Horoskop 18 Septembar 2023

Možda bol neće tek tako nestati. Možda je bolu potrebna vaša nežnost i vaša ljubavna svest. Leo, pozvan si da sedneš sa sobom, da neguješ tišinu i da kreneš na to metaforično putovanje iznutra. Ako vaše isceljenje zahteva da doprete do drugog i vodite određeni razgovor, onda dođite do drugog i vodite taj razgovor. Devica, važno je zapamtiti da se stvari dešavaju zbog tebe, a ne zbog tebe. Vaše više ja drži prostor za vas da ga očistite kako biste mogli da stvorite prostor za novo. To je za uzdizanje, divlje! Vreme je da vizualizujete najbolji mogući scenario i verujete da će vas Univerzum dočekati tamo. Hrana za razmišljanje, Vodolija: da li ste vezani za priču o žrtvama? Na koji način održavate iste stare cikluse? Najvažnije, kako se možete osloboditi starih ciklusa i pronaći slobodu? Ako se osećate kao da hodate kroz mračni tunel, to je zato što verovatno jeste. Međutim, kao i sve ostalo u životu, ovaj osećaj koji osećate je samo efemeran. Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo!

Ovan

Pa, šta ako je ponedeljak? Raspoloženi ste da se napijete i nered sa svojim najboljim prijateljima. Raspoloženi ste da obojite grad u crveno, ružičasto i ljubičasto i stvorite nova sećanja. Samo zapamtite da Merkur možda nije retrogradan, ali period senke još uvek traje. Oduprite se želji da slučajno nazovete bivšeg ili pošaljete žustri SMS u 2 ujutro zbog čega ćete kasnije požaliti. Kao takvo, eksperimentisanje sa nekonvencionalnim oblicima zabavljanja i parenja nekima takođe može biti na planu. Samo se pobrinite da spelujete pravila igre pre nego što uskočite u krevet sa nekim.

Bik

Manifestirajući maveni će vam reći da jednostavno morate da nastavite da radite ti. Morate nastaviti da se ponašate u skladu sa svojim namerama i da budete dosledni u svojim naporima. Ne možete da kontrolišete „kako“ i „zašto“ procesa ostvarenja. Tačno tvoje misli, Bik! Na kartama ove nedelje: sezona žetve. To, i puno iznenađenja!

Dakle, zahvalite se na izobilju i raskoši koja se tako slobodno sipa u vaš putir. Podešavanje vaše interne radio frekvencije u znak zahvalnosti učiniće vas magnetom za blagoslove!


Blizanci

Stabilan um je trenutno vaš najveći dar, Blizanci. Odluke donosite iz prostora smirenosti. U mogućnosti ste da vidite širu sliku i uložite posao koji je potreban da biste bili svedoci stalnog napretka. Međutim, ovaj rast nije nešto za šta ste vezani. Razumete da se stvari manifestuju u božanskom vremenu i da je zakon uzroka i posledice uvek u igri.

Rak

Ako biste morali da sumirate šta vas je retrogradno godišnje doba naučilo, rekli biste „ne jurite, privlačite!“ Razumete da božanski tajming uvek ide u vašu korist i da će sve što vam je potrebno naći put u vašem životu u precizan trenutak za koji se pretpostavlja. Dakle, odstupite i dozvolite, lepotice. Odmaknite se i dozvolite da se čuda odvijaju. Otvorite svoje srce i primite ljubav, naklonost, obilje i prosperitet koji vam se trenutno šalju. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: ko kaže da ne možeš imati sve, lepotice?

Lav

Možda bol neće tek tako nestati. Možda je bolu potrebna vaša nežnost i vaša ljubavna svest. Ove nedelje ste pozvani da sednete sami sa sobom, da negujete tišinu i da krenete na to metaforično putovanje iznutra. Ako vaše isceljenje zahteva da doprete do drugog i vodite određeni razgovor, onda dođite do drugog i vodite taj razgovor. Samo znajte da svi ovde imaju slobodnu volju i da mi ne možemo da kontrolišemo ishod svojih akcija.

Devica

Razumemo, Devica. Ponekad traje u ljubavi. Ponekad ostavlja ožiljke na najnezamislivijim mestima. Važno je zapamtiti da se stvari dešavaju za vas, a ne za vas. Vaše više ja drži prostor za vas da ga očistite kako biste mogli da stvorite prostor za novo. To je za uzdizanje, divlje! Vreme je da vizualizujete najbolji mogući scenario i verujete da će vas Univerzum dočekati tamo. Samo podsetnik: ne trošite svo svoje vreme na „radeći posao“. Odvojite vreme za razonodu i zadovoljstvo. Odvojite vreme za igru.Vaga

Podsetnik u ponedeljak ujutro: vaš neuspeh vas ne definiše. Vaša sposobnost da ustanete i pokažete uprkos onome što se dogodilo u prošlosti je prava promena igre, Vaga. Dakle, ustani i pojavi se uprkos onome što se dogodilo juče, i prekjuče, i prekjuče. Nešto nam govori da imate sposobnost da ostvarite svoje najluđe snove upravo sada! Kada su u pitanju ljubav i romansa, karte vam skreću pažnju na udvarača koji je podjednako ljubazan koliko i strastven. Neka je va-va-voom nedelja pred nama, divlja!


Škorpija

Loše vesti: ne možete da promenite svoje okolnosti. Dobra vest: možete izabrati da odgovorite drugačije. Dakle, odgovori drugačije, Škorpija. Donesite odluku koja podržava vaše najviše i najveće dobro i prekinite veze sa prošlošću ako je potrebno. Istina je da nepoznato može biti zastrašujuće mesto. Smatrajte ovo svojim podsetnikom da vežbate strpljenje i dozvolite sebi da napravite nekoliko grešaka na tom putu. Oh, i još nešto! Ako ste razmišljali da se vratite sa bivšim, odvojite trenutak da se setite zašto stvari između vas dvoje uopšte nisu uspele.


Strelac

Shvatamo, Strelac. Ne možete uvek biti ljubav, svetlost i „pozitivnost“. Ali, ni vi ne morate da se durite do kraja vremena. Shvatite da se stvari dešavaju zbog, a ne zbog vas. Shvatite da Duh ima plan za vas i ponekad manifestacija onoga što je u skladu sa vašim najvišim i najvećim dobrom zahteva uništenje onoga što nije. Dišite, otpustite svoj lažni osećaj kontrole i pijuckajte pikantnu margaritu dok se sranje spušta. Ionako je sve simulacija!


Jarac

Shvatili smo, Jarac! Osećate se kao lepotica svake lopte i uživate u svojoj pažnji koju dobijate u ovom trenutku. Međutim, evo u čemu je stvar: vaši udvarači mogu, ali ne moraju da shvate da se samo poigravate da biste se poigravali. Dakle, gazite oprezno da ne biste ostavili trag slomljenih srca za sobom. Dobra je ideja jasno komunicirati i dati do znanja drugima šta je to što tražite.


Vodolije

Hrana za razmišljanje, Vodolija: da li ste vezani za priču o žrtvama? Na koji način održavate iste stare cikluse? Najvažnije, kako se možete osloboditi starih ciklusa i pronaći slobodu? Ako se osećate kao da hodate kroz mračni tunel, to je zato što verovatno jeste. Međutim, kao i sve ostalo u životu, ovaj osećaj koji osećate je samo efemeran. Dakle, učinite sebi uslugu i pritisnite dugme za resetovanje. Zamislite najbolji mogući ishod i uradite posao koji je potreban da biste kreirali ovu potpuno novu stvarnost koju sami zamišljate. Univerzum ti čuva leđa, lepotice!


Ribe

U miru ste sa onim gde se nalazite i u miru ste sa onim što se odvija. Razumete da je božanski plan zaista savršen i da ste podržani na više načina nego što možete da zamislite. Započnite nedelju prepuštanjem svetim samoritualima po svom izboru ili se odvedite na mesto koje volite. Ovo može biti kafić koji služi domaću poslasticu, utočište gde možete da se prepustite lekovitoj masaži, sveto mesto gde se osećate povezanim sa božanskim silama ili divljim, nepoznatim mestom gde možete da igrate pod zvezdama. Ako vam izmami osmeh na lice i probudi pesmu vaše duše, znajte da ste na pravom putu.