Horoskop 28 Avgust 2023

U tome ste, Blizanci! Vi ste u životu koji ste davno manifestovali za sebe. Dakle, izađi iz glave i putuj nazad svom srcu. Osetite ljubav, osetite zahvalnost, osetite ekspanziju, osetite milost. Zahvalite se za ono što je i za ono što će tek doći. Verujte da će se blagoslovi umnožavati kako budete napredovali i napredovali. Prešao si tu dodatnu milju, Ovan. Činili ste sve što možete da usrećite sve oko sebe. Ali, postoji jedna osoba na koju ste zaboravili u velikoj šemi stvari, a ta osoba ste vi. Podsetnik za retrogradnu sezonu: Dajte sebi dozvolu da usporite, da budete i da dišete. Pročitajte svoju omiljenu knjigu, pijuckajte kafu još malo i gledajte kako svet prolazi usporeno. Želimo da vam otkrijemo tajnu, Vodolije: algoritam Univerzuma je savršen i algoritam Univerzuma uvek daje sve od sebe da vam pruži najbolje iskustvo koje možete imati dok ste ovde na zemlji. Dakle, ne brinite previše o stvarima koje vam se čine van reda. Ne brinite previše ni o stvarima koje ne funkcionišu. Odbacite otpor i prihvatite priliku da rastete drugačije. Nešto nam govori da ste spremni da dođete na svoje u narednim mesecima!

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Prešla si tu dodatnu milju, lepotice. Činili ste sve što možete da usrećite sve oko sebe. Ali, postoji jedna osoba na koju ste zaboravili u velikoj šemi stvari, a ta osoba ste ti, Ovan. Podsetnik za retrogradnu sezonu: Dajte sebi dozvolu da usporite, da budete i da dišete. Pročitajte svoju omiljenu knjigu, pijuckajte kafu još malo i gledajte kako svet prolazi usporeno. Uz napomenu, ako ste tražili novi prostor, ovo je dobro vreme da krenete u lov na kuću!

Kosmički savet: Ne zaboravite da vodite računa o sebi.

Bik

Ako želite da pričate o tome šta vam je na umu može pokolebati čamac, zamislite kakvu štetu mogu da izazovu klizne stvari ispod tepiha. Podsetnik za retrogradnu sezonu: govorite svoju istinu, i to bez izvinjenja. U isto vreme, zadržite prostor za druge da podele ono što ih obara. Ovo je jedini način da uspostavite ravnotežu *i * nađete sporazumno rešenje.

Kosmički savet: Govori svoju istinu, divlji.

Blizanci

U tome ste, Blizanci! Vi ste u životu koji ste davno manifestovali za sebe. Dakle, izađi iz glave i putuj nazad svom srcu. Osetite ljubav, osetite zahvalnost, osetite ekspanziju, osetite milost. Zahvalite se za ono što je i za ono što će tek doći. Verujte da će se blagoslovi umnožavati kako budete napredovali i napredovali. Za neke od vas, predstojeći pun mesec bi mogao da donese veliki pomak kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi. Spremite se da primite nove članove u svoje soul pleme i ponovo se ujedinite sa kolegama jednorozima sa kojima ste izgubili kontakt. Neki od vas možda razmišljaju o situaciji u kojoj žive zajedno. Ako vam data odluka pomaže da prerastete u verziju sebe koju ste zamišljali, odgovor je „da“!

Kosmički savet: Spremite se da se ponovo ujedinite sa članovima vašeg plemena duša.

Rak

Shvatamo, Rak! Osećate se nezaustavljivo i želite da uradite sve odjednom. Podsetnik za retrogradnu sezonu: malo je verovatno da će biti u žurbi ići u vašu korist. Dakle, fokusirajte se na trajnu akciju. Spori, promišljeni koraci će te pokrenuti u pravcu rasta, mesečevo dete. Kada su u pitanju vaše romantične veze, ukazuje se na stabilnost. Pravite prostor za nekoga ko inspiriše ono najbolje u vama i ne plaši se da pokaže svoja osećanja. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: otvorite se magiji koja vas trenutno okružuje.

Kosmički savet: Evo leka ljubavi.

Lav

Nije važno šta drugi ljudi misle. Ne dozvolite da vas mišljenje onih oko vas spreči da sledite svoj pravi put. Danas se od vas traži da razmislite o obećanjima koja ste sebi dali u vreme mladog meseca u vašem znaku, preuredite se gde god je potrebno i počnete da preduzimate mere. Znajte da ste u potpunosti podržani u svom procesu tkanja snova i da će vam pomoć i podrška koja vam je potrebna u svakoj fazi biti dosljedno pružena.

Kosmički savet: Evo da se pokažete za život sa tom energijom glavnog lika!

Devica

Šta ako kažemo da je sudbina samo slobodna volja koju sprovodi vaše više ja? Da je svako iskustvo savršeno i svako iskustvo ste pažljivo kurirali od strane vi da biste ubrzali rast, proširili svoj um i podigli svoju svest. Dakle, odbacite „ko“, ​​„šta“ i „zašto“ dok prihvatate ono što vam ova božanska komedija u ovom trenutku otkriva. Sada stojiš na raskršću, Devica. Postavite jasne namere kako želite da izgleda ostatak svog života.

Kosmički savet: Šta ako je sudbina samo slobodna volja koju sprovodi vaše više ja?

Vaga

Zlatne reči iz bestselera Elizabet Gilbert Jedi, moli, voli da razmišljaš na početku svog dana: „Morate nemilosrdno da učestvujete u manifestacijama sopstvenih blagoslova. A kada jednom postignete stanje sreće, nikada ne smete da omalovažavate da ga održavate. Morate uložiti veliki napor da zauvek plivate gore u tu sreću, da ostanete na površini. Učini sebi uslugu, Vaga: umesto da se fokusiraš na ono što je prošlo i šta je pošlo po zlu, fokusiraj se na ono što je pred nama. Nešto nam govori da ste spremni da zakoračite u energetsko polje čuda! Nešto nam govori da ste spremni da pozovete ono što želite i zaslužujete, lepotice!

Kosmički savet: Spremni ste da zakoračite u energetsko polje čuda!

Škorpija

Istina je da naša stvarnost neće uvek biti duga i sunce bez obzira na to koliko pozitivnih afirmacija kažemo sebi. Mračnost i lepljivost će zauvek biti deo paketa. Dakle, prihvatite. Prihvatite sa milošću dobre i loše dane i znajte da će dar prihvatanja promeniti vaše okolnosti. Čuli smo na kosmičkoj konferenciji: život čuva savršena iskustva potrebna za naš rast i razvoj.

Kosmički savet: Sve je kako treba. Poverenje.

Strelac

Danas kosmičko vreme sa sobom nosi lekciju o nestalnosti. Spoznaja da koliko god se trudili, ne možete da se uhvatite za ono što je služilo svrsi u vašem postojanju. Dakle, učini sebi uslugu, udahni i otpusti svoj lažni osećaj kontrole. Iznesite dar prihvatanja na sto dok dozvoljavate prirodi da ide svojim tokom. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: stvari se dešavaju za tebe, lepotice.

Kosmički savet: Napravite prostor za ono što tek dolazi.

Jarac

Vaša omiljena reč u engleskom rečniku počinje sa „V“ i završava se sa „T“. „Naravno da govorimo o žudnji za lutanjima, Jarcu! Smatrajte ovo svojom zelenom zastavom da podignete klatno i raširite mapu sveta ispred sebe. Nešto nam govori da ste spremni za svoju sledeću veliku avanturu! Saturnovci koji su u vezi na daljinu takođe se ohrabruju da preuzmu više šansi. Da zapamtimo da je budućnost prazno platno koje čeka da bude obojeno najsjajnijim i najsmelijim bojama.

Kosmički savet: Budućnost je prazno platno.

Vodolija

Želimo da vam otkrijemo tajnu, Vodolije: algoritam Univerzuma je savršen i algoritam Univerzuma uvek daje sve od sebe da vam pruži najbolje iskustvo koje možete imati dok ste ovde na zemlji. Dakle, ne brinite previše o stvarima koje vam se čine van reda. Ne brinite previše ni o stvarima koje ne funkcionišu. Odbacite otpor i prihvatite priliku da rastete drugačije. Nešto nam govori da ste spremni da dođete na svoje u narednim mesecima!

Kosmički savet: Ne brinite previše o stvarima koje izgledaju van reda.

Ribe

Ponedeljak bluz, ko? Danas ste raspoloženi da postignete nemoguće. Ipak, samo zapamtite da idete dalje. Održiva akcija je put napred tokom retrogradne sezone. Govoreći o Rk-u, problemi u komunikaciji bi mogli biti konstanta u ovom trenutku. Ne zaboravite da govorite svoju istinu, i to bez izvinjenja. Ostavljanje prostora za greške se ne preporučuje.

Kosmički savet: Govorite svoju istinu.