Horoskop 21 Avgust 2023

Opusti se. Ono što je tvoje, tvoje je i ne može ti se oduzeti ni po koju cenu. Pa, otpusti vilicu, hoćeš li? Dok to radite, duboko udahnite i zagrlite tok. Univerzum te drži za ruku i pomaže ti da zakoračiš u kvantno polje čuda, Bik. Ako se osećate kao da ste beskrajno čekali da se stvari ispolje, imamo dobre vesti za vas, Blizanci! Početak sezone Device sa sobom donosi vetrove promena. Kao rezultat toga, uskoro ćete biti svedoci kretanja u oblastima svog života u kojima ste se suočavali sa stagnacijom. Škorpija, važno je zapamtiti da je vaša duša to izabrala. Vaša duša je ovo izabrala da raste, da leči, da procveta i da otkrije svoj najveći potencijal. Dakle, zamenite priču o žrtvama sa pričom o sećanju da ste vi svesni kreator vaše stvarnosti.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ovo nije priča o čežnji, Ovan. Ovo je priča o ljubavi, strasti i želji. Ovo je priča o svedočenju vaših najluđih snova u fizičkom obliku. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: ima oh-toliko toga za šta treba biti zahvalan! Kao takvo, ovo je takođe vreme da zaronite dublje u okean intimnosti. Da podelite sa njima svoju viziju budućnosti koju želite da zajedno stvarate. Učiniti sebe ranjivim nije lako. Ali, negde moraš da počneš, bu!

Kosmički savet: Ovo je priča o ljubavi, strasti i želji.

Bik

Opusti se. Ono što je tvoje, tvoje je i ne može ti se oduzeti ni po koju cenu. Pa, otpusti vilicu, hoćeš li? Dok to radite, duboko udahnite i zagrlite tok. Univerzum te drži za ruku i pomaže ti da zakoračiš u kvantno polje čuda, Bik. Oh, i još nešto! Ne gubite vreme brinući se o namerama koje odbijaju da se manifestuju u fizičkom. Božanski ste zaštićeni od onoga što ne služi vašem najvišem i najvećem dobru, lepote.

Kosmički savet: Ono što je tvoje, tvoje je i ne može ti se oduzeti ni po koju cenu.

Blizanci

Ako se osećate kao da ste beskrajno čekali da se stvari ispolje, imamo dobre vesti za vas, Blizanci! Početak sezone Device sa sobom donosi vetrove promena. Kao rezultat toga, uskoro ćete biti svedoci kretanja u oblastima svog života u kojima ste se suočavali sa stagnacijom. Zapamtite, ne možete da kontrolišete kako će se ove promene manifestovati u vašem životu. Božanski plan je bez mane i stvoriće okolnosti koje će vas izazvati da izađete iz svoje zone udobnosti i prigrlite nepoznato. Tri reči: valjajte se s tim!

Kosmički savet: Ovo je ples sudbine.

Rak

Rak, nisi stigao ovako daleko da sumnjaš u sebe. Niste došli ovako daleko da biste prigušili svoje svetlo ili dozvolili da vam mišljenja drugih priguše blistavost. Dakle, skini taj ogrtač nevidljivosti, bu! Dajte sebi duhovit razgovor koji vam je potreban da se pokažete kao najsjajnija i najhrabrija verzija sebe u velikom, lošem svetu. Vaše više ja drži prostor za vas da podelite mnoge darove kojima ste bili blagosloveni u ovom životu.

Kosmički savet: Vreme je da se pokažete kao svoje najhrabrije i najsjajnije.

Lav

Ali, ništa u našim životima nije bez svrhe. I bol nam pomaže da otkrijemo skrivene darove i probudimo nas na moć koju nosimo u sebi. Danas se od vas traži da razmislite o tome kako ovo važi za vas, Leo. Zamislite ovo kao divno vreme da podelite svoje darove sa svetom i da inspirišete promene u kolektivu. Verujte da je praćenje vašeg ikigaija tajna stvaranja bogatstva i izobilja.

Kosmički savet: Probudite se sa darovima koje nosite u sebi.

Devica

Nemojte žuriti da ispunite tu prazninu još jednom poluljubavlju, Devicom, ili se vratite nekome ko vas je očigledno nepoštovao na mnogo načina. Nemojte žuriti da se rešite jer osećate da ne možete bolje od ovoga. Zaslužuješ najbolje, lepotice. Zaslužuješ mesec i zvezde. Dakle, fokusirajte se na ono što možete učiniti da biste pronašli više radosti, lepote i ispunjenja u svom životu. Sećanje da je sve što tražite već u vama oslobodiće vas na više načina nego što možete da zamislite.

Kosmički savet: Postanite sopstveni izvor radosti.

Vaga

Danas se osećate kao domaći bog / boginja, i to sa dobrim razlogom! Ovo je divno vreme da preuredite svoj studio i da vežbate kuhinjsku magiju. Imate moć da stvorite prostor koji podržava vaš rast i koji vam daje prostor da zakoračite u najmoćniju verziju sebe! Kao takvi, neki od vas se takođe mogu osećati pozvanim da se prijave za radionicu ili na neki način istraže svoje hobije. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vreme je da pratite svoj ikigai.

Kosmički savet: Vežbajte kuhinjsku magiju.

Škorpija

Važno je zapamtiti da je vaša duša ovo izabrala. Vaša duša je ovo izabrala da raste, da leči, da procveta i da otkrije svoj najveći potencijal. Dakle, zamenite priču o žrtvama sa pričom o sećanju da ste vi svesni kreator vaše stvarnosti. Dok to radite, shvatite da je vaše srce vrhunski alhemičar, onaj koji je blagoslovljen sposobnošću da vaše rane pretvori u mudrost. PS: Verujte da ste zadržani i zaštićeni.

Kosmički savet: Zamislite ono što se trenutno dešava kao katalizator vašeg rasta i ubrzanja.

Strelac

Danas vam Duh danas nudi dar beskrajne mudrosti. Zahvalni ste za sve što vam je dato kao i za ono što vam je oduzeto. Shvataš da je sve to bio deo božanskog plana, lepotice. Vaša prošlost bi zadržala bes i ogorčenost povezane sa ovim incidentom. Ali, novi vi razumete važnost kretanja kroz život sa lakoćom i sjajem. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: uzmite taj skok vere znajući da će sve ići u vašu korist, bu!

Kosmički savet: Krećite se kroz život lakoćom i sjajem.

Jarac

Nisi ti protiv sveta, Jarac, uprkos tome kako stvari izgledaju sa mesta na kome stojiš. Dakle, verujte ritmu i toku života. Verujte da se ono što se raspada, raspada da bi vas zaštitilo od potencijalne štete. Ali, blagosloveni ste sposobnošću da razmišljate na svojim nogama, zar ne? Nađite način da ovu situaciju okrenete u svoju korist, magičnu.

Kosmički savet: Rastavljanje je deo procesa stvaranja, bu.
Horoskop za Vodolije danas: 21. avgust 2023

Oni čine da se osećate viđeno, saslušano i svedočeno, Vodolija. Oni su uloženi u vaš rast i izazivaju vas da se svaki dan pokažete kao najsnažnija verzija sebe. Nikada nije dosadan trenutak kada ste u njihovoj blizini, i to je ono što ovu vezu čini retkim i dragocenim. Dakle, verujte glasu koji vam govori da ovde postoji pravi potencijal, lepotice. Podelite svoju viziju budućnosti dok imate prostora za njih da učine isto. Univerzum ima prostor za vas da napredujete na više načina nego što možete zamisliti!

Kosmički savet: Za zajedničko stvaranje magije!

Ribe

Nedeljni podsetnik, Ribe: ako je ovo najbolje što možete da uradite danas, onda je ovo najbolje što možete da uradite danas. Oslobodite se potrebe da se gurate protiv toka. Umesto toga, želite da poštujete svoju potrebu za odmorom i podmlađivanjem. Dakle, prijavite se za terapiju, rezervišite sebi spa sesiju ili napravite umetnost iz udobnosti sopstvenog studija. Ako vam ideja o vežbanju deluje užurbano, razmislite o vežbanju niza jin joge.

Kosmički savet: Dišite. Vi ste ljudsko „biće“, a ne „delanje“.