Horoskop 23 Juli 2023

Rak, u miru ste sa onim gde se nalazite i u miru ste sa onim što se odvija. Razumete da je božanski plan zaista savršen i da ste podržani na više načina nego što možete da opišete rečima. Kao oblik brige o sebi, odvedite se na svoje omiljeno mesto. Šta kažete na divlje i nepoznato gde možete plivati u jezeru i plesati pod zvezdama? Da nam je briga o našim problemima beskrajno pomogla da ih rešimo, onda bismo svi bili nadljudi, Blizanci. Dakle, učinite sebi uslugu i smanjite svoje okolnosti. Shvatite da se stvari dešavaju za, a ne protiv vas. Otpuštanje vašeg lažnog osećaja kontrole pomoći će vam da pronađete radost i lepotu u ovom trenutku. Škorpija, da vam je neko rekao pre deceniju da ćete imati sve ono što sada imate, šta biste rekli? Ili biste ih gledali sa nevericom ili bi se smejali dok vas stomak nije zaboleo. Šta vam to govori o životu i misterioznom načinu na koji funkcioniše? Tako je, lepo! Sve je moguće. Sve je moguće ako verujete da je sve moguće i voljni ste da preduzmete potrebne radnje sa vaše strane kako biste se uskladili sa stvarnošću koju ste sami vizuelizovali.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Zakon uzroka i posledice je uvek u igri, znali mi to ili ne, verovali u to ili ne. Ali, znaš sve o svesnom stvaranju, zar ne, Ovan? Ono što dobro žanjete su plodovi vaše ljubavi i dobrote. Dozvolite sebi da primite sa milostivim srcem dok nastavljate da praktikujete velikodušnost i širite im dobre vibracije poput konfeta! Kao takvo, ovo je takođe vreme ponovnog ujedinjenja sa vašim plemenom. Vreme stvaranja uspomena koje će vam trajati ceo život!

Kosmički savet: Ono što dobro žanjete su plodovi vaše ljubavi i dobrote.

Bik

„Moje nasleđe je da sam ostao na kursu… od početka do kraja, jer sam verovao u nešto u sebi.” Zlatne reči Tine Tarner za razmišljanje dok pijuckate jutarnju matchu. Ovo je vaš podsetnik da ostanete na kursu, Bik, uprkos onome što vam vaša spoljašnja stvarnost trenutno pokazuje. Znajte da su i takozvane prepreke stavljene na vaš put s razlogom. Oh, i još nešto! Obratite pažnju na znakove i šta vam oni otkrivaju. Ako treba da se krećete drugačije, pomerite se drugačije. Vaša sposobnost da kujete sopstveni put pokazaće se kao supersila u ovom trenutku.

Kosmički savet: Iskovaj svoj put.


Blizanci

Da nam je briga o našim problemima beskrajno pomogla da ih rešimo, onda bismo svi bili nadljudi, Blizanci. Dakle, učinite sebi uslugu i smanjite svoje okolnosti. Shvatite da se stvari dešavaju za, a ne protiv vas. Otpuštanje vašeg lažnog osećaja kontrole pomoći će vam da pronađete radost i lepotu u ovom trenutku. Oh, i još nešto! Zapamtite, čaša je uvek polupuna. Odabir da se fokusirate na ono što imate i šta se sipa u vašu šolju pomoći će vam da podignete svoje vibracije na više načina.

Kosmički savet: Šta ako odlučite da se fokusirate na ono što vam odgovara?


Rak

U miru ste sa onim gde se nalazite i u miru ste sa onim što se odvija. Razumete da je božanski plan zaista savršen i da ste podržani na više načina nego što možete da opišete rečima. Kao oblik brige o sebi, odvedite se na svoje omiljeno mesto. Ovo bi mogao da bude kafić koji služi domaću poslasticu, utočište gde možete da se prepustite masaži, sveto mesto gde se osećate povezanim sa božanskim silama ili divljim, nepoznatim gde možete da igrate pod zvezdama i plivate u okeanu ili jezeru. Ako vam izmami osmeh na lice i probudi pesmu vaše duše, znajte da ste na pravom putu.

Kosmički savet: Kao oblik brige o sebi, odvedite se na svoje omiljeno mesto.

Lav

Istina je, znamo. Uvek znamo ko igra za naš tim, a ko se jednostavno zeza kao način da se probije u naš uži krug. Ne nasedajte na neiskreno laskanje, Leo. Znajte da je u redu imati granice i u redu je vežbati razlučivanje. Međutim, kada su u pitanju srčane stvari, budite osetljivi na osećanja drugih. Ako nekoga povezujete jer se zbog njegovog prisustva osećate dobro, vreme je da se odmaknete i posmatrate koren svojih akcija, divlje.

Kosmički savet: Birajte stvarna pitanja umesto svega ostalog.

Devica

Kada radimo ono što nam je zamišljeno da radimo i krećemo se škakljivim životnim terenom hrabrog i otvorenog srca, u stanju smo da se probijemo do skrivenih portala i postignemo ono što smo nekada smatrali nemogućim. Sada je takvo vreme u tvom životu, Device! Dakle, vratite svoj put nazad u sebe. Vratite svoju veru u božanske sile iznad. Oh, i još nešto! Ako treba da se spotakneš i padneš, izleti i padne. Vaša supermoć je sposobnost da plešete svoj put kroz sve to.

Kosmički savet: Putujte i padajte i plešite kroz sve to.

Vaga

„Žudnja za lutanjima“ je tvoja omiljena reč jutros, Vaga. Ako trenutno niste u avionu ili pakujete kofer za taj veliki odmor, verovatno istražujete najtoplije destinacije koje ćete posetiti u narednim mesecima/godinama, tražite kuće za odmor i proveravate svoj raspored da vidite koliko dugo vikendi kojima vas je Univerzum blagoslovio! Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vi ste najzanimljiviji kada ste divlji i slobodnih duhova. Za one koji imaju fleksibilan raspored, neka spontanost bude vaša čarobna reč. Razmislite o rezervisanju smeštaja za vas i vaše dete/najbolje da biste zajedno usporili i uživali u slatkoći ovog trenutka.

Kosmički savet: Vi ste najbolji u sebi kada ste divlji i slobodoumni.

Škorpija

Da vam je neko rekao pre deceniju da ćete imati sve što imate sada, šta biste rekli, Škorpion? Ili biste ih gledali sa nevericom ili bi se smejali dok vas stomak nije zaboleo. Šta vam to govori o životu i misterioznom načinu na koji funkcioniše? Tako je, lepo! Sve je moguće. Sve je moguće ako verujete da je sve moguće i ako ste voljni da preduzmete potrebne radnje sa vaše strane kako biste se uskladili sa životom koji ste sami sebi vizualizovali. Reč za mudre: vežbaj mišiće manifestacije, dušo! Imate svu božansku podršku i blistavost koja vam je potrebna da napravite velike promene u vašoj stvarnosti.

Kosmički savet: Oh, i još nešto! „Jasnoća“ i „preciznost“ su vaše supermoći u ovom trenutku.

Jarac

Osećate ono što osećate, a za to ne postoje dva načina. Učinite sebi uslugu i prestanite da intelektualizujete svoje emocije. Ono što želite da uradite jeste da donesete dar prihvatanja za sto. Ako je u međuljudskim odnosima nesloga, razgovarajte. Razgovarajte sa drugim o svojim potrebama, željama i željama, dok imate prostora za njih da podele isto. Vaša otvorenost će se pokazati kao supersila u ovom trenutku.

Kosmički savet: Prihvatite ono što vam u ovom trenutku pokazuje vaš unutrašnji pejzaž.

Ali, savršenstvo je iluzija, Jarac. Svaki put kada postignete određeni standard, vaša duša će biti spremna za još jedan viši nivo. Dakle, prihvatite gde ste sada i šta imate da podelite sa svetom. Ima toliko magije koju tek treba da napravite u ovom životu! Kada su u pitanju srčane stvari, karte ukazuju na stabilnu aferu. Određeni neko ko je i vaš siguran prostor i vaša najveća avantura. Skuvajte šolju čaja, izvadite svoj dnevnik i zahvalite se za sve!

Kosmički savet: Spremni ste da svoju magiju podelite sa svetom. Ne suzdržavajte se!

Vodolija

Ako radite iste stvari iznova i iznova, dobićete iste rezultate, Vodolija. Ali, to već znate, zar ne sada? Dakle, učinite sebi uslugu, dodirnite svoj unutrašnji oblik menjača i napravite taj hrabar potez. Zapamtite, odluke na koje se vodite možda nemaju smisla nikome osim vama. Kao takvi, pitanja u vezi sa domom i imovinom takođe zauzimaju centralno mesto. Neki od vas možda razmišljaju o ulaganju u vilu za odmor ili preuređenju svog studija. Inspiracija za tablu raspoloženja: čime bi vaš budući ja želeo da bude okružen da bi dostigao svoj najveći potencijal?

Kosmički savet: Prepustite se želji da renovirate svoj dom.

Ribe

Ali, svi smo mi samo bog (deka) u vučenju, Ribe. Drugim rečima, svako koga sretnemo nosi u sebi svetlost božanstva. „To, naravno, ne znači da treba da se upletete u njihovu dramu. Hvala im na lekcijama dok pakujete kofere i idete dalje. Zapamtite, niste zaglavljeni. Jednostavno morate da verujete da zaslužujete bolje i da se spremite da koračate svojim putem. Dakle, spremite se da koračate svojim putem, da se suočite sa svojim pravim severom i da hrabro zakoračite u nepoznato. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: sreća je naklonjena hrabrom, divljem.

Kosmički savet: Sreća favorizuje hrabre. To je sve što treba da zapamtite danas!