Horoskop 29 Juli 2023

U redu je nemati sve odgovore, Ovan. U redu je osećati se kao da se krećete kroz život bez mape puta i da ne znate kuda ste krenuli. S obzirom na to da istovremeno oplakujete gubitak starog i rađate novu verziju sebe, neizvesnost je jedino što je sigurno. Umesto da tražite podršku ili vođstvo spolja, oslonite se na svoje unutrašnje rezerve. Prihvatanje života po životnim uslovima pomoći će vam da pronađete mir u ovom trenutku. Vaga, šta ako kažemo da je sudbina samo slobodna volja koju sprovodi vaše više ja? Šta ako kažemo da ste vi kreativni direktor ove velike kosmičke produkcije i da ste vi zaduženi za to kako će se ovaj scenario odvijati u određenom vremenskom periodu? Dakle, dugo, pažljivo pogledajte svoje obrasce i šta vas oni podstiču da se transformišete u sebi. Vreme je da se metaforičkoj vatri ponudi samoograničavajuća uverenja, da se izabere vera umesto straha i ekspanzija umesto kontrakcije. Ako ste tražili dokaz božanskog vremena, to je to, Rak! To je to. Gledajte kako Univerzum radi prekovremeno u vašu korist. Gledajte kako Univerzum vuče konce na drugoj strani da biste mogli da doživite magiju koju već neko vreme manifestujete u svojoj stvarnosti. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: brojite svoje blagoslove i pomnožite ih sa tri jer verujete da najbolje tek dolazi!

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

U redu je nemati sve odgovore, Ovan. U redu je osećati se kao da se krećete kroz život bez mape puta i da ne znate kuda ste krenuli. S obzirom na to da istovremeno oplakujete gubitak starog i rađate novu verziju sebe, neizvesnost je jedino što je sigurno. Umesto da tražite podršku ili vođstvo spolja, oslonite se na svoje unutrašnje rezerve. Prihvatanje života po životnim uslovima pomoći će vam da pronađete mir u ovom trenutku.

Kosmički savet: Prihvatite život pod uslovima života.

Bik

Možemo imati najluđe, najneukroćenije ideje na svetu. Ali, ove ideje nikome neće značiti ništa osim ako ne budu u stanju da se oblikuju u fizičkom obliku. Dakle, razmislite šta struktura znači za vas i kako možete da iskoristite svoju kreativnost na način koji koristi i vama i kolektivu. Kao takva, radost i slavlje su velika tema za vas ovog vikenda. Da provodite kvalitetno vreme sa onima zbog kojih se osećate negovano i nahranjeno. PS: Sigurno je da dođete takav kakav jeste.

Kosmički savet: Evo plemena koje vas podseća da je dom više od mesta.

Blizanci

Shvatamo, Blizanci. Želite da kažete da na sve i želite da uradite sve na šta ste se obavezali sami. Ali, čak i nadljudi imaju svoja ograničenja. Ovo je nešto što želite da imate na umu dok se krećete kroz retrogradnu sezonu. Dakle, recite da samo ponudama koje odjekuju sa pesmom vaše duše dok uspostavljate ravnotežu između višestrukih uloga koje ste pozvani da igrate u ovom trenutku. Zapamtite, Univerzum je ljubazan i pun ljubavi roditelj koji drži prostor za evoluciju vaše duše, sada i u svakom trenutku.

Kosmički savet: Shvatite svoje granice i svoja ograničenja.

Rak

Ako ste tražili dokaz božanskog vremena, to je to, Rak! To je to. Gledajte kako Univerzum radi prekovremeno u vašu korist. Gledajte kako Univerzum vuče konce na drugoj strani da biste mogli da doživite magiju koju već neko vreme manifestujete u svojoj stvarnosti. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: postoji mnogo za šta treba biti zahvalan. Dakle, pošaljite molitvu snagama dok se sećate da najbolje tek dolazi!

Kosmički savet: Prebrojite svoje blagoslove, a zatim ih pomnožite sa tri.

Lav

Evo istine, Leo: neće svi plesati ples života sa nama do kraja. Neki će stići do samog kraja, dok se drugi mogu neočekivano rastati. Prihvatite cikluse raspadanja kao što prihvatate cikluse stvaranja. Shvatite da svaki kraj u sebi nosi potencijal novog početka. Što više prihvatite život pod životnim uslovima, lakše će vam biti da tečete. Ovo nas dovodi do pravog pitanja: kako i gde ste pozvani da otpustite svoj otpor?

Kosmički savet: Otpuštajući svoj otpor, naći ćete način da se prepustite toku.

Devica

Ne pitajte šta ćete dobiti ovim korakom, već kako možete služiti kolektivu. Razmislite o tome kako se možete pojaviti za svoje saputnike usred ovih turbulentnih vremena, Device. Karma joga ili nesebično služenje se pojavljuju kao velika tema za vas. Ali, to ne znači da vaše lične finansije na bilo koji način treba da trpe.


Vaga

Šta ako kažemo da je sudbina samo slobodna volja koju sprovodi vaše više ja? Šta ako kažemo da ste vi kreativni direktor ove velike kosmičke produkcije i da ste vi zaduženi za to kako će se ovaj scenario odvijati u određenom vremenskom periodu? Dakle, dugo, pažljivo pogledajte svoje obrasce i šta vas oni podstiču da se transformišete u sebi. Vreme je da se metaforičkoj vatri ponudi samoograničavajuća uverenja, da se izabere vera umesto straha i ekspanzija umesto kontrakcije.

Kosmički savet: Nezaustavljivi ste kada verujete u sopstvenu moć i potencijal!

Škorpija

Možda je voo-voo. Možda je magija. Možda vas la luna u svojoj punoći poziva da zaronite dublje u svoju nadsvest. Dakle, dajte sebi dozvolu da pogledate iza vela i da zapazite simbole koji se pojavljuju u pejzažu snova. Vreme je da ponovo probudite svog unutrašnjeg šamana i svog unutrašnjeg mistika. Vreme je da dozvolite da vaša intuicija bude vaš vodič na ovom putu ka samospoznaji. Vreme je da stvarate umetnost radi stvaranja umetnosti dok se vraćate u tok kreativne svesti koja je žudela za vašom pažnjom.

Kosmički savet: Pronalaženje magije u svakodnevnom.

Jarac

Ali, obavili ste posao, Strelac. Izvukli ste se iz mračnog mesta više puta. Pronašli ste način da iskoristite taj rezervoar snage i hrabrosti umesto da dozvolite da vas beznađe nadvlada. Više vas ništa ne plaši, i to je vaša najveća snaga. Ovo poglavlje vašeg života govori o tome da se pokažete kao najstrašnija verzija sebe, uzimate život za rogove i radite onu jednu stvar koja vas plaši danju. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: imate svu pomoć i podršku koja vam je potrebna, lepotice!

Kosmički savet: Vreme je da se pokažete kao najstrašnija verzija sebe.

Dom nije samo mesto, to je osećaj. Ovog vikenda, pozvani ste da se pripremite za predstojeći pun mesec tako što ćete očistiti svoj prostor, fizički i energetski. Iskorištavanje magije kristala je odličan način da prizemljite energiju, pozovete sreću i prosperitet + podršku vašeg duhovnog tima. Za neke od vas, ovo može biti vreme ulaganja u svoj dom iz snova ili useljenja u njega. Odvojite trenutak da se zahvalite za obilje koje vam je poslato. Razmislite o tome da organizujete intimno okupljanje za svoje prijatelje i porodicu kako bi mogli da blagoslove prostor.

Kosmički savet: Da biste podigli vibracije svog doma, stavite ametist na svoj oltar. Ako imate na umu izobilje, iskoristite magiju citrina. Za zaštitu, obratite se turmalinu.

Vodolija

Ne nalaze svi osećaj pripadnosti kod kuće, i to je u redu. U redu je, Vodolija. Dobra stvar je što ste blagoslovljeni sposobnošću da pozovete članove svoje duše porodice i zajedno stvorite pleme sa onima koji rezonuju jezikom vaše duše. Dakle, otvorite svoje srce i um za druge jednoroze koje vam gore božanske sile šalju. Lek ljubavi će vas izlečiti na više načina nego što možete da zamislite i na više načina nego što možete da izbrojite.

Kosmički savet: Otvorite svoje srce i svoj um članovima svog plemena duše.

Ribe

Dakle, nije uspelo, Ribe! Dakle, sapleo si se i pao nekoliko puta usput. Ono što je važno je da ste istrajali. Da ste izabrali da ustanete i pokažete se uprkos plesu unutrašnjih demona. Danas ste vođeni da ponudite samopouzdanje svetoj vatri, kako biste mogli izaći iz pepela svog starog sebe. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: nezaustavljivi ste kada verujete u sopstvenu moć i potencijal!

Kosmički savet: Ponudite sumnju u sebe svetoj vatri, tako da možete izaći iz pepela svog starog ja.