Horoskop 27 Avgust 2023

„Stvari mi uvek funkcionišu i mogu to da podnesem malo lakše. I ovo ću predati univerzumu.” Zlatne reči Abrahama Hiksa za razmišljanje na početku dana, Device. Samo podsetnik: vi ste tamo gde bi trebalo da budete i stvari zaista idu u vašu korist. Dakle, zakoračite u energetsko polje čuda. Bik, niste došli ovako daleko da biste sumnjali u sebe. Niste došli ovako daleko da biste prigušili svoje svetlo ili dozvolili da vam mišljenja drugih priguše blistavost. Dakle, skini taj ogrtač nevidljivosti, hoćeš li? Dajte sebi duhovit razgovor koji vam je potreban da se pokažete kao najsjajnija i najhrabrija verzija sebe u velikom, lošem svetu. Vaše više ja drži prostor za vas da podelite mnoge darove kojima ste bili blagosloveni u ovom životu. Strelac, uvek ste bili buntovnik u duši. Divlji cvet u bašti punoj ruža i ljiljana! Dakle, učinite sebi uslugu i * nemojte* praviti kompromise sa svojom istinom. Prihvatite datu ponudu samo ako je u skladu sa vama. „Naravno da to nije izgovor da budete kruti. Fleksibilnost je supermoć koja će vam omogućiti da pronađete sredinu između onoga što želite i onoga što drugi žele od vas.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ovog vikenda otkrivate onu ravnotežu između posla i života o kojoj svi pričaju, pobeđujete u igri za brigu o sebi, dajete prioritet svom zdravlju, jedete zelenilo i praktikujete mir. Razmislite o tome ovako: hrana je lek. Konzumiranjem sastojaka koji su kompatibilni sa vašim telom, ne samo da se lečite, već i podižete svoje vibracije. Kao takvo, povezivanje sa prirodom i elementima kao način da se uzemljite takođe je važna tema ovog vikenda. Dakle, okupite svoje pleme i idite da se brčkate u šumi. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: nema ničega što zabava na suncu ne može da reši, lepo.

Kosmički savet: Ovan, reci nam tajnu tog misterioznog sjaja!

Bik

Nisi došao ovako daleko da sumnjaš u sebe, Bik! Niste došli ovako daleko da biste prigušili svoje svetlo ili dozvolili da vam mišljenja drugih priguše blistavost. Dakle, skini taj ogrtač nevidljivosti, hoćeš li? Dajte sebi duhovit razgovor koji vam je potreban da se pokažete kao najsjajnija i najhrabrija verzija sebe u velikom, lošem svetu. Vaše više ja drži prostor za vas da podelite mnoge darove kojima ste bili blagosloveni u ovom životu.

Kosmički savet: Vreme je da se pokažete kao najhrabriji i najsjajniji!

Blizanci

Svi moramo da uradimo ono što moramo da bismo preživeli, i to je u redu, Blizanci. Ali, ne dozvolite da vas gužva spreči da uradite ono zbog čega ste došli! Danas se od vas traži da oslobodite svoj kreativni potencijal, da stvarate umetnost, da pravite muziku, da stvarate magiju. Kada ste u nedoumici, zatvorite oči, uključite se i postavite sebi sledeća pitanja: Kako mogu da služim nesebično? Kako mogu ispuniti svoju svetu svrhu?

Kosmički savet: Došli ste ovde da pravite magiju.

Rak

Kako se osećaš u vezi sa posvećenošću, Rak? Kakav je život za sebe? Vreme je za otvoren i iskren razgovor, mesečevo dete. Vreme je da kažete svoju istinu, bez obzira koliko se zbog toga osećate ranjivo. Zapamtite, ne mogu svi da čitaju misli kao vi. Rakovi samci se takođe podsećaju na moć komunikacije. Šanse su da je udvarač pri ruci verovatno previše stidljiv da bi napravio taj prvi potez. Dakle, ako i vi osećate osećanja prema njima, neka vaša osećanja budu poznata.

Kosmički savet: Hrabrost je nešto čime ste u izobilju blagosloveni.

Lav

Nisu završeci ti koji uzrokuju patnju, Leo. To je naša vezanost za to kako želimo da stvari budu i način na koji želimo da se naše želje materijalizuju u našoj fizičkoj stvarnosti. Dakle, pusti. Pustite se s ljubavlju i sa zahvalnošću. Prepoznajte šta vas Univerzum uči, posebno ako je to lekcija koju već neko vreme izbegavate. Verujte da ćete uskoro blagosloviti upravo ono što vas je slomilo.

Kosmički savet: Pustite se s ljubavlju i sa zahvalnošću.

Devica

„Stvari mi uvek funkcionišu i mogu to da podnesem malo lakše. I ovo ću predati univerzumu.” Zlatne reči Abrahama Hiksa za razmišljanje na početku dana, Device. Samo podsetnik: vi ste tamo gde bi trebalo da budete i stvari zaista idu u vašu korist. Zakorači u energetsko polje čuda, divlji! Kao takav, otkrićete da će finansijski rast takođe biti tema za vas u narednim mesecima. Postavite nameru kako želite da vaš život izgleda i pripremite se da uložite u posao.

Kosmički savet: Zakoračite u energetsko polje čuda.

Vaga

Vi ste tamo gde bi trebalo da budete i ta tabla sa vizijom izgleda kao apsolutni san. Ali stvari koje pozivate se neće manifestovati. Reč za mudre: pripremite svoj plan akcije. U ovom trenutku se toplo preporučuje da iskoristite svoju praktičnu stranu i preduzmete akciju gde god je to potrebno. Uz napomenu, ako osećate potrebu da sinhronizujete svoje snage sa nekim, obratite im se sa predlogom. Podelite sa njima svoje nade, svoje težnje i svoju veliku viziju. Nešto nam govori da će udruživanje komplementarnih sila napraviti put za magiju!

Kosmički savet: Vreme je da utkate magiju u tapiseriju svog života.

Škorpija

Istina je da svemu dođe kraj; da je nestalnost način života u zemaljskom carstvu. Ali, to ne olakšava otpuštanje, Škorpija. Učini sebi uslugu i ostavi prostora za sve to, melanholiju i ludilo. U isto vreme, zapamtite da vreme poseduje neverovatnu sposobnost da nas izleči i omogući nam da nastavimo dalje. Srebrna obloga? Videćete da je Muza nadohvat ruke, kao i da žudi da pronađe izraz kroz vas. Vrati se svom platnu, lepotice.

Kosmički savet: Osećati znači lečiti.

Strelac

Strelac, uvek ste bili buntovnik u duši. Divlji cvet u bašti punoj ruža i ljiljana! Dakle, učinite sebi uslugu i * nemojte* praviti kompromise sa svojom istinom. Prihvatite datu ponudu samo ako je u skladu sa vama. „Naravno da to nije izgovor da budete kruti. Fleksibilnost je supermoć koja će vam omogućiti da pronađete sredinu između onoga što želite i onoga što drugi žele od vas.

Kosmički savet: Unesite fleksibilnost i protok u narativ.

Jarac

Ali, niste došli ovde da svirate druge gusle! Nisi došao ovde da budeš pomoćnik u priči o tuđem životu! Došao si ovde da budeš ti, da budeš najsjajnija i najsmelija verzija sebe i da se slobodno izraziš. Vreme je da kanališete nešto od te energije glavnog junaka po kojoj ste najpoznatiji! Kada je u pitanju ljubav, možda će vas privući neko ko je prilično blistav. Određeni neko ko tačno zna kako da radi u sobi. Ne dozvolite da vas njihova ličnost zastraši, Jarac. Budite u svojoj moći i napravite taj hrabar potez.

Kosmički savet: Budite u svojoj moći i napravite taj hrabar potez.

Vodolija

„Ako patiš, to je zbog tebe. Ako se osećate blaženo, to je zbog vas. Niko drugi nije odgovoran – samo vi i samo vi.” Vodolije, filozof Osho traži od vas da razmišljate o ovim zlatnim rečima dok ispitujete prtljag koji ste nosili sa sobom. Vreme je da napustimo staru priču, lepotice. Vreme je da napustite zastarela uverenja koja vas drže zaglavljenima u petlji. Zapamtite, vi ste arhitekta svoje stvarnosti i vaše misli, reči i postupci će odrediti sledeće poglavlje vašeg života!

Kosmički savet: Koja je vaša preovlađujuća misao?

Ribe

Mudrim rečima američke plesačice i spisateljice Gabrijel Rot: „Ples, pevanje, pričanje priča i tišina su četiri univerzalna leka za lečenje. Nešto o čemu treba razmišljati dok pijuckaš jutarnji čaj, lepotice. Smatrajte ovaj soulscope svojim podsetnikom da se ponovo povežete sa ritmom toka kosmosa i izrazite se na način koji je božanski vođen. Put samoizražavanja vas neće samo izlečiti, već će vas osloboditi mnogih zapleta. Evo da stvorite više prostora za radost, obilje, zadovoljstvo i igru!

Kosmički savet: Igrajte!