Horoskop 23 Avgust 2023

Uh Oh! Merkur ponovo ide retrogradno, stavljajući probleme komunikacije u prvi plan. Učini sebi uslugu i uspori. Ne žurite da odmah odgovorite na bilo šta. Naučiti da odvojite svoje vreme sa stvarima i ljudima, mestima i situacijama će se pokazati kao supersila, Škorpija. Zakon karme je uvek u igri, Blizanci. Dakle, obratite pažnju i na svoje postupke i na svoje namere. Uraditi „pravu stvar“ će se isplatiti u dogledno vreme (čak i ako se ne učini odmah). Ali, da li vam to pomaže da napredujete, Vodolija? Da li vam pomaže da evoluirate u verziju sebe koju ste oduvek zamišljali? Ovo je vaš podsetnik da kažete „da“ onome što ubrzava vaš rast i pokreće vas u pravcu vaših najluđih snova. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: sada nije vreme da se igra malo ili sigurno. Sada je vreme da vratite svoju veru u sebe i univerzum i da verujete da će vam resursi koji su vam potrebni za taj veliki potez biti obezbeđeni u božansko vreme.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo!

Ovan

Ali, znaš to, Ovne. Već neko vreme to znate. Znate da nisu u stanju da vam daju ono što ste tražili ili da vas sretnu tamo gde ste. Ako ste se zadovoljili minimalnim, vreme je da vam vratimo svoju moć, lepotice. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: zaslužuješ mesec i zvezde, i zaslužuješ to sada.

Kosmički savet: Podignite šipku.

Bik

Kad bi vaše više ja moglo da vam kaže jednu stvar, rekli bi ‘Pusti’. Dakle, pusti s ljubavlju. Pustite sa milošću. Ne dozvolite da vaše nezdrave privrženosti budu razlog zašto se hvatate za nešto što je jasno služilo svojoj svrsi u vašem postojanju. Oh, i još nešto! Zapamtite da je ono što doživljavate kao gubitak zapravo dobitak. Trenutno ste u procesu raspršivanja svog života da biste mogli da primite blagoslove koje želite i zaslužujete, Bik.

Kosmički savet: Pravite prostor za nešto smelije i bolje. Verujte čistku.

Blizanci

Zakon karme je u igri. Zakon karme je uvek u igri. Dakle, obratite pažnju i na svoje postupke i na svoje namere. Uraditi „pravu stvar“ će se isplatiti u dogledno vreme (čak i ako se ne učini odmah). Kao takve, karte vas podstiču da iskoristite svoju dobronamernu stranu dok ulazimo u sezonu Device. Ako doprinos koji ste pozvani da date ima potencijal da promeni svet na neki način, nemojte se ustručavati da učinite svoj deo.

Kosmički savet: Učinite svoje.

Rak

Ali, ne tražite još jednu poluljubav. Ne tražite još jednu prazničnu romansu. Želite da investirate u smislene veze, u duhovne veze, u veze koje podižu vaš duh i inspirišu vas da se pojavite u velikom, lošem svetu kao najjača verzija sebe. „Tvoja želja je moja zapovest“ je ono što Duh šapuće kroz veo! Kao takvi, neki od vas su možda raspoloženi da udovolje sebi i svojim najmilijima dok ulazimo u sezonu Device. Razmislite o odlasku u svoje omiljene butike na maloprodajnu terapiju u danima koji dolaze!

Kosmički savet: Evo duhovnih veza!

Lav

Ali, šta to zaista znači biti posmatrač? Kako se može ući u ulogu svedoka? Danas sva vaša pitanja imaju jedinstven odgovor. Dakle, počnite negovanjem tišine. Neka vaš dah bude most koji povezuje vašu nadsvest. Vaša sposobnost da gledate kako se velika kosmička proizvodnja odvija iz prostora neutralnosti će se pokazati kao supersila u ovom trenutku. Oh, i još nešto, prelepo! Zapamtite, vi ste kreativni direktor ove velike kosmičke produkcije koju nazivate životom. Imajte hrabrosti da promenite scenario ako je to ono što je potrebno za rast i ubrzanje. Ovo je divno vreme da se rastvaraju uverenja koja stoje na putu života koji zamišljate za sebe, lepotice.

Kosmički savet: Budite mirni i posmatrajte.

Devica

Uh Oh! Radite tu stvar u kojoj se preterujete i kažete da svemu što vam se nađe na putu. Ali, da li imate propusni opseg da ispunite svačija očekivanja? Mislimo da znaš odgovor na ovo, lepotice. Device koje su zvale BS zbog Merkurovog nazadovanja mogle bi danas da imaju neku vrstu provere stvarnosti. Dobra je ideja da pažljivo pročitate svaki dokument, e-poštu i tekstualnu poruku koja vam stigne pre nego što kažete ili učinite bilo šta zbog čega biste mogli da požalite.

Kosmički savet: pažljivo pročitajte dokument ponude, bu.

Vaga

Vaga, trenutno se osećate preplavljeno, i to je u redu. U redu je, lepo. Počnite tako što ćete postati svesni svojih ograničenja. Tako što ćete biti iskreni sa drugim o tome šta ne možete učiniti. Govoreći svoju istinu može potresti čamac u sadašnjosti. Međutim, to će spasiti vašu vezu u budućnosti. Kao takvi, podstiču vas da usporite u narednim nedeljama. Biti i disati i vratiti se u slavno sada. Zapamtite, mi smo usred retrogradne sezone. Pokušaj da skačete, preskočite i preskočite svoj put kroz neophodnu karmu možda trenutno neće ići u vašu korist.

Kosmički savet: Govorite svoju istinu, i to nežno.

Škorpija

Uh Oh! Merkur ponovo ide retrogradno, stavljajući probleme komunikacije u prvi plan. Učini sebi uslugu i uspori. Ne žurite da odmah odgovorite na bilo šta. Naučiti da odvojite svoje vreme sa stvarima i ljudima, mestima i situacijama će se pokazati kao supersila, Škorpija. Ako se suočavate sa problemima u oblasti posla, pronađite način da budete nežni prema svojim kolegama i zaposlenima. Istina je da u ovom trenutku svako prolazi kroz sopstvena iskušenja i nevolje.

Kosmički savet: Budite nežni prema sebi i drugima.

Strelac

Samodisciplina se trenutno pojavljuje kao velika tema za vas. Dakle, odvojite trenutak da ponovo pogledate svoje ciljeve i da one uzvišene razbijete na komadiće veličine zalogaja. U isto vreme, pripremite se da budete dosledni u svojim naporima i da se usput žrtvujete. Vaša sposobnost da ostanete posvećeni cilju pokazaće se kao vaša najveća supersila. Bonus: trenutno imate podršku A+ tima. Suputnici koji su voljni da podrže vaše putovanje i neumorno rade na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Da biste održali harmoniju, ne zaboravite da jasno izrazite svoje potrebe i previdite manje nedostatke.

Kosmički savet: Samodisciplina se trenutno pojavljuje kao velika tema za vas.

Jarac

Upozorenje o spojleru, Jarac: ako vas ogovaraju, ogovaraju vas. Čuvajte se njih dvoličnih biša. Čuvajte se ljudi koji žele da budu deo vašeg kruga zbog privilegija koje dolaze sa tim. Znaš ko su tvoji ljudi. Znate ko je stajao na vašoj strani kroz gusto i tanko. Ovo je vaš podsetnik da praktikujete diskreciju i da kažete „ne“ svemu što smanjuje vašu vibraciju.

Kosmički savet: Vežbajte diskreciju i recite „ne“ svemu što smanjuje vašu vibraciju.

Vodolije

Ali, da li vam to pomaže da napredujete? Da li vam pomaže da evoluirate u verziju sebe koju ste oduvek zamišljali? Ovo je vaš podsetnik da kažete „da“ onome što ubrzava vaš rast i pokreće vas u pravcu vaših najluđih snova. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: sada nije vreme da se igra malo ili sigurno. Sada je vreme da vratite svoju veru u sebe i univerzum i da verujete da će vam resursi koji su vam potrebni za taj veliki potez biti obezbeđeni u božansko vreme.

Kosmički savet: Pokreću vas u pravcu rasta. Verujte impulsu.

Ribe

Trenutno stojite na raskrsnici. Znate da možete nastaviti da radite ono što ste radili iz jednostavnog razloga što je bezbedno i lako. Ali, postoji još jedan deo vas koji želi da rizikuje; učiniti nešto neobično. Dakle, uradite nešto drugačije i uradite nešto neobično. Znajući da će se vaša sposobnost preuzimanja rizika na kraju isplatiti. Ako vam je na umu visoko obrazovanje, shvatite ovo kao zelenu zastavu da biste težili onome što će vam pomoći da evoluirate u ono što ste oduvek želeli da budete. Verujte da će vam resursi koji su vam potrebni da napravite taj veliki potez biti obezbeđeni u božansko vreme.

Kosmički savet: Iskoristi tu šansu, bu.