Horoskop 6 Avgust 2023

Ali, promena je jedina konstanta, Blizanci. Nestalnost? Način života u zemaljskom carstvu. Dakle, dozvolite da ono što treba da izbledi, izbledi. Dozvolite sebi da se bez napora preselite na novo mesto. Dozvolite sebi da okrenete novi list, ako je to ono što život zahteva od vas u ovom trenutku. Neće vas svi potapšati po ramenu ili podržati promene na koje ste pozvani da napravite u ovom trenutku, i to je u redu. Kada se probudimo svako jutro, imamo izbor, Vaga. Izbor da se priklonimo negativnosti i ponovimo priču o neuspehu ili da sledimo naše blaženstvo bez obzira na cenu. Nešto nam govori da ste posvećeni životu pun strasti sa novootkrivenim žarom i to vas čini magnetom za čuda! Rak, ovde si jer ti je suđeno da budeš ovde. Zato što se svaki molekul u multiverzumu urotio da budeš ovde. Umesto da hranite svoje strahove, vratite veru u sebe. Zapamtite ko ste i zbog čega ste došli. Zakoračivši u svoju moć, moći ćete da ispunite svoju svetu svrhu! Dakle, šta dan sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo!

Ovan

Ali, nisi zaglavio, Ovne. Postoji još jedan način da se snađete u datoj situaciji. Počnite tako što ćete prepoznati obrasce koji vas drže vezanim za ono što više ne služi vašem najvišem i najvećem dobru. Paljenjem lampe svesti i razmišljanjem o lekcijama koje treba da naučite u ovom trenutku, moći ćete da napravite korak ka istinskoj slobodi. Predani ovnovi, suzavisnost bi mogla biti glavna tema za vas trenutno. Oduprite se porivu da tu jednu osobu učinite svojim sve. Umesto toga, želite da proširite svoj um i svoj društveni krug.

Kosmički savet: Postoji još jedan način da se krećete u datoj situaciji.

Bik

Ti si ti, i to je tvoja supermoć, Bik. Nije važno koliko puta ste izgubili. Nije važno koliko puta ste podbacili. Jedina stvar koja je bitna je vaša sposobnost da ustanete i pokažete se. Dakle, ustani i pojavi se, lepotice! Nešto nam govori da ste spremni da pomerite planine! Na šta želite da vodite računa: o vrsti ljudi kojima se u ovom trenutku okružujete. Zapamtite, oni koji odbijaju da rade na sebi samo će nastaviti da crpe vaše rezerve.

Kosmički savet: U sebi posedujete moć da pomerate planine.

Blizanci

Ali, promena je jedina konstanta, Blizanci. Nestalnost? Način života u zemaljskom carstvu. Dakle, dozvolite da ono što treba da izbledi, izbledi. Dozvolite sebi da se bez napora preselite na novo mesto. Dozvolite sebi da okrenete novi list, ako je to ono što život zahteva od vas u ovom trenutku. Neće vas svi potapšati po ramenu ili podržati promene na koje ste pozvani da napravite u ovom trenutku, i to je u redu. Vi znate svoju istinu i znate, u svom srcu, sve načine na koje treba da se transformišete. Verujte svom putu.

Kosmički savet: Iznesite dar radikalnog samoprihvatanja na sto.

Rak

Ovde ste jer vam je suđeno da budete ovde. Zato što se svaki molekul u multiverzumu urotio da budeš ovde. Umesto da hranite svoje strahove, vratite veru u sebe. Zapamtite ko ste i zbog čega ste došli. Zakoračivši u svoju moć, moći ćete da ispunite svoju svetu svrhu! Kao takvo, ovo je takođe vreme kanalisanja novih ideja i inspiracije. Zato, odvojite vreme da s ljubavlju prizovete Muzu, mesečevo dete. Provođenje vremena u prirodi je odličan način da aktivirate tok vaših kreativnih sokova.

Kosmički savet: Ovo je vreme kanalisanja novih ideja i inspiracije.

Lav

Možda oni nisu „oni“. Možda su oni-jedan-sada. Nećete znati mogućnost onoga što možete zajedno da kreirate dok sebi ne date dozvolu da istražujete. Budi jednostavan, Leo. Pozovite ih na sastanak za kafu i vidite kako će se stvari odvijati. Nešto nam govori da biste mogli biti prijatno iznenađeni! Buđenje vašeg unutrašnjeg iscelitelja/šamana/veštice takođe može biti tema za neke od vas trenutno. Iskoristite svoj unutrašnji rezervoar mudrosti dok odvajate vreme i za učenje i za vežbanje. Vaša posvećenost svom zanatu će se isplatiti u godinama koje dolaze.

Kosmički savet: Neka bude jednostavno. Pozovite ih na sastanak za kafu i vidite kako će se stvari odvijati.


Devica

Pliva i oseka, oseka i oseka, oseka i oseka ponovo. Točak se neprestano i neprekidno okreće, učeći nas oštroj lekciji o nepostojanosti. Dakle, ono što treba da se rastvori, neka se rastvori. Pusti šta treba da izmiče, da izmiče. Razmislite o tome ovako: razočaranje vam pomaže da preusmerite kočiju svog života i da se uskladite sa svojim putem i svrhom. Ako ne znate šta da radite ili odakle da počnete, to je u redu. Dozvolite sebi da postanete prazni dok svesno odvajate vreme za meditaciju i svesnost. Odgovori koje tražite će na kraju naći put do vas.

Kosmički savet: Ako ste razmišljali o tome da prisustvujete povlačenju, smatrajte ovo zelenom zastavom da biste slušali svoj unutrašnji kompas.

Vaga

Kada se probudimo svako jutro, imamo izbor. Izbor da se priklonimo negativnosti i ponovimo priču o neuspehu ili da sledimo naše blaženstvo bez obzira na cenu. Nešto nam govori da se posvećujete životu u strasti sa novootkrivenim žarom i to vas čini magnetom za čuda, divlja! Govoreći o čudima, Univerzum u vaše iskustvo donosi vezu srodne duše. Određeni neko ko obećava da će vas gledati kao da ste magični i podseća vas na svu slatkoću koju život može da ponudi!

Kosmički savet: Evo ljubavi, strasti i drugih opojnih sredstava, Vaga!

Škorpija

Šta je van: lažna prijateljstva i površne veze. Šta je unutra: prijatelji koji to održavaju stvarnim, stoje uz vas kroz olujno vreme i podsećaju vas na vašu inherentnu moć. Dakle, napravite prostor za drugove jednoroge koji vas podsećaju na vašu inherentnu moć dok eliminišete ono što više ne rezonuje sa pesmom vaše duše. Duh ima prostora za vas da evoluirate u najslavniju verziju sebe! Ako želite da proširite svoj krug, počnite tako što ćete napraviti listu svojih interesovanja i tražiti zajednice u kojima možete zajedno stvarati sa ljudima koji isto misle.

Kosmički savet: Evo za kolege jednoroge koji obećavaju da će biti uz vas tokom olujnog vremena.

Jarac

U bilo kom trenutku imate dve opcije: da dozvolite da vaši strahovi nadvladaju vas ili da se izdignete iznad njih. Dakle, uzmite hrabrost i uzdignite se iznad tendencija koje vas sprečavaju da se pokažete kao najslavnija verzija sebe u velikom, lošem svetu! U narednim danima će verovatno doći do izražaja i pitanja vezana za komunikaciju. Govori svoju istinu, i to bez izvinjenja, Strelac. Biti asertivan ne pada vam uvek lako, ali to je ono što se od vas zahteva u ovom trenutku.

Kosmički savet: Govorite svoju istinu. Budite uporni.

Evo šoljice čaja istine, Jarac: Suzavisnost se trenutno pojavljuje kao glavna tema u vašem životu. Dakle, ako očekujete da vaš partner ili određeni neko u vašem životu bude sve, velike su šanse da ćete se iznova i iznova razočarati. Ovo je tvoj podsetnik da otvoriš svoje srce i svoj um, divlji. Blagosloveni ste čudnim i divnim plemenom, i to je nešto što trenutno želite da imate na umu. Samci Saturnovci, pripremite se da razmišljate van okvira kada su u pitanju romantične afere. Ako svoju kontrolnu listu ostavite po strani, moći ćete da primite nove energije u svoj unutrašnji krug.

Kosmički savet: Otvorite se mogućnosti onoga što možete zajedno da kreirate sa različitim članovima vašeg plemena duše.

Vodolija

Preokret zapleta, Vodolija: upravo ste tamo gde treba da budete, imate iskustva koja treba da imate upravo sada. Postanite svesni sve one radosti i lepote i magije koja se uliva u vaš putir dok se zahvalite za slavu i milost! I prošla i buduća verzija vas ponosne su na to kako ste svoje kvarove pretvorili u otkrića. Dakle, nastavite da se pojavljujete za svoju misiju hrabrog i otvorenog srca. Sve dok ste u skladu sa svojom istinom, nastavićete da napredujete i cvetate kako budete napredovali!

Kosmički savet: napredujte!

Ribe

„Uspeh je da voliš sebe, da voliš ono što radiš i da voliš kako to radiš“, zlatne reči američke pesnikinje Maje Anđelu za pamćenje kada počneš svoj dan, divlji. Ovo je vaš podsetnik da se oslobodite tereta očekivanja drugih ljudi, povratite svoj tron i pojavite se u velikom, lošem svetu kao najautentičnija verzija sebe. Što više ostanete povezani sa svojom istinom, to ćete bolje moći da služite drugima i ispunite svoju svrhu na način koji je božanski određen. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vi ste magija, a takav je i potencijal onoga što možete zajedno da kreirate!

Kosmički savet: Povratite svoj tron. Podelite svoju magiju.