Horoskop 27 Juli 2023

Kada ste srećni i znate to, pljesnite rukama, Ribe. Pljesnite rukama i zahvalite se za sve što se sipa u vaš putir! Imamo osećaj da će se blagoslovi ovde samo umnožiti! Univerzum se zauvek zaverava u vašu korist, Blizanci. Univerzum čini sve što može da vam osigura iskustvo sa 5 zvezdica dok ste ovde na zemlji. Dakle, ispustite „ko“, ​​„šta“ i „zašto“ dok se vraćate u tok kreativne svesti. Privukli ste ove zlatne prilike u svoje iskustvo jer ste spremni za veliku promenu! Vaga, kada je u pitanju karijera i kreativnost, karte vas vode da usvojite politiku bez ograničenja. Ponekad nam se prilike koje poželimo jave kao slučajno. U drugim vremenima, moramo da preuzmemo proaktivniju ulogu kako bismo napravili velike stvari za nas.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ovan, ti si savršen spoj magije i ludila! Vi ste riznica toliko kreativnih darova. Poklon koji se trenutno traži da aktivirate? Vaše oko za lepotu i estetiku. Kao i uvek, prepustite se toku, prepustite se božanskim silama koje žude da se izraze kroz vas dok oslobađate teret savršenstva. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: najbolji ste kada donosite više radosti u svet.

Kosmički savet: Aktivirajte svoje kreativne darove.


Bik

Mi shvatamo. Osećate se kao da vam je učinjena nepravda. Da vas je izdao neko kome ste ovo približili srcu. Ali, nežnost nije tvoja propast. To je, u stvari, tvoj najveći dar, Bik. Ne dozvolite da vam ono što je pošlo po zlu ostavi gorak ukus u ustima. Ovo je vaš podsetnik da ono što je preostalo od rana pretvorite u mudrost dok učite iz svojih prošlih iskustava. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: najbolji ste kada praktikujete oproštaj.

Kosmički savet: Pretvorite svoje rane u mudrost.

Blizanci

Ali, Univerzum se zauvek zaverava u vašu korist, Blizanci! Univerzum čini sve što može da vam osigura iskustvo sa 5 zvezdica dok ste ovde na zemlji. Dakle, ispustite „ko“, ​​„šta“ i „zašto“ dok se vraćate u tok kreativne svesti. Privukli ste ove zlatne prilike u svoje iskustvo jer ste spremni za veliku promenu! Spremni ste da se oslobodite okova i zakoračite u najotelovljeniju verziju sebe! Ne suzdržavajte se.

Kosmički savet: Nezaustavljivi ste kada verujete u sopstvenu moć i potencijal.


Rak

Osećate se kao da je veo podignut. Da možete da vidite datu osobu ili situaciju u potpuno novom svetlu. Umesto da se spuštate niz zečju rupu razočaranja, budite zahvalni na proveri realnosti. Prihvatite da ne vibriraju svi na istoj frekvenciji kao vi, i to je u redu. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: ti si alhemičar nadaren sposobnošću da pretvori bol u moć, mesečevo dete.

Kosmički savet: Vi ste alhemičar nadaren sposobnošću da pretvori bol u moć. Budite strpljivi prema sebi kroz ovaj proces transformacije.

Lavovi

Bilo je vremena kada ste sumnjali u sebe i svoju sposobnost da pravite magiju. Bilo je vremena kada ste tražili potvrdu napolju. Međutim, ono što trenutno doživljavate je unutrašnja revolucija. Niz transformacionih događaja koji vraćaju vašu veru u sebe i svoju svrhu. Dakle, izađite i ispunite svoju svetu svrhu na najbolji način! Kao i uvek, zapamtite da je reč o putovanju, a ne o odredištu.

Kosmički savet: Iskoristite magiju kristala kao što su žuti aventurin, pirit i tigrovo oko da biste manifestovali svoj najbolji život!


Devica

Ali, šta bi se desilo da nikada ne rizikujemo? Šta bi se dogodilo da radimo iste stvari u petlji i živimo isti dan, iznova i iznova? Tako je, Devica. Zgužvali bismo se i na kraju nestali. Dakle, izaberite život strasti, lep. Ulijte svoje srce i dušu u ono što vam daje osećaj svrhe i čini da se osećate povezanim sa božanskim silama. Zapamtite, ne možete uvek da kontrolišete ishod onoga što stvarate, a to je vaš najveći dar.

Kosmički savet: Došli ste ovde da živite život pun strasti.


Vaga

U slučaju da se pitate, vaša Plava strelica iz Univerzuma je na putu, divna, i stići će do vas u božansko vreme. Ni minut ranije, ni minut kasnije. Jer kosmički plan je besprekoran u svakom pogledu, Vaga! Na kartama za vas: ljubav, lepota i pripadnost. Proslavite veze duše koje vas i hrane i podižu, lepotice. Kada je reč o karijeri i kreativnosti, karte vas vode da usvojite politiku zabrane zadržavanja. Ponekad nam se prilike koje poželimo jave kao slučajno. U drugim vremenima, moramo da preuzmemo proaktivniju ulogu kako bismo napravili velike stvari za nas.

Kosmički savet: Usvojite politiku bez ograničenja kada su u pitanju vaši ciljevi u karijeri.

Škorpija

Ali, šta za vas znači ljubav i kako želite da vas voljeni neguje, hrani i podiže? Prisustvo kartice ispunjenja želja ukazuje na to da će se vaše najdublje želje uskoro manifestovati u fizičkom. Dakle, ulijte u svoje molitve verom dok počnete da primećujete svu magiju koja se odvija oko vas! Samci Škorpije, ako postoji neko u vašem krugu ili vašoj porodici ko želi da igra Kupidona, pustite im ruke. Toliko toga se dešava iza kulisa za vas.

Kosmički savet: Toliko toga se dešava iza kulisa za vas, lepotice.

Jarac

Možda se ne radi o tome ko je u krivu, a ko u pravu. Možda se radi o kretanju napred. Možda se radi o pronalaženju kreativnih rešenja koja će koristiti svima koji su uključeni. Da, postoji srednji put, Strelac. Uz odgovarajuću količinu poverenja, vere i predaje, moći ćete da rešite stvari prijateljski. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: sada nije vreme da dozvolite da vam ego stane na put.

Kosmički savet: Pronađite kreativna rešenja koja su od koristi svima koji su uključeni.

Ali, da li je lako, Jarac? Kada ste sa njima, da li doživljavate osećaj protoka? Ako ste negativno odgovorili na gorepomenuta pitanja, zapitajte se zašto ste izabrali da budete ovde. Ne dozvolite da vaši strahovi ili nesigurnosti budu razlog zašto se zadržavate. Saturnovci koji su u posvećenim vezama mogli bi da žude za uzbuđenjem novog. Nema prava i nepravde, lepotice. Redefinišite pravila angažmana na način koji odgovara obojici.

Kosmički savet: Redefinišite pravila angažmana na način koji odgovara vama oboje.

Vodolije

Ali, bes i tuga vam ne služe, Vodolije. Ako ništa drugo, stvaraju još više poremećaja u vašem životu i vašoj psihi. Dakle, učinite sebi uslugu, prepustite se narativu žrtve i počnite da vidite drugog kao agenta promene u vašoj priči. Ispraznivši se od starog, stvorićete prostor za više radosti i slobode u svom životu. Govoreći o slobodi, prilika koja se pruža jednom u životu mogla bi pokucati na vaša vrata. Ona vrsta koja bi vas mogla odvesti na mesto koje možda nije bilo na vašoj mapi u prošlosti. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: recite „da“ više nego „ne“.

Kosmički savet: Ispraznivši se od starog, stvorićete prostor za više radosti i slobode u svom životu.

Ribe

Kada ste srećni i znate to, pljesnite rukama, Ribe. Pljesnite rukama i zahvalite se za sve što se sipa u vaš putir! Imamo osećaj da će se blagoslovi ovde samo umnožiti! Kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, ohrabrujete se da vidite stvari onakve kakve jesu. Retko je lako nositi se sa istinom, ali istina će vas osloboditi na više načina nego što možete zamisliti.

Kosmički savet: Veo se podiže.