Horoskop 1 Septembar 2023

Manifestacioni majstori će vam reći da postoji mnogo tehnika sa kojima se možete poigrati. Održavanje dnevnika manifestacije, na primer, ili pisanje svojih snova i želja na parčetu papira i čitanje naglas Mamma Moon. Devica, sigurni smo da imate svoju ličnu dinamiku sa Duhom, onu koja vam pomaže da prizivate čuda kao svakodnevnu praksu. Međutim, danas želimo da razmotrite još jedan metod: da postanete vibracioni par za ono što pozivate. Razumemo, Vaga! Pun mesec je za vas bio sve vrste intenzivan, a upravo sada žudite za samoćom. Dakle, odmorite se od gužve i odvojite vreme za putovanje unutra. Zapalite nekoliko sveća na svom oltaru, pročitajte svoju omiljenu knjigu za samopomoć, prepustite se ritualnom kupanju – šta god da se osećate nahranjeno na nivou duše! Neki od vas se možda osećaju kao da je Netflik i hlađenje jedini ritual za koji ste raspoloženi, i to je takođe u redu! Vodolija, zvanično ste u svojoj zlatnoj eri, i osećate se dobro kao što izgleda! Prioritet dajete brizi o sebi, hranite se, jedete čisto, praktikujete kretanje, negujete tišinu, i širite svoju svest. Međutim, evo stvari: što dublje ronimo u sebe, to nam postaje jasnija vizija. Drugim rečima, ponekad se osećamo kao da se veo podiže, što zauzvrat može izazvati ozbiljnu nelagodnost. Ako je to tačno u vašem slučaju, ponudite razočaranju i razočaranju šoljicu čaja i poslušajte šta imaju da kažu. Šanse su da postoje aspekti vašeg bića i delovi vašeg starog života koje ste pozvani da napustite.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Želimo da vam otkrijemo tajnu: već je vaša! Već je tvoje, Ovne! Umesto da se fokusirate na poteru, promenite svoju vibraciju. Postanite energični par za ono što zovete. Nešto nam govori da će se vaša fizička realnost promeniti sa vama! Samo podsetnik: vaš tim anđela radi sa vama i kroz vas da ostvari vaše najluđe snove. Da biste svesno pozvali njihovu energiju u svoj život, postavite kristal celestit pored svog kreveta ili za sto gde se prepustite igri kreativne vizualizacije.

Kosmički savet: Vaš tim anđela radi sa vama i kroz vas da ostvari vaše najluđe snove.

Bik

U svojoj knjizi Maps to Ecstasi, plesačica Gabrijel Rot piše: „Ako samo pokrenete ljude, oni će sami sebe izlečiti. Ovo je nešto na šta vas podsećaju sa druge strane portala punog meseca. Dakle, probudite duh radosti i slavlja u sebi. Njihajte se u kosmičkom ritmu i pustite da svaka ćelija vašeg tela oživi kao i vi. Ako ste iscelitelj, fasilitator ili holistički praktičar, razmislite o načinima na koje u ovom trenutku možete podeliti medicinu kretanja sa svojom porodicom duše.

Kosmički savet: Njihajte se u kosmičkom ritmu.

Blizanci

Jedna mudra žena je jednom rekla: „Ne prestaješ da igraš zato što stariš. Stariš jer prestaneš da igraš.” Ovo je nešto na šta se podsećate dok ulazimo u ciklus opadajućeg meseca. Smatrajte ovo pozivom da se povežete sa svojim telom i svojim dahom, da probudite svaku ćeliju u sebi i da se ljuljate u kosmičkom ritmu. Za umetnike i pripovedače, ovo je divno vreme da osetite svoje prisustvo. Podelite svoje poklone na način koji vam se čini autentičnim dok raskinete sa idejom savršenstva zauvek. Oh, i još nešto! Ne dozvoli nikome da ti kaže da tvoja umetnost neće doneti novac, bu.

Kosmički savet: ljuljajte se.

Rak

Kako biste definisali „bogatstvo“? Kakav je vaš odnos sa obiljem? Mesec u opadanju podržava vas da promenite svoja uverenja oko novca i da zapamtite da zaslužujete da živite život koji je kreativno, emocionalno, duhovno, i finansijski ispunjavajući svejedno. S obzirom na to da je vaš način razmišljanja o razvoju jak, možda ćete čak osetiti želju da se vratite u školu ili da se prijavite za neku vrstu kursa. Ako imate vremena i resursa potrebnih da uložite u svoju budućnost, ne suzdržavajte se, mesečevo dete!

Kosmički savet: Investirajte u sebe. Investirajte u rast.

Lav

Algoritam Univerzuma je savršen i algoritam Univerzuma uvek radi u vašu korist. Uzmite u obzir ono što se trenutno dešava kao odgovor na vaše molitve. Veliko „da“ za nešto što ste tajno tražili od božanskih sila! Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vreme je da svoju internu radio frekvenciju podesite na zahvalnost dok vizualizujete najbolji mogući ishod!

Kosmički savet: Naše želje imaju način da se ostvare na najmisteriozniji način.

Devica

Manifestacioni majstori će vam reći da postoji mnogo tehnika sa kojima se možete poigrati. Održavanje dnevnika manifestacije, na primer, ili pisanje svojih snova i želja na parčetu papira i čitanje naglas Mamma Moon. Sigurni smo da imate svoju ličnu dinamiku sa Spiritom, onu koja vam pomaže da prizivate čuda kao svakodnevnu praksu. Međutim, danas želimo da razmislite o drugom metodu: da postanete vibracioni par za ono što pozivate. Mudre reči autora i kanala Darril Anka o kojima treba razmišljati dok pijuckate jutarnji čaj: „Sve je energija i to je sve ima toga. Uskladite učestalost stvarnosti koju želite i nećete moći a da ne dobijete tu realnost. Ne može biti druge filozofije. Ovo je fizika.”

Kosmički savet: To je (vibraciono) podudaranje!

Vaga

Shvatamo, Vaga! Pun mesec je za vas bio sve vrste intenzivan, a upravo sada žudite za samoćom. Dakle, odmorite se od gužve i odvojite vreme za putovanje unutra. Zapalite nekoliko sveća na svom oltaru, pročitajte svoju omiljenu knjigu za samopomoć, prepustite se ritualnom kupanju – šta god da se osećate nahranjeno na nivou duše! Neki od vas se možda osećaju kao da je Netflik i hlađenje jedini ritual za koji ste raspoloženi, i to je takođe u redu! PS: Ako ste razmišljali o prisustvu ili zadržavanju prostora za kreativno/duhovno povlačenje, ovo je vaša zelena zastava za razmišljanje i/ili zapisivanje nekoliko ideja.

Kosmički savet: Dajte prednost samoći + brizi o sebi.

Škorpija

Trenutno stojite na raskrsnici i pitate se da li da izaberete šta je ispravno ili šta je lako. Kada ste u nedoumici, uvek izaberite prvo. Zapamtite, zakon karme je uvek u igri i da sve naše akcije imaju posledice. Osim toga, čuvanje interesa vaših kolega jednoroga je deo vaše svete misije. Govoreći o misiji, možda ćete biti pozvani da podelite svoje kreativne/duhovne darove sa onima oko vas ili sa većom publikom. Budite verni sebi, sada i u svakom trenutku, dok se sećate da je savršenstvo samo iluzija.

Kosmički savet: Budite verni sebi. To je sve!

Strelac

Ovog vikenda vas proždire želja da se istopite i spojite. Da rastvori barijere i doživi alhemiju najvišeg reda. Želite da iznesete sve, svoje srce i dušu, a da ne brinete o ishodu. Ono što je tvoje biće uvek tvoje, a ovo nešto što počinješ da shvataš na nivou duše. Spremnost vašeg partnera da vam se stalno pojavljuje je znak da su podjednako uloženi u budućnost ove veze kao i vi. Strelci pojedinačni, morate i vi da rizikujete. Ako osećate osećanja prema nekome, dobra je ideja da im kažete. Podsetnik za retrogradnu sezonu: igranje igre pogađanja neće ići u vašu korist.

Kosmički savet: Morate da rizikujete.

Jarac

Postoji deo vas koji žudi za ludilom, haosom i avanturom. A onda, postoji još jedan deo vas koji žudi za sigurnošću, udobnošću i poznatošću. Sada nije vreme da vodite rat protiv sebe, Jarac. Sada je vreme da verujete tom „impulsu“ i hrabro izađete iz svoje zone udobnosti. Istina je da će biti dobrih i loših dana na ovom putovanju na koje ćete krenuti. Verujte da će dobrih dana sigurno biti veći broj onih ne baš dobrih.

Kosmički savet: Zadržani ste i zaštićeni. Verujte impulsu i rizikujte.

Vodolije

Zvanično je, Vodolija! Vi ste u svojoj zlatnoj eri, i osećate se dobro kao što izgleda! Prioritet dajete brizi o sebi, hranite se, jedete čisto, praktikujete kretanje, negujete tišinu, i širite svoju svest. Međutim, evo stvari: što dublje ronimo u sebe, to nam postaje jasnija vizija. Drugim rečima, ponekad se osećamo kao da se veo podiže, što zauzvrat može izazvati ozbiljnu nelagodnost. Ako je to tačno u vašem slučaju, ponudite razočaranju i razočaranju šoljicu čaja i poslušajte šta imaju da kažu. Šanse su da postoje aspekti vašeg bića i delovi vašeg starog života koje ste pozvani da napustite.

Kosmički savet: Prođite kroz nelagodnost sa lakoćom.

Ribe

Kada ste poslednji put nešto uradili prvi put? Kosmička klima upravo vas podržava da počnete iznova, da uradite nešto novo, da uložite u samorast. Verujte idejama koje kao da dolaze niotkuda jer vas vode u pravcu radosti i ispunjenja! Štaviše, izlečenje vaših odnosa će biti glavna tema u narednih nekoliko dana. Neka ‘opraštanje’ postane svakodnevna praksa. Oslobodite i sebe i druge(e) karmičke prtljage prošlosti.

Kosmički savet: Oslobodite se