Horoskop 24 Avgust 2023

Odbacite um. Odbacite um i vratite se svom srcu. Posmatrajte prolaz vašeg daha kroz vaše telo dok se vraćate u slavno sada, Bik. Sve je kako treba da bude i sve ide u vašu korist, uprkos tome u šta će vas vaša spoljašnja stvarnost naterati da verujete. Ali, ne možete biti pripitomljeni, Škorpion. Ti si slobodan duh koji je došao ovde da budeš ti, da se pojaviš u velikom, lošem svetu kao najautentičnija verzija sebe. Dakle, pokažite se u velikom, lošem svetu kao najautentičnija verzija sebe, i to bez izvinjenja. Nešto nam govori da ste spremni da u svoje iskustvo pozovete partnera koji će imati prostora za vas da budete vi i voleti vas takvog kakav jeste. Vaga, verovatno ćete se osećati kreativno inspirisanim na više načina. Oslobodite se potrebe da „imate smisao“ u radikalnim idejama koje dolaze iz vaše podsvesti. Budite divlji, budite slobodni i prekršite pravila koja vam je prenelo društvo!

Dakle, šta dan sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo! Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Uh Oh! Merkur ponovo stvara probleme, izazivajući haos u vašem ličnom životu. Međutim, evo stvari: Univerzum nam daje ono što nam treba, a ne ono što želimo. Ponekad je i haos deo katarze kroz koju treba da prođemo. Poštujte ono što se dešava u vašoj spoljašnjoj stvarnosti kao poziv da procenite kako se odnosite sa drugima i koji od vaših odnosa bi mogao da posluži sa nekim „održavanjem“. Videti stvari onakve kakve jesu (a ne onakve kakve želite da budu), pokazaće se kao supersila u ovom trenutku, prelepo.

Kosmički savet: Vidite stvari onakve kakve jesu, Ovne.

Bik

Odbacite um. Odbacite um i vratite se svom srcu. Posmatrajte prolaz vašeg daha kroz vaše telo dok se vraćate u slavno sada, lepotice. Sve je kako treba da bude i sve ide u vašu korist, uprkos tome u šta će vas vaša spoljašnja stvarnost naterati da verujete. Dakle, pošaljite molitvu svom duhovnom timu sa pesmom predaje u svom srcu. Čuli na kosmičkoj konferenciji: spremni ste da zakoračite u energetsko polje čuda, divlji!

Kosmički savet: TAKO ste voljeni i TAKO zaštićeni, Bik.

Blizanci

Dok se svi oko vas žale na Merkurijev zaostali ples, vi se osećate najkreativnije. Zabeležite one ideje vredne milion dolara koje dolaze. Nešto nam govori da ćete promeniti svet, Blizanci! Kao takav, možda ćete takođe osetiti potrebu da se obratite prijateljima, starim i novim. Da okupite svoje pleme, da stvarate umetnost, da pravite muziku i da zajedno vizuelizujete novu stvarnost. Samo podsetnik: neće svi biti na istoj strani kao što ste vi s obzirom na kosmički haos koji se trenutno odvija. Ne zaboravite da budete strpljivi sa onima oko sebe.

Kosmički savet: Zabeležite ideje od milion dolara koje dolaze.

Rak

Suzavisnost se pojavljuje kao glavna tema za tebe, Rak. Ali, nisu vam bile potrebne karte da vam to kažu. Dakle, uzmite trenutak. Odvojite trenutak da posmatrate rane koje se ponovo pojavljuju u ovom trenutku i šta vas one podstiču da se promenite. Samo podsetnik: već si cela i potpuna, lepa, i vredna si da budeš voljena baš onakva kakva jesi.

Kosmički savet: Posmatrajte stare rane koje se ponovo pojavljuju u ovom trenutku.

Lav

Zvanično je, Leo! Vi ste u svojoj eri isceljenja. Brinete se za svoje unutrašnje dete, pronalazite zadovoljstvo u brizi o sebi, postavljate granice, praktikujete tišinu i povezujete se sa elementima. Ovako je osećaj biti u skladu sa prirodom, prelepo. Ako odlazak u divljinu nije opcija u ovom trenutku, razmislite o tome da postanete roditelj biljaka. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: pravljenje sopstvenih losiona i napitaka u ovom trenutku se takođe preporučuje!

Kosmički savet: Zdravo, veštica!

Devica

Voditi ljubav. Vodite divlju, strastvenu ljubav prema neizvesnosti. Vodite ljubav sa ludilom i haosom. Dok to radite, otpustite potrebu da pronađete konačne odgovore. Znajte da lečite, rastete, evoluirate i transformišete se u verziju sebe koju ste davno zamislili. Ono što treba da zapamtite na ovom putu ka celovitosti jeste da niste sami, nikada sami. Iste sile koje su vam poslale izazove takođe će vam poslati i podršku potrebnu da ubijete!

Kosmički savet: Nisi * sam, divlji.

Vaga

Možete ili da nastavite da igrate igre pogađanja ili da budete direktni, izrazite svoju istinu i tražite šta želite. Dakle, budite direktni i tražite šta želite od date veze. Duh vam nudi priliku da razbijete sve iluzije i izgradite novi život zasnovan na temeljima međusobnog poverenja i poštovanja. Štaviše, verovatno ćete se osećati i kreativno inspirisanim. Oslobodite se potrebe da „imate smisao“ u radikalnim idejama koje dolaze iz vaše podsvesti. Budite divlji, budite slobodni i prekršite pravila koja vam je prenelo društvo.

Kosmički savet: O, zdravo, divlje cveće!

Škorpija

Ali, ne možete biti pripitomljeni, Škorpion. Ti si divlji i slobodni duh koji je došao ovde da budeš ti, da se pojaviš u velikom, lošem svetu kao najautentičnija verzija sebe. Dakle, pokažite se u velikom, lošem svetu kao najautentičnija verzija sebe, i to bez izvinjenja. Nešto nam govori da ste spremni da u svoje iskustvo pozovete partnera koji će imati prostora da budete vi i voleti vas onakvu kakva jeste, lepa. Ako ste u ranoj fazi veze (ili čak i prijateljstva u tom slučaju), komunicirajte. Iznesite svoju istinu što jasnije možete. Vaša iskrenost će pomoći u izgradnji temelja čvrstog odnosa, koji će nastaviti da cveta sa vama.

Kosmički savet: Evo ljubavi i slobode!

Strelac

Da li je moguće da vas Duh ne kažnjava? To vas jednostavno čini svjesnim onoga što više nije u skladu s vašom istinom. Dakle, odvojite trenutak da prihvatite ono što više nije u skladu sa vašom istinom dok otpuštate sa milošću i zahvalnošću. Ipak, nemojte misliti na ono što se trenutno dešava kao na gubitak. Umesto toga, zamislite to kao priliku da pozovete ono što zaista želite i zaslužujete.

Kosmički savet: Pusti sa zahvalnošću i milošću, divlji.

Jarac

Osećaš ono što osećaš, i to je to, Jarac. Nema potrebe da se „ima smisao“ šta se dešava unutra. Nema potrebe da racionalizujete svoje emocije. Prihvatite ono što vam unutrašnji pejzaž pokazuje bez osuđivanja i znajte da ćete jednog dana otkriti skriveni dar u ovoj situaciji. Samo podsetnik: izolovati se u ovom trenutku možda nije najbolja ideja. Potrebni su vam ljubav, ohrabrenje i podrška porodice vaše duše. Obratite se onima zbog kojih se osećate bezbedno.

Kosmički savet: Prihvatite sa milošću ono što osećate u ovom trenutku.

Vodolija

Vodolija, ako bi vaše više ja moglo da vam kaže jednu stvar, rekli bi „dobro ste i tačno ste tamo gde bi trebalo da budete“. Dakle, odbacite um, a sa njim i gomilu pitanja. Vraćajući se na to mesto tišine u sebi, naći ćete jasnoću koju tražite. Ako vaše pitanje uključuje druge ljude, ostavite svoja očekivanja. Bar za sada. Razumevanje da se svako nosi sa sopstvenim iskušenjima i nevoljama oslobodiće vas tereta koji ste nosili.

Kosmički savet: Odbacite um, a sa njim i gomilu pitanja. Vi ste tačno tamo gde bi trebalo da budete.

Ribe

Ali, odgovor je jednostavan, Ribe, a odgovor leži u vraćanju „radosti“ u jednačinu. Dakle, meditirajte na sledeće pitanje dok pijuckate jutarnju kavu: „Kako da unesem više lakoće i sjaja u svoj život?“ Evo nekoliko preporuka, ljubaznošću svog višeg ja: 1. Pozovite svog najboljeg prijatelja i budite blesavi kao oblik terapije. 2. Kuvajte poseban obrok kod kuće ili izađite u svoju omiljenu jelo. 3. Pohađajte krug isceljenja ili čas joge. 4. Meditirajte pored okeana i posmatrajte oseke i oseke talasa. 5. Pravite umetnost samo zbog radosti što je pravite.

Kosmički savet: Podignite svoje vibracije. Ulijte svoju energiju u ono što vam donosi radost.