Horoskop 30 Avgust 2023

Kada bi Adel mogla da napiše ovaj horoskop, rekla bi „ponekad to traje u ljubavi, a ponekad ostavlja ožiljke na nezamislivim mestima“. Možda ćete se osećati kao da ovo važi za mesto gde ste sada. Važno je zapamtiti da je svako iskustvo savršeno, a svako iskustvo ima za cilj da nas nauči važnim lekcijama duše. Sve se dešava tačno u trenutku kada je trebalo, Leo. Ni minut ranije, ni minut kasnije. Dozvolite sebi da napravite taj skok vere, lepotice. Prihvatite sa zahvalnošću i milošću prazno platno koje vam se trenutno nudi. Nešto nam govori da ste spremni da oslikate svoj život najsjajnijim i najsmelijim bojama koje su vam dostupne! Device, rezervisani ste, blagosloveni i zauzeti! Pravite značajnu umetnost, inspirišete kolektiv i ispunjavate svoju svetu misiju. Ovo je osećaj živeti svoj najbolji život. Samo podsetnik: niste stigli preko noći. Naporan rad koji ste uložili tokom godina omogućio vam je da dođete tamo gde ste danas. Dakle, nastavite da se fokusirate na svoje velike ciljeve dok usvajate „disciplinu“ kao svoju moć. PS: Oh, mesta na koja ćete ići, prelepa!

Dakle, šta dan sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo! Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Šta se dešava kada prebrojimo svoje blagoslove, a zatim ih pomnožimo sa deset? Svojim blagoslovima dajemo moć da rastu mnogostruko. Šta se dešava kada ponovimo priču o gubitku, odbacivanju, utučenosti i neuspehu? Na kraju manifestujemo okolnosti koje ometaju naš rast i sprečavaju nas da se pokažemo kao najveća verzija sebe. Da li bi to moglo biti tačno i u vašem slučaju? Da li podsvesno dajete više moći stvarima koje vam ne uspevaju? Vreme je da se dugo, naporno pogledate u ogledalo, lepotice. Vreme je da počupate korov iz svoje bašte, jedan po jedan.

Kosmički savet: Čemu daješ moć danas?

Bik

Kada bi Adel mogla da napiše ovaj horoskop, rekla bi „ponekad to traje u ljubavi, a ponekad ostavlja ožiljke na nezamislivim mestima“. Možda ćete se osećati kao da ovo važi za mesto gde ste sada. Važno je zapamtiti da je svako iskustvo savršeno, a svako iskustvo ima za cilj da nas nauči važnim lekcijama duše. Dakle, nemojte se odupreti neugodnosti i lepljivosti koje se trenutno pojavljuju. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vi ste alhemičar blagoslovljen sposobnošću da svoje rane pretvorite u mudrost.

Kosmički savet: Osetite mučninu i lepljivost i sve između.

Blizanci

Zakon uzroka i posledice je uvek u igri, znali mi to ili ne, verovali u to ili ne. Ali, ne morate da vam pričamo o svesnom stvaranju, zar ne? Ono što sada žanjete su plodovi vaše ljubavi, dobrote i dobročinstva. Dozvolite sebi da primate sa milostivim srcem dok nastavljate da širite dobre vibracije poput konfeta. Štaviše, retrogradnost takođe donosi mnogo prošlih veza u vaš život. Evo za stvaranje novih uspomena koje će vam trajati ceo život!

Kosmički savet: Evo leka ljubavi i medicine veze!

Rak

“Nesavršenost je lepota, ludilo je genijalno i bolje je biti potpuno smešan nego apsolutno dosadan.” Zlatne reči Marili Monroe da vas inspirišu da prihvatite sve vas, a ne samo delove za koje ste potvrđeni. Vaša sposobnost da se pokažete kao najhrabrija i najsjajnija verzija sebe u svakoj situaciji omogućiće vam da povratite svoju sudbinu. Ako trenutno stojite na raskršću, spremni da napravite skok vere u nepoznato, verujte da će vas Univerzum uhvatiti ako padnete.

Kosmički savet: Pokažite se kao najsmelija i najsvetlija verzija sebe!

Lav

Sve se dešava u tačnom trenutku kada je trebalo. Ni minut ranije, ni minut kasnije. Dozvolite sebi da napravite taj skok vere, lepotice. Prihvatite sa zahvalnošću i milošću prazno platno koje vam Duh trenutno nudi. Nešto nam govori da ste spremni da oslikate svoj život najsjajnijim i najsmelijim bojama koje su vam dostupne! Kao takva, energija punog meseca u Ribama donosi sa sobom lek nade i lek isceljenja. PS: Spremite se da gledate kako se čuda odvijaju u vašoj stvarnosti!

Kosmički savet: Evo da gledate kako se vaši najluđi snovi ostvaruju!

Devica

Rezervisani ste, blagosloveni ste, zauzeti ste! Pravite značajnu umetnost, inspirišete kolektiv i ispunjavate svoju svetu misiju. Ovo je osećaj živeti svoj najbolji život. Samo podsetnik: niste stigli preko noći. Naporan rad koji ste uložili tokom godina omogućio vam je da dođete tamo gde ste danas. Dakle, nastavite da se fokusirate na svoje velike ciljeve dok usvajate „disciplinu“ kao svoju moć. PS: Oh, mesta na koja ćete ići, prelepa!

Kosmički savet: Neka „disciplina“ postane vaša reč moći.

Vaga

Ali, kako se nosite sa haosom i sukobima? Šta radite kada se stvari raspadnu? Zamislite ovo kao test: test vašeg odnosa sa Univerzumom. Vaša sposobnost da se krećete kroz život sa verom i predanjem u svom srcu pokazaće se kao supersila. S druge strane, la luna u svojoj punoći obećava da će vašim finansijama dati veliki podsticaj. Pripremite se da primite plodove svog rada, ako već niste. Ne zaboravite da podelite žetvu sa onima koji su bili deo vašeg putovanja.

Kosmički savet: Ovako se oseća kraljici/kralju vašeg univerzuma!

Škorpija

Škorpija, rezervisani ste, blagosloveni i zauzeti! Dinamično sledite pozivu svoje duše. Posvećujete se onome što vam donosi radost i vam omogućava da unesete više lakoće i sjaja u kolektivnu svest. Ne postoji takva stvar kao što je savršeno. Međutim, ovo je što je bliže savršenom. Kada su u pitanju srčane stvari, ukazuje se na novu romansu ili novo poglavlje sa vašom voljenom. Neka stvari budu jednostavne ovog puta. Neka vaša očekivanja budu poznata od samog početka. Jasno komuniciranje će vam pomoći da izgradite nešto čvrsto uprkos izazovima sa kojima se trenutno suočavate.

Kosmički savet: Napravite nešto čvrsto sa svojom voljenom.
Strelac

Samopouzdanje je napolju! Ovo je nedelja da u potpunosti verujete sebi! Da verujete misiji koja vam je poverena. Da verujete da imate svu kosmičku podršku koja vam je potrebna da biste ispunili svoju svrhu. Čuli smo na kosmičkoj konferenciji: univerzum nam nikada ne daje ništa sa čime smo nespremni da se nosimo. Oh, i još nešto! Ne morate sve da radite sami. Pozovite svoje duševno pleme i razmislite kao kolektiv. Razumevanje da svako ima nešto jedinstveno za sto će vam pomoći da napravite remek delo koje zamišljate.

Kosmički savet: Toplo se preporučuje sesija sa timom.

Jarac

Radovi u toku, ko? Ti si remek-delo u toku, Jarac. Drugim rečima, vaše više ja se urotilo da unese ovu priliku u vaše iskustvo kao način da ubrzate rast. Udari kad je gvožđe vruće, lepo. Ne dozvolite da retrogradna sezona stane na put vašem napretku. Oh, i još nešto! Vodite računa o svojim emocionalnim granicama. Ako se nešto ili neko ne oseća u redu, imate svako pravo da odete, bu.

Kosmički savet: Obavezno udarajte kada je gvožđe vruće.

Vodolija

La luna u njenoj punoći čini da se osećate prilično veštica, Vodolije! Raspoloženi ste da skupite svoje pleme, zabavite se u polju, pevate lekovite pesme, kupate se na mesečini, pravite muziku i prizivate vile i anđele. Ako ulazak u divljinu nije opcija u ovom trenutku, posetite centar zajednice ili joga šalu blizu vas. Čuli smo na kosmičkoj konferenciji: vreme je da zajedno lečimo kao kolektiv, lepo!

Kosmički savet: Vreme je da se kupate na mesecu sa svojim najboljim prijateljima!

Ribe

Smešna stvar u vezi sa zatvaranjem je to što ga retko dobijamo na način na koji želimo. Život na zemlji može biti sve vrste neuredan, a ovo je nešto sa čime počinjete da se mirite. Dakle, diši i pusti. Oslobodite se potrebe da pronađete jasne odgovore dok pustite da se stvari odvijaju. „Naravno, to ne znači da treba da dozvolite drugoj osobi da vas šeta. Postavite svoje granice, jasno izrazite svoje potrebe, ali i vežbajte nevezanost. Čuli na kosmičkoj konferenciji: najgore je iza vas. Verujte da ćete preživeti ovo.

Kosmički savet: Oslobodite se potrebe da pronađete konkretne odgovore.