Horoskop 8 Avgust 2023

„Ples, pevanje, pripovedanje i tišina su četiri univerzalna leka za isceljenje i gde smo ih zaustavili je mesto gde smo doživeli gubitak duše. Mudre reči američke plesačice i muzičarke Gabrielle Roth za razmišljanje dok ulazite u portal Lavlje kapije, Škorpion. Ovo je vaš podsetnik da se njišete u ritmu sopstvenog tela, da dozvolite svakoj ćeliji u vašem biću da vibrira od ekstaze, da pevate sa svojom sanghom, da izlijete svoja osećanja na platno, da pravite umetnost, da pravite nered i delite svoju priču sa svojim svetim krugom. Razmisli o tome, Jarac. U čemu se najviše osećate? Šta budi skrivenu pesmu tvoje duše? Univerzum vam u ovom trenutku daje mnogo znakova o tome šta treba da stvarate zajedno sa božanskim silama iznad. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: spremi se da zaplešeš ekstatičan ples života, lepotice! Sve se radi o porodici i zajednici u sedištu Vodolije. Aktivno razmišljate o načinima na koje možete da se pojavite za svoje kolege jednoroge i podržite ih usred ovih turbulentnih vremena. Znajte da ne postoji čin ljubaznosti ili dobročinstva koji će ostati neprimećen, divlji. Znajte da će vam se sve što unesete u kosmos višestruko vratiti. Ipak, pazite da odbacite sva očekivanja od željenog ishoda i držite svoj ego van jednačine. Gledajte na ovaj način: svi koje sretnete su u suštini samo Božansko u vučenju.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo!

Ovan

Ali, obavljanje posla ne bi trebalo da se oseća kao posao, Ovan. Evo nečega za pamćenje dok meditirate o moćnoj energiji portala Lavlje kapije. Dakle, unesite lakoću, radost i lakoću u priču. Vi ste tamo gde treba da budete, i kako je to lepo mesto! Kao takvi, takođe ste ohrabreni da ponovo zapalite vatru u sebi. Da se ​​setiš šta ti dušu pali. Da se ​​setite svih načina na koje ste se posvetili služenju u ovom životu. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: usklađivanje sa svojim putem i svrhom učiniće vas nezaustavljivim!

Kosmički savet: Vratite lakoću, radost i tok u priču.

Bik

iscrpljeni ste. Umoran si da nosiš težinu sveta. Umorni ste od pokušaja da popravite stvari u ime svih drugih. Počnite tako što ćete otpustiti svoj lažni osećaj kontrole, Bik. Razumevanje gde završavate i gde drugi počinju oslobodiće vas. Ako je vaše telo nosilo najveći teret za ono sa čime ste se emocionalno nosili, locirajte bol i transformišite ga nežnom ljubavlju i pažnjom. Ako osećate da ne morate ništa da radite, onda ne radite ništa. Pravljenje vremena i prostora koji su vam potrebni za lečenje je prerogativ.

Kosmički savet: Savršite umetnost nečinjenja.

Blizanci

Evo šoljice čaja istine, Blizanci: ljudi će vas izneveriti. Uprkos njihovim naporima, neće ispuniti vaša očekivanja. U različitim vremenima, oni mogu čak delovati na način koji nije u skladu sa vašim sistemom vrednosti. Dakle, često recite hvala i recite hvala svaki put kada se osećate opterećeni demonima razočaranja. Zapamtite, vi ste kraljica/kralj svog Univerzuma i da sebi dugujete da praktikujete razlikovanje.

Kosmički savet: Duh vam nudi priliku da vidite ljude u svom životu onakvima kakvi jesu.

Rak

Breathe. Odbacite um i vratite se svom srcu. Putujte nazad do tog beskonačnog rezervoara ljubavi, svetlosti i saosećanja u sebi. Dok to radite, rastvorite sve iluzije odvojenosti i zaplešite svoj put u kvantno polje jedinstva. Šta ti tvoji duhovni vodiči šapuću u ovom trenutku: ti si tu da voliš i budeš voljen, mesečevo dete!

Kosmički savet: Pomerite se dalje od iluzije odvojenosti u kvantno polje jedinstva. Ovde si da voliš i budeš voljen, mesečevo dete.

Lav

Shvatamo, Leo. Bili ste u paklu i nazad. Bili ste u paklu i nazad u proteklih nekoliko nedelja. Dakle, učinite sebi uslugu i ostavite prostor za sve to. Dozvolite sebi da osetite sve što možete da osetite bez odbacivanja onoga na šta vaša podsvest skreće pažnju. Paljenjem lampe svesti, moći ćete da preobrazite gorčinu u slatki eliksir za svoj rast. S obzirom na sve što se dešava u unutrašnjem pejzažu, možda imate ili ne morate imati propusni opseg za druženje, i to je u redu. Prihvatite svoju potrebu da budete u svom bezbednom prostoru, ali ne bežite od traženja pomoći.

Kosmički savet: Prihvatite ono na šta vaša podsvest skreće pažnju.

Devica

Devica, ti si neka vrsta maverika. Nošenje mnogih šešira sa ravnotežom je prirodno za vas. Evo u čemu je stvar: vaša potreba da sve to uradite mogla bi da vas udalji od vas samih; odvodeći vas iz tog prostora tišine u vama. Dakle, učini sebi uslugu i vežbaj likovnu umetnost ravnoteže. Danas, usred svega, pronađite ritual nege o sebi sa kojim ćete rezonirati dok odbacujete um i putujete nazad svom srcu.

Kosmički savet: Odbacite um i vratite se svom srcu.

Vaga

Izlečiti, u suštini, znači preseliti se u prostor celovitosti. Prihvatiti bez osuda i svetlost i tamu u sebi. Samo podsetnik: sav posao u senci koji ste radili privatno doveo vas je do ove tačke u vašem postojanju, gde volite i prihvatate sebe u potpunosti i divite se svim načinima na koje ste razbili barijere i razbili iluzije. Kao sveti ritual, zapalite sveću i za prošlu i za buduću verziju sebe. Nešto nam govori, najbolje tek dolazi, lepotice!

Kosmički savet: Vi ste tamo gde treba da budete. Zapalite sveću i za prošlu i za buduću verziju sebe.

Škorpija

„Ples, pevanje, pripovedanje i tišina su četiri univerzalna leka za isceljenje i gde smo ih zaustavili je mesto gde smo doživeli gubitak duše. Mudre reči američke plesačice i muzičarke Gabrielle Roth za razmišljanje dok ulazite u portal Lavlje kapije, Škorpion. Ovo je vaš podsetnik da se njišete u ritmu sopstvenog tela, da dozvolite svakoj ćeliji u vašem biću da vibrira od ekstaze, da pevate sa svojom sanghom, da izlijete svoja osećanja na platno, da pravite umetnost, da pravite nered i delite svoju priču sa svojim svetim krugom. Ovo je vaš podsetnik da stupite u kontakt sa svojim osećanjima, da se prepustite procesu katarze i da sačuvate prostor da se nova verzija vas rodi kroz pepeo stare.

Kosmički savet: Škorpija raste!

Jarac

Ali, svi mi pravimo greške, zar ne? Ono što je važno je naša spremnost da se pokažemo sa saosećanjem u našim srcima, prevaziđemo nelagodnost i iznesemo na videlo takozvane mračne delove. Dakle, unesite svetlost u takozvane tamne delove unutra, Strelac. Sećanje da je drugi samo ogledalo pomoći će vam da vežbate oprost. Kada dođe do ispoljavanja vaših najdubljih želja, prepustite „kako“ i „zašto“ Univerzumu. Uradili ste ono što ste trebali da biste pokrenuli određene stvari. Sada je vreme da se zavalite, opustite i pustite da se stvari odvijaju po zakonu božanskog vremena.

Kosmički savet: Sećanje da je drugi samo ogledalo pomoći će vam da vežbate oprost.

Razmisli o tome, Jarac. Zaista, stvarno razmislite o tome. U čemu se najviše osećate? Šta budi skrivenu pesmu tvoje duše? Univerzum vam u ovom trenutku daje mnogo znakova o tome šta treba da stvarate zajedno sa božanskim silama iznad. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: spremi se da zaplešeš ekstatičan ples života, lepotice! Kao takve, karte vam skreću pažnju na va-va-voom vezu koja je već neko vreme u vašoj orbiti. Istražite hemiju koju delite, ako se osećate pozvanim da to uradite. Samo nemojte biti vezani za formu u kojoj se vaša veza manifestuje.

Kosmički savet: Probudite skrivenu pesmu svoje duše.

Vodolije

Sve se radi o porodici i zajednici u sedištu Vodolije. Aktivno razmišljate o načinima na koje možete da se pojavite za svoje kolege jednoroge i podržite ih usred ovih turbulentnih vremena. Znajte da ne postoji čin ljubaznosti ili dobročinstva koji će ostati neprimećen, divlji. Znajte da će vam se sve što unesete u kosmos višestruko vratiti. Ipak, pazite da odbacite sva očekivanja od željenog ishoda i držite svoj ego van jednačine. Gledajte na ovaj način: svi koje sretnete su u suštini samo Božansko u vučenju. Dakle, na neki način, ono što zaista radite je da nudite svoju ljubav + nesebičnu uslugu Univerzumu.

Kosmički savet: Proširite svoju definiciju šta znači obilje. Proslavite veze duše koje vašem biću dodaju lepotu i bogatstvo dok vraćate na način koji je u skladu sa vašom istinom.

Ribe

Evo u čemu je stvar, Ribe: ljubaznost i velikodušnost su vaše supermoći. Kada nekoga pozovete u svoj sveti krug, vi ga stvarno puštate unutra. Kao rezultat toga, imate tendenciju da zaboravite gde završavate, a drugi počinju. Nije ni čudo što osećate nemir kada odbijaju da vam se pojave na način na koji se vi pojavljujete za njih. Dakle, učinite sebi uslugu i upravljajte svojim očekivanjima. Shvatite da se svako nalazi na različitoj tački svog putovanja i da možda neće moći da zadrži prostor za vas u ovom trenutku.