Horoskop 24 Juli 2023

Istina je da ste iskusili mnogo smrti i ponovnog rođenja u ovom životu, Strelce. Ništa te, mislimo, ništa više ne plaši. Ovo poglavlje vašeg života govori o tome da gledate svoje demone u oči i da se zalažete za ono u šta verujete čak i ako stojite sami. Vaša nepopustljiva vera u sebe i božanske sile omogućiće vam da ovaj put izađete kao pobednik. Evo stvari o pričama, Bik: one nas ograničavaju na načine koje ne možemo zamisliti. Ako ste počeli da verujete u nečiju verziju onoga za šta ste sposobni ili kako bi vaš život trebalo da izgleda, vreme je da se dugo, pažljivo pogledate u ogledalo i setite se ko ste. Vreme je da zaplešete ples života. Vreme je da nežno razbijete sopstvene obrasce, rastvorite barijere i zakoračite u nepoznato hrabrog i otvorenog srca. Vaga, ima trenutaka u našim životima kada se osećamo kao da plivamo uzvodno. Kao da se naši snovi i želje raspršuju u crnu rupu, ostavljajući nas da se suočimo sa unutrašnjom prazninom. Dobra stvar je što sada nije takvo vreme u vašem životu. Magija je u toku, potvrđujući da je mogućnost onoga što možete zajedno kreirati beskonačna.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Svi mi imamo svoje granice. Osećaj šta je prihvatljivo, a šta nije. Zabavno, naše granice najviše izazivaju oni koje puštamo u naš sveti krug. Dakle, obratite pažnju na to kako bi se ovo moglo odigrati u vašem životu upravo sada. Ako sada treba da odredite prioritete, dajte sebi prioritet. „Ne“ je potpuni smisao, Ovan. Međutim, kada je u pitanju romansa, stvari izgledaju prilično osvetljene! Ako vam se nudi prilika da istražite svoje želje na način koji ste oduvek želeli, razbijte barijere u bezbednom prostoru.

Kosmički savet: Istražite svoje želje.

Bik

Evo što se tiče priča: one nas ograničavaju na načine koje ne možemo zamisliti. Ako ste počeli da verujete u nečiju verziju onoga za šta ste sposobni ili kako bi vaš život trebalo da izgleda, vreme je da se dugo, pažljivo pogledate u ogledalo i setite se ko ste. Vreme je da zaplešete ples života, Bik. Vreme je da nežno razbijete sopstvene obrasce, rastvorite barijere i zakoračite u nepoznato hrabrog i otvorenog srca. O, stvari koje ćete otkriti o sebi u divljini!

Kosmički savet: Pustite stare priče.

Blizanci

Vaš odnos sa Univerzumom je lični. Način na koji se povezujete sa božanskim silama? Takođe, lični. Znajte da vam nije potrebna pomoć treće strane da biste pronašli put nazad do Izvora. Dakle, pronađite svoj put nazad do Izvora, Blizanci. Obratite pažnju na božanska preuzimanja koja primate. Obratite pažnju na uputstva koja vam dolaze kroz neočekivane izvore. Oh, i još nešto! Vodite dnevnik snova. Videćete da su vaše psihičke sposobnosti takođe povećane u ovom trenutku.

Kosmički savet: Vodite dnevnik snova. Počnite da vidite svoju osetljivost kao dar.


Rak

Proces tugovanja je misteriozan. Ima dana kada se osećate kao da ste preobrazili bol i patnju; da ste odbacili prtljag prošlosti. A onda, postoje dani kada se sve to vraća, primoravajući vas da se suočite sa senkama koje su vrebale u pozadini. Dakle, suočite se sa senkama koje vrebaju u pozadini dok im nudite uho za slušanje. Bez obzira gde se nalazite na svom putovanju i šta vam vaša stvarnost pokazuje, napredujete, Rak. Poverenje.

Kosmički savet: Budite strpljivi sa sobom.

Lav

Sada sve ima smisla. Sve ima smisla zašto to nije išlo ni sa kim u prošlosti, zašto ste morali da izdržavate jedno suđenje vatrom za drugim. Ono što trenutno doživljavate je božanska zajednica najvišeg reda. Pandan koji vas čini da osetite, vidite, čujete i svedočite, dok vam daje prostor da dođete onakvim kakvi jeste. Ono što otkrivate u ovom poglavlju svog života: posvećenost vas takođe može osloboditi. Za one koji lete solo, sezona Lava sa sobom nosi podsetnik da je vreme da radite sa bogovima i boginjama ljubavi i želje kako biste manifestovali vrstu partnerstva koju želite da pozovete u svoj univerzum.

Kosmički savet: Posvećenost vas takođe može osloboditi.

Devica

Ti si manifestujući maven i to još ne znaš, Device. Danas se od vas traži da transformišete strahove koji vas drže okovanim za osrednjost i istražite beskonačne mogućnosti onoga što možete zajedno da kreirate! Sile rade sa vama i kroz vas, pomažući vam da zakoračite u stvarnost koju vizualizujete u svom umu. Samo podsetnik: nema truda sa vaše strane koji će ostati neprimećen. Kada su u pitanju ljubav i romansa, rizikujte. Što ste manje vezani za dolazak na određenu destinaciju, više ćete sebi dati prostora da se igrate i istražite mogućnosti kako se možete povezati.

Kosmički savet: savijte te mišiće manifestacije.

Vaga

Postoje trenuci u našim životima kada se osećamo kao da plivamo uzvodno. Kao da se naši snovi i želje raspršuju u crnu rupu, ostavljajući nas da se suočimo sa unutrašnjom prazninom. Dobra stvar je što sada nije takvo vreme u vašem životu, Vaga. Magija je u toku, potvrđujući da je mogućnost onoga što možete zajedno kreirati beskonačna. Dakle, budite svesni mogućnosti koje vam se nude, čak i ako izgledaju malo drugačije od onoga što ste zamislili. Što ste otvoreniji u ovom trenutku, stvorićete više prostora da se blagoslovi obilno izliju u vaš putir.

Kosmički savet: Budite otvoreni.

Škorpija

Ali, šta izaziva veći bol, Škorpion? Promena ili vaš otpor onome što se dešava u vašem univerzumu? Nešto nam govori da znate odgovor na ovo, mudro. Kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, vodite se da vežbate strpljenje. Da se ​​na trenutak stavite u kožu drugog dok ispitujete odakle dolaze. Istina je da svako ima svoje okidače sa kojima se mora nositi. Međutim, sa darom svesnosti ljubavi, moći ćete da nađete rešenje.

Kosmički savet: stavite se u kožu drugog za promenu.

Jarac

Istina je da ste iskusili mnogo smrti i ponovnog rođenja u ovom životu. Ništa te, mislimo, ništa više ne plaši. Ovo poglavlje vašeg života govori o tome da gledate svoje demone u oči i da se zalažete za ono u šta verujete čak i ako stojite sami. Vaša nepopustljiva vera u sebe i božanske sile omogućiće vam da ovaj put izađete kao pobednik.

Lako je kriviti naše okolnosti za to gde se nalazimo i takozvane prepreke sa kojima se suočavamo. Znate šta zahteva ogromno strpljenje? Skeniranje unutrašnjeg pejzaža i prepoznavanje obrazaca koji nas sprečavaju da shvatimo svoju moć i potencijal. Dobra stvar je što ne postoji ništa što ne možete preobraziti darom svesnosti ljubavi. Dakle, počnite tako što ćete se useliti u prostor iskrenosti prema sebi i onima oko sebe, Jarac.

Kosmički savet: Skenirajte unutrašnji pejzaž i prepoznajte obrasce koji vas sprečavaju da shvatite svoju moć i potencijal.

Vodolije

Ali, kada bi sve stajalo, ništa se ne bi pomerilo. Ako se ništa ne bi pomerilo, ne bismo bili izazvani da rastemo drugačije, da izađemo iz naših zona udobnosti. Dakle, prihvatite takozvane izazove kao sastavni deo vašeg učenja ovde u zemaljskoj školi. Vaša sposobnost da prihvatite dobro, loše i ružno iz neutralne perspektive omogućiće vam da promenite ono što treba da se promeni u unutrašnjem pejzažu.

Ribe

Pretraživač univerzuma je optimizovan za vas da imate iskustvo sa 5 zvezdica dok ste na zemlji. Dakle, prihvatite, Ribe. Prihvatite gde se nalazite i prihvatite ono što vam Univerzum pokazuje. Imate moć da promenite priču tako što ćete iščupati korov iz svoje bašte, ljubazno se oprostiti od onoga što više nije u skladu. Samo podsetnik: svetlo koje zamišljate na kraju tunela je stvarno i čeka da vas zagrli svojom toplinom.

Kosmički savet: Znate šta je služilo svojoj svrsi. Pusti s ljubavlju.