Horoskop 26 Avgust 2023

Zaslužuješ mesec i zvezde, Vaga. Zaslužujete sve čemu ste se nadali i čemu ste se molili. Dakle, okrenite svoj pogled ka unutra i transformišite samoograničavajuća uverenja koja su vas sprečavala da preuzmete svoju sudbinu, divlju. Vreme je da se pokažete za život hrabrog i otvorenog srca. Vreme je da dozvolite sebi da dobijete ono što ste tražili. Škorpija, mi vidimo ono što želimo da vidimo, i biramo poricanje kada je to zgodno. Dakle, otvori oči i prepoznaj. Crvene zastave se već neko vreme otkrivaju, Škorpion. Ako je nedostatak jasnoće nešto sa čime se borite, odvojite vreme da „slušate“. Odvojite vreme za svoju sadhanu ili meditativnu praksu. Negovanje mirnoće će vam dati snagu, hrabrost i jasnoću koji su vam potrebni da se izdignete iznad svojih okolnosti. Savršenstvo je precenjeno, Blizanci, a potreba za savršenstvom nas zatvara na više načina. Dakle, rastvorite barijere iznutra i spolja dok dozvoljavate puni izraz svog kreativnog potencijala. Zapamtite, niste došli ovde da igrate male stvari. Došli ste ovde da prigrlite svoju jedinstvenost, krenete putem manje putovanim i inspirišete ostatak sveta da zablista u njihovoj svetlosti. Dakle, šta dan sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo!
OGLAŠAVANJE

Ovan

Čudno je i lepo vreme u Svetištu Ovna. S obzirom na to da ste usred procesa ponovnog rođenja, primetićete da se delovi vašeg starog života urušavaju pred vašim očima. I stari prijatelji mogu početi da se osećaju kao stranci. Posmatrajte šta se dešava iz daljine dok sebi postavljate pitanje „gde treba da se pustim?“ Prihvatanje da je nestalnost način života u zemaljskom carstvu oslobodiće vas težine nerealnih očekivanja, lepo.

Kosmički savet: Gde treba da pustite?

Bik

Shvatamo, Bik. Bili ste povređeni iznova i iznova. Ali, davanje više snage svom egu samo će stvoriti više turbulencije. Dakle, učinite sebi uslugu i pređite u prostor otvorenosti. Podelite svoju istinu dok imate prostora za njih da učine isto. Možete ili ne morate pronaći sporazumno rešenje, ali ćete sigurno steći perspektivu u datoj situaciji. Ako osećate da je data veza nepopravljiva, i to je u redu. Pustite vreme da uradi ono što je potrebno dok nastavite da se fokusirate na samorast i razvoj.

Kosmički savet: Komunicirajte.

Blizanci

Savršenstvo je precenjeno, Blizanci, a potreba za savršenstvom nas zatvara na više načina. Dakle, rastvorite barijere iznutra i spolja dok dozvoljavate puni izraz svog kreativnog potencijala. Zapamtite, niste došli ovde da igrate male stvari. Došli ste ovde da prigrlite svoju jedinstvenost, krenete putem manje putovanim i inspirišete ostatak sveta da zablista u njihovoj svetlosti.

Kosmički savet: Igrajte!

Rak

Znamo, znamo! Osećate se kao da ste trenutno usred kosmičkog haosa i da nema izlaza. Evo šta treba da zapamtite: pet planeta je trenutno retrogradno. Očekivati da se stvari kreću ubrzanom brzinom bilo bi pomalo nerealno. Umesto da gurate protiv toka, prihvatite. Prihvatite gde ste sada i šta vam vaša spoljašnja stvarnost pokazuje. Razmislite na ovaj način: sada imate zlatnu priliku da revidirate veliki plan

Kosmički savet: Usporite i dišite. Neka se stvari odvijaju kako treba.

Lav

Ali, ne radi se o nagradama i priznanjima, Leo. Radi se o tome kako se osećate u vezi sa putovanjem koje ste preduzeli i da li vam ono donosi osećaj ispunjenosti ili ne. Odvojite trenutak da procenite koliko ste daleko stigli od kada ste se prvi put obavezali na sebe. Dok to radite, otpustite potrebu da uporedite svoju putanju sa putanjom drugih ili tražite eksternu validaciju. Umesto toga, želite da ponovo potvrdite svoju moć i pripremite se da ubijete zmajeve koji vam stoje na putu. Ono na šta vas Univerzum danas podseća je da ste spremni za ubrzanje!

Kosmički savet: Utišajte glas unutrašnjeg kritičara i prepoznajte koliko ste daleko stigli.

Devica

Devica, ono za šta pravite prostor je svojevrsna kulminacija. Nešto u šta ste uložili svoje srce i dušu uskoro će se spojiti na prelep način, dajući vam mnogo toga za slavlje. Međutim, reč upozorenja: sukobi ega bi mogli biti konstanta s obzirom da smo usred retrogradne sezone. Ako budete previše kruti u pogledu svoje tačke gledišta, možda neće ići u vašu korist. Dakle, smanjite svoje okolnosti i pogledajte širu sliku. Moći ćete da radite u harmoniji sa onima oko sebe kada odlučite da to želite.

Kosmički savet: Ovo je doba žetve, lepo!

Vaga

Zaslužuješ mesec i zvezde, Vaga. Zaslužujete sve čemu ste se nadali i čemu ste se molili. Dakle, okrenite svoj pogled ka unutra i transformišite samoograničavajuća uverenja koja su vas sprečavala da preuzmete svoju sudbinu, divlju. Vreme je da se pokažete za život hrabrog i otvorenog srca. Vreme je da dozvolite sebi da dobijete ono što ste tražili. Kao takvo, kosmičko vreme ovog vikenda takođe donosi božansko ponovno okupljanje srodne duše u vaš život. Samo podsetnik: vaša srodna duša nije samo romantični partner. Proširite svoju definiciju šta dati termin znači dok negujete one koji vas podsećaju da je dom osećaj.

Kosmički savet: Evo te božanske ljubavi srodne duše!

Škorpija

Istina je da vidimo ono što želimo da vidimo i biramo poricanje kada je to zgodno. Dakle, otvori oči i prepoznaj. Crvene zastave se već neko vreme otkrivaju, Škorpion. Ako je nedostatak jasnoće nešto sa čime se borite, odvojite vreme da „slušate“. Odvojite vreme za svoju sadhanu ili meditativnu praksu. Negovanje mirnoće će vam dati snagu, hrabrost i jasnoću koji su vam potrebni da se izdignete iznad svojih okolnosti.

Kosmički savet: Budite mirni i posmatrajte.

Strelac

Na pravom ste putu, Strelac! Vi ste tačno tamo gde bi trebalo da budete i vaša karijera napreduje pravim tempom. Dakle, učini sebi uslugu i skloni se sa svog puta. Suočite se sa svojim strahovima i izazovite sebe da uradite bar jednu stvar koja je izvan vaše zone udobnosti. Vaša budućnost će biti ponosna na akciju + inicijativu koju danas preduzimate. Zapamtite, ne možete kontrolisati do čega će vaše akcije dovesti. Vežbanje nevezanosti će se pokazati kao supersila u ovom trenutku.

Kosmički savet: Učinite svoj deo i onda prepustite ishod univerzumu.

Jarac

Ne prepuštaj se iluziji nemoći, Jarac. Ubio si mnogo zmajeva na svom putu ovamo. Šta vam ostavlja utisak da ovog puta nećete moći da pobedite u svojim okolnostima? Važno je zapamtiti da ovde postoji skrivena lekcija. Kretanje u prostor tišine omogućiće vam da vidite stvari očima Duha. Kao takvo, zalaganje za sebe će takođe biti glavna tema ove retrogradne sezone. Zapamtite, ako radite ti vas čini negativcem u nečijoj priči, neka bude tako.

Kosmički savet: Kakav je osećaj biti u vašoj eri zlikovaca?

Vodolije

Sezona Device čini da se osećate kao domaći bog/devica, i to sa dobrim razlogom. Smatrajte ovo svojim znakom da ostanete u kući, da gledate svoje omiljene emisije, da pravite umetnost, da sastavite novu listu pesama, da zapalite mirisne sveće na svom oltaru i da reorganizujete svoju policu sa knjigama. Takođe se preporučuje da odvojite malo vremena za dnevnik, meditaciju i vežbanje pokreta. Ako tražite novu kuću, pažljivo ispitajte svoje mogućnosti. Ne dozvolite da vaše odluke budu vođene žurbom da ne biste požalili zbog svojih odluka u budućnosti.

Kosmički savet: Vreme je da kanališete svog unutrašnjeg boga/deću!

Ribe

Gle čuda! Sezona je žetve u svetilištu Riba! Spremate se da primite slatke plodove svog rada. Biće oh-toliko toga za slavlje u nedeljama koje dolaze! Dakle, iznesite balon koji ste sačuvali za posebnu priliku i okupite svoje duševno pleme. Kao takvi, putovanja i širenje takođe mogu biti glavna tema za neke. Prepustite se želji da istražujete različite kulture, da eksperimentišete sa nepoznatim kuhinjama i naučite nove jezike. Vaše buduće ja će vam biti zahvalno što ste preuzeli vrstu rizika na koji ste pozvani da preuzmete danas.

Kosmički savet: Život ima toliko slatkoće da ponudi.