

Kosmički savet: Suoči se sa svojim strahovima, lepotice.

Bik

Vi ste tamo gde treba da budete i kako je to lepo mesto! Ovo je nedelja u kojoj treba dati prednost zadovoljstvu i igri. Da pronađem radost, lepotu i blaženstvo, upravo ovde, sada i u ovom trenutku. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vaša sposobnost da se fokusirate na dobre stvari učiniće da se dobre stvari umnože. Kao takvo, ovo je takođe dobar trenutak za usvajanje aktivnog načina života. Da se ​​probudim sa suncem i da trčim. Ako ste razmišljali da se pridružite teretani ili pohađate fitnes radionicu, smatrajte ovo svojom zelenom zastavom!

Kosmički savet: Evo da se zabavite na suncu!

Blizanci

Danas vam karte skreću pažnju na novčana pitanja. Ako ste razmišljali da pozajmite novac ili uzmete neku vrstu zajma, odmaknite se i ponovo procenite plan. Dobra je ideja da očistite svoje obaveze pre nego što preuzmete još jedan finansijski teret. Kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, vežbajte iskrenost. Recite ljudima koje volite kako želite da budete voljeni. Zatražite njihovu podršku kada je potrebna. „Odgovornost“ je reč o kojoj želite da razmišljate u ovom trenutku.

Kosmički savet: Oslobodite svoje obaveze.

Rak

Ideja je samo ideja dok ne postupite po njoj. Dok ne uradite nešto po tom pitanju. Sve dok ne odlučite da se fokusirate na to. Prestani da čekaš savršen trenutak, Rak. Prestanite da čekate trenutak u svom životu kada sve izgleda savršeno. Napravite prvi korak sada. Učinite prvi korak danas. Verujte sebi da ćete uravnotežiti ono u šta ćete uliti svoju energiju sa onim što vam je već na tanjiru.

Kosmički savet: „Uravnoteženost“ je magična reč, lepo.

Lav

„Ljudi ne shvataju da je sada sve što postoji: ne postoji prošlost ili budućnost osim kao sećanje ili iščekivanje u vašem umu. Zlatne reči Eckharta Tollea za razmišljanje na početku dana, draga! Ovo poglavlje vašeg života odnosi se na prihvatanje i prihvatanje slavnog sada. Radi se o tome da budete prisutni i da radite najbolje što možete danas. Dakle, nastavi sa radom, Leo. Neka „usluga“ bude na čelu i centru svega što nudite svetu oko sebe. Zapamtite, mi ne možemo da kontrolišemo ishod onoga što stvaramo. Oslobodite se rigidnih ideja o tome kako želite da se stvari manifestuju za vas dok dozvoljavate da se čuda odvijaju na način na koji su namenjena. Samo podsetnik: najbolje tek dolazi, lepotice!

Kosmički savet: Dajte sve od sebe i prepustite ostalo.

Devica

Kada stvari ne funkcionišu po planu u vašoj glavi, zastanite i razmislite o tome šta Univerzum pokušava da vam kaže. Ponekad je odgovor „nije ovo“. U drugim slučajevima, odgovor je „ne sada“. Samo ti znaš šta je istina u tvom slučaju, lepotice. Dakle, slušajte šta vam vaša podsvest govori. Oh, i još nešto! Neka „strpljenje“ postane vaša moćna reč. Ako budete frustrirani, to će samo stvoriti više odlaganja i poteškoća, bu.

Kosmički savet: Obratite pažnju na ono što vam Univerzum prenosi u ovom trenutku.

Vaga

Vaga, poslednjih godina ste predano radili na sebi. Izlečili ste i transformisali se na više načina nego što možete da zamislite i na više načina nego što možete da izbrojite. Gle čuda! Vaša spoljašnja stvarnost će se uskoro poigrati sa vama. Pripremite se da primite ljubav, obilje i blagoslove koje želite i zaslužujete. Pripremite se da napravite prostor za vrstu veze(e) koje podižu vaš duh i leče vašu dušu. Ono čega univerzum želi da zapamtite, sada i u svakom trenutku: ovde ste da volite i budete voljeni, bu!

Kosmički savet: Ovde ste da biste voleli i bili voljeni!

Škorpija

Ponekad, jedino što možete učiniti je da budete mirni. Biti miran i posmatrati oseke i tok svog unutrašnjeg pejzaža. Pustiti ono što treba da prođe, da prođe kroz tebe, a da mu ne pripišeš priču. Naučite da odbacite svoje presude oslobodiće vas na više načina nego što možete da zamislite i na više načina nego što možete da računate. Upamtite, ovo uključuje presude prema kojima ste se držali. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: ‘saosećanje’ je tvoja moćna reč, lepotice.

Kosmički savet: Budite.

Strelac

Ako su stvari na finansijskom planu bile pogrešne, vreme je da preuzmete stvari u svoje ruke, Strelce. Razmišljajte ne samo o tome kako možete spasiti situaciju, već i o tome kako možete donijeti odluke koje će vam dugoročno služiti. Trenutno se preporučuje rad sa stručnjakom u datoj oblasti. Sa druge strane, stabilnost i sigurnost su naznačeni na ličnom frontu. Možda ste u procesu izgradnje života sa nekim ko se ne plaši da vam da prioritet, dan za danom, mesec za mesecom.

Kosmički savet: Pozvani ste da donosite finansijske odluke koje će vam služiti na duge staze.

Jarac

Ali, šta za vas znači sloboda? Kako pronalazite slobodu, dan za danom, mesec posle? Jarac, ovo je vaš nedeljni podsetnik da odbacite teret očekivanja. Ideja o tome ko bi trebao ili ne bi trebao biti. Da skinem slojeve uslovljenosti kako bi pronašao tebe, pravog ti, blistavog ti, ti koji je pun ljubavi, svetlosti i sjaja. Nešto nam govori da ste usred veličanstvene promene i da ste spremni da u svoj život pozovete članove svog plemena visoke vibracije!

Kosmički savet: Evo ljubavi i smeha!

Vodolije

Ali, kome i čemu pokušavaš da pobegneš, Vodolije? Kako je ova potreba da vam na bilo koji način izbegne služenje? Ovo je vaš podsetnik da usporite, da budete i da dišete. Da vratite svoju svest ovde i sada. Da postanete svesni šta vam otkriva vaš unutrašnji pejzaž. Došlo je vreme da se oslobodimo tuge, ogorčenosti i bola. Pozovite svoje anđele i duhovne vodiče da vam pomognu u procesu čišćenja stare priče dok svesno stvarate prostor za novu.

Kosmički savet: Postanite svesni šta vam unutrašnji pejzaž otkriva.

Ribe

Evo više ljubavi, više smeha, više radosti, više blaženstva i više anande! Evo za kvalitetno vreme sa porodicom vaše duše, značajne veze i ljubav koja traje ceo život! Ako je raj bio mesto na zemlji, onda je ovo što bliže raju, Ribe! Kao takav, ovo je takođe vreme da preispitate svoj stil komunikacije. Da pregledate kako se pojavljujete u svojim međuljudskim odnosima. Dajte sebi dozvolu da bez izvinjenja budete vi. Da osvetlite svoju svetlost na više načina nego što možete da zamislite. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vi ste na putu ka celovitosti.

Kosmički savet: Evo ljubavi i smeha!