Horoskop 25 Juli 2023

Ali, ovaj naš život je misterija, Ribe! Onaj koji se može samo živeti i iskusiti, a ne intelektualizovan. Dakle, oprostite se od egzistencijalizma, hoćete li? Vreme je da skinete prsluk za spasavanje i skočite nazad u tok. Vodolija, da je moralo da uspe, uspelo bi protiv svih izgleda. Prestanite da razmišljate o datoj situaciji. Prestanite da krivite druge za ono što je pošlo po zlu. Donošenje dara prihvatanja za sto oslobodiće vas na više načina nego što možete zamisliti. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: možda ovo nije priča o gubitku. Možda je ovo priča o radikalnoj transformaciji. Ovan, postoji vreme za tišinu. Periodi u našim životima kada treba da uđemo u ulogu svedoka i posmatramo stvari kako se odvijaju. Ali, sada nije takvo vreme u vašem životu. Ovo poglavlje govori o fokusiranoj akciji. Radi se o kretanju i rizikovanju. Znajte da će se tajna vašeg uspeha pokazati samopostojanjem.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Postoji vreme za tišinu. Periodi u našim životima kada treba da uđemo u ulogu svedoka i posmatramo stvari kako se odvijaju. Ali, sada nije takvo vreme u tvom životu, Ovan. Ovo poglavlje govori o fokusiranoj akciji. Radi se o kretanju i rizikovanju. Znajte da će se tajna vašeg uspeha, Ovne, pokazati samopostojanjem. Ako se osećate zaglavljeni, stagnirani ili kreativno blokirani, promenite atmosferu, promenite okruženje. Provedite neko vreme na otvorenom gde možete osetiti toplinu sunca na svojoj koži. Zagrljaj Mame Geje sigurno će učiniti da se osećate negovano i nahranjeno na više načina nego što možete da zamislite.

Kosmički savet: vreme je za toplinu i sunce (ako vreme dozvoljava!)

Bik

Postoje trenuci u našim životima kada sve ide po planu. Znamo kuda nas život vodi i imamo mapu puta u ruci. A onda, postoje trenuci kada imamo samo nejasan osećaj u kom pravcu se krećemo, što zauzvrat izaziva nelagodu u nama. Ako je ovo nešto što doživljavate, zastanite, okrenite pogled ka unutra i sprijateljite se sa neizvesnošću. Umesto da tražite konačne odgovore, sedite sa pitanjima. Jasnoća koju tražite doći će vam neočekivano.

Kosmički savet: Sada ste u procesu promene paradigme.

Blizanci

Blizanci, ljubazni ste i volite. Velikodušnost je zaista vaš dar svetu. Da li to znači da treba da dajete bez granica ili da stalno stavljate potrebe drugih ispred svojih? Sve osim, ​​prelepo. Ovo je vaš podsetnik da uravnotežite vagu. Da napuniš sopstvenu šolju pre odlaska u svet. Evo nekoliko načina na koje se danas možete prepustiti svetoj brizi o sebi: 1. Napravite malo umetnosti (umetnosti radi) 2. Prepustite se maloprodajnoj terapiji u svom omiljenom butiku. Ponesite kući nešto što ćete ceniti ceo život. 3. Pohađanje trbušnog plesa ili trbušnog plesa. Sve što ističe vašu senzualnu stranu! 4. Provodite vreme sa decom. Budi smešan. Igra. 5. Radite bosi u bašti ili parku u vašoj blizini.

Kosmički savet: Napunite sopstvenu šolju, lepotice!

Rak

Ako se osećate kao da ste izgubljeni, da lutate bez mape puta u ruci, udahnite i vratite se u taj prostor tišine u sebi. Važno je da razmislite o tome šta vam je u prošlosti radilo, a šta nije. Ovo poslednje će vam reći na šta ne trebate trošiti energiju. Što se tiče prvog? To će vam pomoći da ispravite kurs i da se uskladite sa svojim pravim putem. Zapamtite, nije vaš posao da brinete o tome ko, šta i zašto. Usredsredite se na ono zbog čega ste došli ovde, da služite na način koji je božanski određen, dok ostatak predajete Univerzumu. Pomoć i resursi koji su vam potrebni u svakoj fazi biće vam obezbeđeni na srećan način.

Kosmički savet: Vreme je da se uskladite sa svojim pravim putem.

Lavovi

Shvatamo, Leo! Zemaljska škola može biti sve vrste izazova. Taman kada pomislite da ste integrisali lekciju, ona se pojavljuje u novom obliku. Ovo je nešto čemu biste mogli biti svedoci iz prve ruke upravo sada. Važna stvar koju treba zapamtiti u ovakvom trenutku je da imate moć da svoje znanje pretvorite u mudrost. Dakle, pretvorite svoje znanje u mudrost dok prekidate stari ciklus. Nešto nam govori da rađate novu verziju sebe!

Kosmički savet: Rađate novu verziju sebe.

Devica

Shvatamo, Devica! Savršenstvo je za vas prioritet, a vi ćete prihvatiti ništa manje od zlatnog standarda. Evo, međutim, stvari: nemaju svi okolo isto oko za detalje kao vi. Dakle, učinite sebi uslugu i budite laki prema sebi i drugima, posebno ako radite u grupi. Ako zaista želite da budete u miru tamo gde ste, prihvatite da je sve što kreirate u suštini rad u toku.

Kosmički savet: Prihvatite da je sve što kreirate u suštini rad u toku.

Vaga

Spremite se da verujete u sinhronicitet ako već niste, Vaga. Univerzum je na vašoj strani ove nedelje i Univerzum se kuje zaveru u vašu korist. Dakle, recite da prilikama koje se pojavljuju jednom u životu koje vam pokucaju na vrata dok vraćate veru u sebe, divlje. Kada su u pitanju stvari srca, dajte sebi dozvolu da volite i budete voljeni; doživeti/pozvati u božansko sjedinjenje za kojim je žudela tvoja duša. Samo podsetnik: ne dobijamo uvek ono što želimo, ali uvek dobijamo ono što nam je potrebno. Verujte da je ovo naš najveći dar dok smo ovde u zemaljskom carstvu, lepotice!

Kosmički savet: Sanjajte mali san.

Škorpija

Ove nedelje, karte vas podstiču da probudite svog unutrašnjeg boga (boginju) dajući prioritet brizi o sebi, Škorpionu. Vreme je da napravite sopstvene losione, napravite sopstvene napitke i da se zabavite u svojoj apoteci. Stavljanje sebe na prvo mesto u ovakvom trenutku može zvučati kontraintuitivno – čak i samozadovoljstvo – ali, istina je, sve funkcioniše iznutra. Dopunjavanjem sopstvenih rezervi moći ćete da izađete u svet i zadržite prostor za druge na način koji zaista želite. S obzirom na to da domaći poslovi imaju svoj trenutak, neki od vas će se možda osećati inspirisanim da osnuju brend i da podele svoje inherentne darove sa onima okolo!

Kosmički savet: Vreme je da napuniš sopstvenu šolju, bu.

Jarac

Ali, život nije zamišljen da se kontroliše. Život nije zamišljen da se njime manipuliše ili mikroupravlja. Dakle, diši i pusti, Strelac. Oslobodite se svog lažnog osećaja kontrole dok skačete nazad u tok. Vi ste tamo gde treba da budete i pripremate se za sledeće poglavlje svog života. Dakle, pre nego što preduzmete sledeći korak, pretvorite svoje znanje u mudrost i izrazite zahvalnost za naučene lekcije. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: sve se to slaže za tebe, lepotice!

Algoritam Univerzuma je savršen, a algoritam Univerzuma je bez mane, i trenutno unosi u vaš život toliko čistu vezu da ne možete da izrazite svoju zahvalnost rečima. Ovo je posebna osoba koja čini da se osećate viđenim, saslušanim i svedocima na način na koji nikada ranije niste! Evo za tog posebnog nekoga ko vas uči, svaki dan i na svaki način, da ste vredni da budete voljeni baš takvi kakvi jeste. Za neoženjene Saturnovce, ovo je pravo vreme za rad sa božanskim silama i pozivanje na vrstu partnerstva koju zaista želite i zaslužujete!

Kosmički savet: Ovo je vreme da volite i budete voljeni, Jarac!

Vodolije

Da je moralo da uspe, uspelo bi protiv svih izgleda, Vodolije. Prestanite da razmišljate o datoj situaciji. Prestanite da krivite druge za ono što je pošlo po zlu. Donošenje dara prihvatanja za sto oslobodiće vas na više načina nego što možete zamisliti. Hrana za razmišljanje ljubaznošću Univerzuma: možda ovo nije priča o gubitku. Možda je ovo priča o radikalnoj transformaciji. Vreme u vašem životu kada čistite ono što je služilo svojoj svrsi kako biste mogli da stvorite prostor za ono što podržava vaš rast.

Kosmički savet: Pripremite se za predstojeći pun mesec u vašem znaku tako što ćete promeniti naraciju.

Ribe

Ali, ovaj naš život je misterija, Ribe! Onaj koji se može samo živeti i iskusiti, a ne intelektualizovan. Dakle, oprostite se od egzistencijalizma, hoćete li? Odbacite mnoga pitanja koja muče vašu podsvest. A onda, duboko udahnite, skinite prsluk za spasavanje i skočite nazad u tok kreativne svesti.