Horoskop 25 Avgust 2023

Ali, nije vaš posao da svima bude udobno. Nije vaš posao da se pobrinete da budete ukusni. Vaš posao je da budete vi. Da se ​​pokažete kao svoje najautentičnije ja u ovom velikom, lošem svetu. Reč za mudre: stoj u svojoj istini, i to bez izvinjenja, Rak. Zatvorite oči. Zatvori oči i uklopi se. Zatvori oči, uklopi se i zapamti, Leo. već jesi. Vi ste već sve što tražite spolja. Bik, ako radite na lečenju i balansiranju svoje sakralne čakre, povežite se sa elementom vode, idite na plivanje ako imate mogućnost i nosite nijanse narandžaste dok se krećete tokom dana. Meditacija sa kristalima citrina i/ili narandžastog kalcita takođe će se pokazati korisnim.

Dakle, šta dan sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo! Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Stvari su se odvijale onako kako su se dešavale jer su morale, jer je vaša duša izabrala određene lekcije kako bi se podigla i postala najbolja verzija sebe u ovom životu. Dakle, oprosti sebi i oprosti svojoj prošlosti. Usredsredite se na oslobađanje energije koja vas opterećuje kroz kretanje i meditaciju. Pisanje onoga što osećate na parčetu papira, a zatim spaljivanje lista u plamenu takođe će se pokazati kao sve vrste katarzične.

Kosmički savet: Oprosti svojoj prošlosti, lepotice.

Bik

Uradio si ono što si uradio tada jer si morao da preživiš, i u tome nema sramote, Bik. Dakle, odbacite narativ krivice i sramote dok se krećete u prostor celovitosti u sebi. Obavezujte se da volite i prihvatate sebe bezuslovno i da sebe stavite na prvo mesto kada počinjete sledeće poglavlje svog života. Ako radite na lečenju i balansiranju svoje sakralne čakre, povežite se sa elementom vode, idite na plivanje ako imate mogućnost i nosite nijanse narandžaste dok se krećete tokom dana. Meditacija sa kristalima citrina i/ili narandžastog kalcita takođe će se pokazati korisnim.

Kosmički savet: Evo da poštujete svoje potrebe i volite sebe bezuslovno, lepo!

Blizanci

Šta ako kažemo da je sve kako treba da bude i da je sve savršeno u ovom trenutku? Oluja je prošla, lepo. Smatrajte ovo potvrdom da se prašina slegla. Vreme je da se oslobodite starih rana i iracionalnih strahova koji vas drže zaglavljenima dok dozvoljavate sebi da prihvatite mogućnost života koji možete zajedno da kreirate. Zadržani ste i zaštićeni ste. Znajte u svom srcu da vas Duh podržava u ovom procesu tkanja snova.

Kosmički savet: Oluja je prošla, Blizanci.

Rak

Ali, nije vaš posao da svima bude udobno. Nije vaš posao da se pobrinete da budete ukusni. Vaš posao je da budete vi. Da se ​​pokažete kao svoje najautentičnije ja u ovom velikom, lošem svetu, prelepom. Reč za mudre: stoj u svojoj istini, i to bez izvinjenja. Svet će samo morati da prilagodi njihova očekivanja, Rak! Kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, komunicirajte jasno i verujte da će oni kojima je suđeno da budu u vašem životu pronaći način da vas upoznaju na pola puta.

Kosmički savet: Pokazivanje kao svoje najautentičnije ja je čin revolucije.

Lav

Zatvorite oči. Zatvorite oči i uključite se. Zatvorite oči, uključite se i zapamtite. već jesi. Vi ste već sve što tražite spolja. Vi ste Univerzum u ekstatičnom kretanju. Ti si blistav snop kosmičke svetlosti. Ove nedelje, bez obzira koliko je vaš raspored zahtevan, odvojite vreme da ćutite, da budete mirni, da posmatrate šta se dešava u njemu. Trenutno se preporučuje pronalaženje ravnoteže između vaše materijalne i duhovne strane.

Kosmički savet: Budite mirni i zapamtite.

Devica

Zdravo i dobrodošli u sezonu Devica! Prokleta sumnja u sebe. Ovo je vaše vreme da budete ludo zaljubljeni u sve vas, da se pokažete u velikom, lošem svetu kao najsjajnija, najsjajnija verzija sebe! Energija vašeg glavnog lika može ugroziti nekoliko ljudi, i to je u redu. Nije vaš posao da svima činite neprijatne. Kao takav, početak retrogradnog Merkura takođe može dovesti u vaš život ljude iz vaše prošlosti. Da, ovde ima nedovršenih poslova i, ne, to ne mora biti loše.

Kosmički savet: Ali ta energija glavnog lika!

Vaga

Ali, ko je rekao da si nedostojna, lepa? Ko je rekao da nisi u stanju da uradiš sve ono što si naumio? Vreme je da ponudite samopouzdanje žrtvenoj vatri. Da se ​​ohrabriš i pojaviš se u velikom, lošem svetu kao najotelotvorenija verzija sebe. Ako je samopouzdanje nešto na čemu radite, ojačajte svoj solarni pleksus. Za ovo preporučujemo neke dobre stare surijanamaskare. Usvojiti tigrovo oko kao svoj talisman je takođe veoma preporučljivo u ovom trenutku.

Kosmički savet: Razmislite o početku dana sa 12 surijanamaskara. Ako ste početnik, vežbajte sa učiteljem/guruom kome verujete.

Škorpija

To je neprijatno. Neprijatno je sedeti u tišini. Sa ljubavlju posmatrati delove vas koji žude da im se svedoči. Uradi to ipak, Škorpion. Sedite sami sa sobom i posmatrajte šta u sebi žudi da budete svedočeni, šta vam u ovom trenutku pokazuje vaš unutrašnji pejzaž. Paljenjem lampe svesti, moći ćete da dovedete do promene paradigme.

Kosmički savet: Budite mirni i slušajte.


Strelac

Uvek ima više nego dovoljno za obilazak. Ponavljamo: uvek ima više nego dovoljno za obilazak. Nešto o čemu treba razmišljati ako ste previše čvrsto držali svoju materijalnu imovinu, Strelac. Danas vas vaši duhovni vodiči podstiču da olabavite stisak, samo malo. Da preusmerite vašu pažnju sa „nedostatak“ na „obilje“. Afirmacija Luiz Hej za ponavljanje: „Razmišljam veliko, a onda dozvoljavam sebi da prihvatim još više dobrog iz svog života.

Kosmički savet: Oh, i još nešto! Oslobodite se ustajale energije tako što ćete krenuti u veliku akciju čišćenja.

Jarac

Ove nedelje se osećate pomalo rizično i pomalo žustro. Raspoloženi ste da rizikujete kakve ranije niste imali hrabrosti. Ali, evo u čemu je stvar, Jarac: naš otpor ima način da nas sustigne svaki put kada izađemo iz naše zone udobnosti. Dakle, posmatrajte fluktuacije svog majmunskog uma. Samo ne dozvolite da vas nadvladaju. Vaše više ja drži prostor za vas da se upustite u divljinu i otkrijete skrivene darove svoje duše.

Kosmički savet: Verujte sebi. Spremni ste za ovu promenu.

Vodolija

Vremenom se sve menja i transformiše. U zemaljskom carstvu, nepostojanost je način života. Ono na čemu ste danas zahvalni su neke stvari koje se nikada ne menjaju. Zahvalni ste na svojim konstantama koje vas podsećaju da je dom osećaj i uvek vam izmame osmeh na lice. Kao takvo, povezivanje sa domaćom stranom će takođe biti velika tema ovog vikenda. Razmislite o preuređenju svog prostora na način na koji se osećate pozvanim. PS: Napravite malo umetnosti, ponesite kući cveće i promenite nameštaj u nešto svetlije i sjajnije.

Kosmički savet: Dom je osećaj.

Ribe

Ako ponuda pri ruci izgleda primamljivo, to je zato što jeste. Dobra je ideja da pažljivo pročitate dokument ponude s obzirom da smo usred retrogradne sezone. Takođe je dobra ideja da sebi postavite sledeće pitanje: „šta ja imam od toga?“ Kao takva, u sedmici koja je pred vama dajete prioritet potrebama svog tela. Dakle, nastavite da pružate sebi ljubav i negu koja vam je potrebna u ovom trenutku. Jedite zelenilo, dajte prednost meditaciji pokreta i spavajte osam sati neprekidno. Oh, i još nešto! Držite se dalje od toksičnih ljudi i okruženja.

Kosmički savet: Pažljivo proučite ponudu pri ruci.