Horoskop 22 Avgust 2023

Ovo je dan da se setimo da je ljubav veća od rata, Bik. Ovo je dan da pristupite sebi i onima oko vas iz prostora ljubaznosti i prostora saosećanja. Verujte da će vaša toplina i saosećanje preokrenuti najkomplikovanije situacije u vašu korist. Ovan, sada jasno vidite. Sada jasno vidite zašto stvari nisu uspele. Vi prepoznajete kako je božanska zaštita uvek u igri; kako stvari uvek idu u vašu korist uprkos onome što vam vaša trodimenzionalna realnost možda pokazuje u tom trenutku. Dakle, oprostite. Oprosti svojoj prošlosti. Integrišite lekcije duše dok počinjete da pišete novu priču. „Jasnoća je jednoumlje misli. Jasnoća je ono što osećate kada ste se fokusirali bez otpora dovoljno dugo da zamah postane jak.” Zlatne reči Abrahama Hiksa za razmišljanje na početku dana, Jarac. Zapamtite, ono što tražite traži vas, bilo da su to ispunjeni odnosi, stabilno partnerstvo ili kuća koju možete nazvati domom. Dakle, pređite u prostor tišine i očistite mentalni nered. Oh, i još nešto! Ne zaboravite da verujete „impulsima“ koje dobijate u ovom trenutku jer vas oni vode u pravcu vaše istine.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo!

Ovan

Ovan, sada jasno vidite. Sada jasno vidite zašto stvari nisu uspele. Vi prepoznajete kako je božanska zaštita uvek u igri; kako stvari uvek idu u vašu korist uprkos onome što vam vaša trodimenzionalna realnost možda pokazuje u tom trenutku. Dakle, oprostite. Oprosti svojoj prošlosti. Integrišite lekcije duše dok počinjete da pišete novu priču. Ako prelazak u stvarnost koju ste zamislili zahteva od vas da napravite velike promene kao što je povratak u školu, preseljenje u novu zemlju ili prekid veze sa poznatim na neki način, neka bude tako. Neka bude, lepotice. Spremni ste za ubrzanje koje želite na nivou duše.

Kosmički savet: Spremni ste za ubrzanje.

Bik

Ovo je dan da se setimo da je ljubav veća od rata, Bik. Ovo je dan da pristupite sebi i onima oko vas iz prostora ljubaznosti i prostora saosećanja. Verujte da će vaša toplina i saosećanje preokrenuti najkomplikovanije situacije u vašu korist. Od Venere koji traže romansu se traži da razjasni svoje namere. Verovati da su se stvari koje su se raspale u prošlosti raspale jer nisu bile u skladu. Nijedna sila na svetu vas ne može sprečiti da manifestujete ono što želite i zaslužujete kada se krećete kroz život sa verom i predanjem u svom srcu!

Kosmički savet: Proširite svoje srce. Gledajte na svet očima ljubavi.

Blizanci

Kada je u pitanju vaš profesionalni život, od vas se traži da ispitate nezadovoljstvo i shvatite odakle ono potiče. Šanse su da ste toliko usredsređeni na to da „dođete do vrha“ da ste utišali glas svoje duše. „Naravno, ovo nije znak za vas da donosite impulsivne odluke ili pravite radikalne promene. Međutim, to je podsetnik da odvojite više vremena za uživanje i igru; da uravnotežite ono što radite za novac sa onim što stvarate za ljubav.

Kosmički savet: Blizanci, balansirajte ono što radite za novac sa onim što stvarate za ljubav.

Rak

Ovde ste zato što vam je suđeno da budete ovde, jer se svaki molekul u multiverzumu urotio da budete ovde. Kako se usuđuješ sumnjati u sebe, Rak? Kako se usuđuješ da se mučiš zbog iste greške? Stariji ste, mudriji i seksipilniji nego što ste bili kada ste prvi put krenuli na ovo putovanje. Pre nego što napravite sledeći veliki korak, meditirajte o tome kako svoje znanje možete pretvoriti u mudrost.

Kosmički savet: Pretvorite svoje znanje u mudrost.

Lav

Istina je da niko nije savršen. Mi svi pravimo greške. Ono što je važno je naša spremnost da se pokažemo sa saosećanjem u našim srcima, prevaziđemo nelagodnost i iznesemo na videlo takozvane mračne delove u sebi. Dakle, donesi svetlo u takozvane tamne delove unutra, Lav. Sećanje da je drugi samo ogledalo pomoći će vam da vežbate oprost.

Kosmički savet: Sećanje da je drugi samo ogledalo pomoći će vam da vežbate oprost.

Devica

Ali, vaše putovanje od sebe do sebe tek počinje. Počinjete da cenite i divite se delovima sebe koje ste godinama odbijali, Device. Gledanje u ogledalo retko je lako. Vaše više ja ceni vašu posvećenost rastu. Kao takva, nedelja koja je pred vama takođe će vas ponovo posvetiti svojim ciljevima, kako ličnim tako i profesionalnim. Neki od vas možda razmišljaju o visokom obrazovanju u ovom trenutku. Slušaj, Merkur će uraditi ono što će Merkur, u redu? Ne dozvolite da vas to spreči da pokrenete određene planove.

Kosmički savet: Više učenje može biti na kartama.

Vaga

Šta vam donosi radost, Vaga? Šta ispunjava vaš ikigai? Šta vam daje razlog da skočite iz kreveta sa prolećem u koraku i pesmom u srcu? Mislimo da već imate odgovor na ovo, magični. Ovo je nedelja da kanališete svoj unutrašnji divlji cvet. Da pravim umetnost, da pravim muziku, da pišem poeziju, da naučim novi instrument. Razmislite o tome na ovaj način: vi ste univerzum u ekstatičnom kretanju i univerzum pleše ples života kroz vas.

Kosmički savet: Napišite novu kompoziciju, lepotica.

Škorpija

Ne zahtevaju svi ratovi da se oslanjate na grubu silu. Ljubav, ljubaznost i nežnost mogu mnogo da dođu, Škorpija. Meditirajte o tome kako možete biti nežni i čvrsti u isto vreme. Imati jake granice će se pokazati kao supersila u ovom trenutku. Kao takvi, otkrićete da su vaše vidovite sposobnosti takođe povećane. Da imate osećaj šta vam ljudi ne govore i da imate osećaj šta sledi, iako nemate logično objašnjenje za ovo. Obavezno uzemljite svoju energiju kroz meditaciju, rad na disanju i vežbu asana kao način da u potpunosti integrišete božanska preuzimanja. Održavanje dnevnika će se takođe pokazati korisnim.

Kosmički savet: Uzemljite svoju energiju kroz meditaciju, disanje i vežbu asana.

Strelac

Ali, Univerzum želi da budete srećni, Strelce! Univerzum želi da budete pijani od ljubavi i ekstatični od radosti. Dakle, budite pijani od ljubavi i oduševljeni radošću, hoćete li? Ovo je vaš podsetnik da se oslobodite svakog otpora, unutrašnjeg i spoljašnjeg, kada počnete da sledite svoje blaženstvo. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: verujte da ćete biti svedoci promene u vašim međuljudskim odnosima kada počnete da se krećete kroz život sa tim osećanjem ispunjenosti.

Kosmički savet: Pratite svoje blaženstvo. To je sve!

Jarac

„Jasnoća je jednoumlje misli. Jasnoća je ono što osećate kada ste se fokusirali bez otpora dovoljno dugo da zamah postane jak.” Zlatne reči Abrahama Hiksa za razmišljanje na početku dana, Jarac. Zapamtite, ono što tražite traži vas, bilo da su to ispunjeni odnosi, stabilno partnerstvo ili kuća koju možete nazvati domom. Dakle, pređite u prostor tišine i očistite mentalni nered. Oh, i još nešto! Ne zaboravite da verujete „impulsima“ koje dobijate u ovom trenutku jer vas oni vode u pravcu vaše istine.

Kosmički savet: Premesti se u prostor tišine, prelepi.

Vodolije

Evo stvari o manifestaciji: dobijamo ono što tražimo kada smo spremni da to primimo. Kada je to ono što je najbolje za nas i podržaće naš rast i razvoj. Umesto da sumnjate u božansku podršku koju imate, idite kroz život sa predanjem i verom. Krećite se kroz život kao da je ono što tražite već vaše, bilo da je to ljubav vašeg života ili kuća koju ste pogledali. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: zdrava doza zabluda je veoma preporučljiva u ovom trenutku.

Kosmički savet: Pitajte i dobićete, Vodolija.

Ribe

Ako imate određeno iskustvo, to je zato što Duh želi da imate dato iskustvo. Ako nešto ne funkcioniše po vašim željama, to je zato što Duh želi da naučite iz datog iskustva. Pustite otpor i odbacite mnoga pitanja. Prihvatite ono što se dešava kao neophodan deo procesa ubrzanja. Spremni ste da se izlečite, transformišete i dođete u svoje, Ribe.

Kosmički savet: Spremni ste da se izlečite, transformišete i postanete svoji.