Horoskop 29 Avgust 2023

Zvanično je, Rak! Vi ste u svojoj eri isceljenja! Prioritet dajete samorastu, povezivanju sa svojim duhovnim vodičima, ponovnom potvrđivanju granica, govoreći „ne“ BS-u, širenju uma i hrabrom izlasku iz zone udobnosti. Vodolije, ako misle da ste vi negativac u njihovoj priči, neka veruju da ste vi negativac u njihovoj priči. Ne morate da opravdavate svoje postupke i namere, posebno kada dolazite sa dobrog mesta. Neki od vas se možda čak osećaju kao da ne možete da razlikuju prijatelja i neprijatelja. Umesto da pokušavate da pronađete trenutne odgovore, sedite sa neizvesnošću i postavljajte sebi neprijatna pitanja. Ono što karte žele da znate: istina će se otkriti sama. Ribe, predstojeći pun mesec u vašem znaku obećava da će sa sobom doneti mnogo blagoslova! Okupite svoje duševno pleme, podelite priče o lekovima i urlajte na mesec. Vreme je da ozdravimo zajedno kao kolektiv.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ups, opet si to uradio! Potkopali ste svoj potencijal, umanjili svoje potrebe i rekli „ne“ nečemu što bi vas pokrenulo u pravcu rasta. Zapamtite, vi ste ovde jer vam je suđeno da budete ovde. Ovde ste jer se svaki molekul u multiverzumu urotio da budete ovde. Dakle, prestanite da sumnjate u sebe i napravite korak ka nepoznatom. Mudre reči autora i kanala Darril Anka za razmišljanje: „Sve je energija i to je sve. Uskladite učestalost stvarnosti koju želite i nećete moći a da ne dobijete tu realnost. Ne može biti druge filozofije. Ovo je fizika.”

Kosmički savet: Uskladite frekvenciju stvarnosti koju želite da manifestujete.

Bik

Osećate se kao da vam je vid zamagljen; da ne možete da razlikujete prijatelja od neprijatelja. Kao da više ne znaš ko igra za tvoj tim. Sedite sa neizvesnošću i nelagodnošću umesto da pokušavate da pronađete jasne odgovore. Vreme će otkriti šta treba da znate o datoj situaciji. Oh, i još nešto! Oslobodite se potrebe da se opravdavate za ljude oko sebe. Kada vam pokažu ko su zaista, verujte im prvi put. Za neke od vas, usponi i padovi na finansijskom frontu takođe mogu biti tema trenutno. Za sada izbegavajte nepotrebne troškove dok prelazite na režim štednje.

Kosmički savet: Vreme će otkriti šta treba da znate.

Blizanci

Naše želje se ne ispunjavaju uvek na precizan način na koji ih tražimo, a to može biti samo dobro. Ono što ovde pokušavamo da kažemo je da vam univerzum šalje seksi iznenađenje! Dakle, očekujte neočekivano, Blizanci. Za neke od vas, ovo poglavlje u vašem životu moglo bi sa sobom doneti partnerstvo, veridbu ili božansko ponovno okupljanje srodne duše. Reč za mudre: ako osećate osećanja prema nekome, neka vaša osećanja budu poznata.

Kosmički savet: Univerzum vam šalje seksi iznenađenje!

Rak

Zvanično je, Rak! Vi ste u svojoj eri isceljenja! Prioritet dajete samorastu, povezivanju sa svojim duhovnim vodičima, ponovnom potvrđivanju granica, govoreći „ne“ BS-u, širenju uma i hrabrom izlasku iz zone udobnosti. Govoreći o zonama udobnosti, možda ćete takođe osetiti potrebu da eksperimentišete sa svojim izborom odeće. Neka vaš stil odražava ko postajete, mesečevo dete. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: svet je vaša pista!

Kosmički savet: Dobrodošli u svoju eru isceljenja, bu!

Lav

Shvatamo, Leo! U ovom trenutku sve izgleda naopako, svi vaši planovi se ruše, a vi nemate pojma šta vam sutra može doneti. Važno je zapamtiti da se stvari dešavaju vama, a ne vama. Vi ste usred velikog čišćenja i čistke. Tajna lakog prelaska na drugu stranu: prihvatanje života pod uslovima života.

Kosmički savet: I ovo će proći, lepotice.

Devica

Čestitam, Devica! Zvanično ste godinu dana stariji, mudriji i seksipilniji! Nalazite se u tački svog putovanja u kojoj možete da vidite svet onakvim kakav jeste, a ne onakvim kakav želite da bude. Prihvatate život pod uslovima života i mirite se sa stvarima koje ne možete promeniti u svojoj stvarnosti. Istovremeno, prepoznajete ko su vaši ljudi. Prepoznajete saputnike koji su stajali uz vas kroz najveću oluju. Smatrajte ovo svojim podsetnikom da napravite prostor za one koji podižu vaš duh i obasipaju vas darom bezuslovne ljubavi!

Kosmički savet: Evo da budete stariji, mudriji i seksipilniji!

Vaga

Pripremite se da odučite sve što znate o ljubavi, životu i svemu između. Pripremite se da odučite sve što znate da je istina o sebi. Upravo sada, vaše više ja vas budi iz dubokog sna i podstiče vas da se suočite sa životom kakav jeste. Buđenje će se osećati neprijatno kao što zvuči, i to je u redu. Verujte da je sve što se trenutno dešava suštinski deo procesa rasta i uspona.

Kosmički savet: Pripremite se da odučite sve što znate o ljubavi, životu i svemu između.

Škorpija

„Žudnja za lutanjima“ je omiljena reč u Svetištu za Škorpije. Ako trenutno ne pravite avione ili pakujete kofer, verovatno istražujete najtoplije destinacije koje ćete posetiti u narednim mesecima, tražite vile i proveravate svoj raspored da vidite koliko dugih vikenda ste blagoslovljeni ! Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: najbolji ste kada ste slobodnih duha i živite u skladu sa prirodom. Govoreći o tome, povezivanje sa elementom vode obećava čišćenje i pročišćavanje vašeg duha. Idite do prirodne vodene površine, ako imate mogućnost. Ako to ne učinite, uronite noge u bazen ili se prepustite ritualnom kupanju kod kuće.

Kosmički savet: Zdravo, džetseteru!

Strelac

Ali, koja je vaša dugoročna vizija, Strelce? Kako vam akcije koje danas preduzimate pomažu da stignete do željene destinacije? Podsetnik za retrogradnu sezonu: vreme je da sednete i ponovo procenite svoje ciljeve u karijeri. Vreme je da pogledate svoje finansije i procenite da li primate onoliko koliko dajete, lepotice. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: „prestrojavanje“ je magična reč.

Kosmički savet: Odvojite trenutak da ponovo procenite svoje ciljeve u karijeri dok ulazimo u retrogradnu sezonu.

Jarac

Život nam ne daje ono što želimo, već ono što nam treba. Drugim rečima, takozvana neprijatna iskustva su deo procesa rasta i ubrzanja. Dakle, učini sebi uslugu i prihvati sa milošću dobro, loše i ružno, Jarac. Podsetnik za retrogradnu sezonu: učenje da vidite svoju stvarnost onakvu kakva jeste oslobodiće vas iluzija i zabluda.

Kosmički savet: Umetnost pretvaranja limuna u limončelo!
Horoskop za Vodolije danas: 29. avgust 2023

Ako misle da ste vi negativac u njihovoj priči, neka veruju da ste vi negativac u njihovoj priči. Ne morate da opravdavate svoje postupke i namere, posebno kada dolazite sa dobrog mesta, Vodolije. Neki od vas se možda čak osećaju kao da ne možete da razlikuju prijatelja i neprijatelja. Umesto da pokušavate da pronađete trenutne odgovore, sedite sa neizvesnošću i postavljajte sebi neprijatna pitanja. Ono što karte žele da znate: istina će se otkriti pod uticajem punog meseca.

Kosmički savet: Istina će se otkriti sama. Poverenje.

Ribe

Istina je da život neće biti duge i sunce sve vreme, Ribe. I dobri i loši dani su deo paketa. Ovo je nešto što počinjete da prepoznajete na dubljem nivou. Dakle, sve to uzimate sa malo soli i svesno birate da se usredsredite na blagoslove koji vas trenutno obasipaju. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: najbolje tek dolazi! Kao takav, predstojeći pun mesec u vašem znaku obećava da će sa sobom doneti mnogo blagoslova! Okupite svoje duševno pleme, podelite priče o lekovima i urlajte na mesec. Vreme je da ozdravimo zajedno kao kolektiv.

Kosmički savet: Predstojeći pun mesec u vašem znaku obećava da će doneti sve vrste blagoslova!