Horoskop 31 Avgust 2023

Ali, da li vam to pomaže da izrastete u najotelotvoreniju verziju sebe, Bik? Da li je u skladu sa vašim sistemom vrednosti? Podsetnik za retrogradnu sezonu: vreme je da pritisnete dugme za pauzu i duboko zaronite u svoju podsvest. Vreme je da slušate šta vam govori glas mudrosti iznutra. Ovan, pun mesec u Ribama aktivira vašeg unutrašnjeg mistika i pripovedača. Raspoloženi ste da čitate poeziju, pravite muziku i slušate zvuk ptica. Zamislite ovo kao savršeno vreme da organizujete okupljanje i prizovete magiju sa svojim najmilijima! Vaga, evo nekoliko veštičkih rituala koje možete da praktikujete dok je la luna u svojoj punoći: 1. Kupanje na Mesecu. Napišite svoje namere na komad papira i šapnite joj ih. Gledajte u nju nežno kao način da poboljšate svoju vezu sa svojom divljom prirodom. 2. Plivajte u jezeru (uz mere bezbednosti) ili bilo kojoj drugoj prirodnoj vodi. Prepustite se ritualnoj kupki sa kristalima i svećama u sopstvenoj palati. 3. Skuvajte sebi šoljicu čaja ili napitak koji podmlađuje na nivou uma, tela i duše. 4. Iznesite svoje tarot i orakul karte. 5. Napunite svoje kristale pod mesečinom. 6. Zapalite tamjan ili zapalite žalfiju kao način čišćenja prostora. Lovorovo lišće je dobra alternativa! 7. Podsetite se koliko ste sjajni!

Dakle, šta je ova epska lunaciona aktivacija za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulkopi zasnovani na uputstvima koji se mogu čitati u zavisnosti od vašeg sunca, meseca ili izlaska (tropskog ili sideralnog)!

Ovan

Pun mesec u Ribama aktivira vašeg unutrašnjeg mistika i pripovedača, Ovna. Raspoloženi ste da gledate u la lunu, čitate poeziju, pravite muziku i slušate zvuk ptica. Zamislite ovo kao savršeno vreme da organizujete okupljanje i prizovete magiju sa svojim najmilijima! Štaviše, kosmičko vreme takođe podržava ispunjenje vaših želja. Zakoračiš u kvantno polje čuda, lepotice. Verujte da će vam se želje ispuniti na najneočekivaniji način.

Kosmički savet: Napravite umetnost. Napravite magiju. Poželi zelju!

Bik

Ali, da li vam pomaže da rastete, evoluirate, uzdižete se i postanete najotelotvorenija verzija sebe? Da li je u skladu sa vašim sistemom vrednosti? Podsetnik za retrogradnu sezonu: vreme je da pritisnete dugme za pauzu i duboko zaronite u svoju podsvest. Vreme je da slušate šta vam govori glas mudrosti iznutra. Proces stvaranja života koji ste oduvek želeli za sebe zahtevaće od vas da eliminišete ono što više ne rezonuje, i to je u redu. Imate snagu i otpornost da razbijete stare obrasce, lepotice.

Kosmički savet: Radite ono što je ispravno za vas, a ne ono što se od vas očekuje.

Blizanci

Sva kafa na svetu neće te izvući iz te frke, Blizanci! Dakle, učini sebi uslugu i skini te ružičaste naočare. Izlazak iz tog prostora poricanja može izazvati privremenu nelagodu, i to je u redu. Verujte da vaše više ja drži prostor za ovaj proces čišćenja i čišćenja. Sa druge strane, dobićete kosmički brzi kurs o tome ko su vaši ljudi. Priznajte svete veze koje su izdržale test vremena i plime. Dajte sebi dozvolu da se oslonite na one koji se osećaju kao kod kuće. PS: Blizanci koji su manifestovali partnerstvo možda će imati sreće u danima koji dolaze!

Kosmički savet: Za svete veze koje izdržavaju test vremena i plime!

Rak

Danas se osećate zatvorenim. Zarobljeni sopstvenim strahovima i inhibicijama. Ali, stvaranje tog metaforičkog putovanja od mesta gde se nalazite do mesta gde želite da budete nije proces preko noći. Započnite tako što ćete postati svesni internalizovanih uverenja koja vas sprečavaju da se pokažete kao najotjelovljenija verzija sebe. Energija punog meseca u Ribama pomaže vam da oslobodite ono što više ne podržava vaše najviše dobro i preduzmete akciju tamo gde je potrebna akcija. Ipak, bez ishitrenih odluka! Neka „korak po korak“ bude vaša mantra sve dok smo u retrogradnoj sezoni.

Kosmički savet: Preduzmite akciju tamo gde je potrebna akcija.

Lav

Sve se menja i transformiše tokom vremena, uključujući i naše međuljudske odnose. Umesto da se držite ideje o tome ko su nekada bili, upoznajte ih tamo gde su sada. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vreme je da zajedno stvaramo nove uspomene, Leo! Štaviše, neki od vas možda razmišljaju o ažuriranju adrese ili renoviranju stana. Ipak, nemojte žuriti da stvari započnete. Dobra je ideja da pažljivo pročitate dokument ponude i da jasno iznesete svoje potrebe.

Kosmički savet: Pažljivo pročitajte dokument ponude.

Devica

Ali, da li to donosi novac u banku, Device? Vreme je da prestanete da radite „dobrotvorna dela“ (osim ako to nije dobrotvorni čin), podignete svoje standarde, setite se svoje moći i tražite ono što zaslužujete. Ako vaše finansije i dalje budu razlog za zabrinutost, razmislite o tome da se bavite sporednom gužvom. Tajna vaše sreće? Ulivajući svoje vreme i energiju u ono što zadovoljava vaše stvaralačke porive i budi pesmu vaše duše.

Kosmički savet: Mislite veliko. Znaš šta zaslužuješ.

Vaga

Evo nekoliko veštičastih rituala koje možete da praktikujete dok je la luna u svojoj punoći: 1. Kupanje na Mesecu. Napišite svoje namere na komad papira i šapnite joj ih. Gledajte u nju nežno kao način da poboljšate svoju vezu sa svojom divljom prirodom. 2. Plivajte u jezeru (uz mere bezbednosti) ili bilo kojoj drugoj prirodnoj vodi. Prepustite se ritualnoj kupki sa kristalima i svećama u sopstvenoj palati. 3. Skuvajte sebi šolju čaja ili napitak koji podmlađuje na nivou uma, tela i duše. 4. Iznesite svoje tarot i orakul karte. 5. Napunite svoje kristale pod mesečinom. 6. Zapalite tamjan ili zapalite žalfiju kao način čišćenja prostora. Lovorovo lišće je dobra alternativa! 7. Podsetite se koliko ste sjajni!

Kosmički savet: Vi ste tamo gde treba da budete. Znajte da će sve poteškoće sa kojima se trenutno suočavate uskoro proći.

Škorpija

Ako se večeras ne kupate na Mesecu, čitate svoju omiljenu bibliju za samopomoć i/ili praktikujete veštice sa svojim kovenom. Dobra je ideja da se fokusirate na ono što funkcioniše dok se sećate da su čak i bol i patnja privremene prirode. Neki od vas su možda u fanki-fanku kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi. Podsetnik za retrogradnu sezonu: klizanje stvari ispod tepiha neće rešiti probleme koji traju već neko vreme. Učini sebi uslugu i pričaj o teškim stvarima!

Kosmički savet: Razgovarajte o teškim stvarima.

Strelac

Strelac, ovo je vreme nade i isceljenja. Vreme predanja slavnom sada. Za vas se mnogo toga dešava iza kulisa. Veruj procesu, bu. Štaviše, kosmičko vreme vas takođe podstiče da preispitate svoje međuljudske odnose. Da prepoznaš veze koje su poslužile svojoj svrsi u priči vašeg života. Ako ste se zadovoljili minimalnim, možda je vreme da podignete letvicu, lepotice.

Kosmički savet: Podignite šipku.

Jarac

Ali, da li ti juriš torbu ili torba juri tebe? Ovo je vreme da se setite da ste majstor svog zanata i da će prilike koje su u skladu sa rastom vaše duše pronaći put u vašu stvarnost. „Naravno, to nije izgovor da na bilo koji način budete samozadovoljni. Samo podsetnik da date sve od sebe i predate ostalo. U isto vreme, vizualizujte najbolji mogući ishod i znajte u svom srcu da će vas Duh tamo sresti.

Kosmički savet: Neka vas torba juri danas.

Vodolije

Boohoo! Možda više ne želite da farbate grad u crveno. Možda želite da ostanete u zatvorenom prostoru, stavite telefon na režim letenja, mazite se sa svojim krznenim prijateljima, pijuckate nešto i gledate svoje omiljene emisije. Prihvatite gde ste u ovom trenutku (umesto da se gurate protiv toka) i svim srcem prigrlite radost propuštanja!! Oh, i još nešto! Odbacite pitanja i odustanite od potrebe da pronađete jasne odgovore. Jasnoća ima način da nas pronađe kada ne tražimo, bu.

Kosmički savet: Svesrdno prihvatite radost propuštanja.

Ribe

Uh Oh! Izgleda da je zmija u travi. Ako se osećate kao da vam neko namerno pokušava da zasoli igru, verovatno ste u pravu, Ribe. Nacrtajte svoje granice i preduzmite neophodne radnje. Ako ste od vas zamoljeni da čuvate tajnu, čuvajte tajnu. S obzirom da je Merkur retrogradan, možda ćete morati da se borite sa željom da prospete pasulj dvostruko teže. Kada ste u nedoumici, postavite sebi sledeće pitanje „kako bih voleo da se prema meni postupa u datoj situaciji?“

Kosmički savet: Nacrtajte svoje granice i preduzmite neophodne mere.