Horoskop 20 Avgust 2023

Snovi, vizije i preuzimanja — unutrašnji pejzaž je mesto gde se odvija radnja, Vodolija, i nije vam potrebna diploma Hogvortsa da biste pristupili nevidljivim carstvima. Održavanje psihičkog dnevnika je divan način da pratite ove poruke. Drugi je jednostavno ogledalo, Leo. Ogledalo koje donosi vašoj svesti duboka, internalizovana uverenja koja nosite u svojoj podsvesti. Bez obzira gde se nalazite na svom putovanju, suočavanje sa vašim senkama biće velika tema za vas tokom retrogradne sezone. Dakle, učini sebi uslugu: odbaci svoj otpor i upali lampu svesti. Znajte da vam Univerzum samo pokazuje ono što vam više ne služi kako biste mogli da napravite unutrašnji pomak. Šta ako kažemo da postoji red u haosu i haos po redu, Devica? Ovo je vaš podsetnik da verujete da je sve kako treba da bude i da se oslobodite potrebe da „popravite“ svoju spoljašnju stvarnost. Pomeranjem svoje tačke gledišta, moći ćete da razumete da vaše okolnosti pokreću rast i ubrzanje.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ovan, u vama postoji unutrašnje znanje da ste tamo gde bi trebalo da budete i da vam život pruža tačne okolnosti potrebne za vaš rast i razvoj, bu. Dakle, krećite se kroz život sa pesmom predaje u svom srcu. Znajte da će se data situacija uskoro okrenuti u vašu korist. Stvari na polju ljubavi i romantike takođe izgledaju obećavajuće! Dajte sebi dozvolu da istražite ovu vezu. Univerzum vam nudi priliku da shvatite šta je to što zaista želite od partnerstva.

Kosmički savet: krećite se kroz život sa pesmom predaje u srcu.

Bik

Početak sezone Device vas vidi kako radite kroz te blokove obilja, pretvarajući negativne misaone obrasce + samoograničavajuća uverenja i pozivajući se na bogatstvo koje želite i zaslužujete. Vaš odnos sa novcem nije uvek bio lak, ali to ne znači da se ne može drastično poboljšati. Ono što Duh želi da zapamtite, sada i do kraja života: dobijate podršku da kreirate život koji je istovremeno kreativno, emocionalno i finansijski zadovoljavajući.

Kosmički savet: Iskoristite moć pirita da manifestujete novac!

Blizanci

Blizanci, pojavljujete se u velikoj kosmičkoj produkciji svog života sa energijom glavnog lika, izgledate i osećate se kao zamka žeđi i inspirišete sve oko sebe da zakorači u njihovu magiju! Ako vam Duh može reći jednu stvar, onda je to da ste u tome! Vi ste u životu koji ste manifestovali za sebe! Dakle, krećite se kroz ovu stvarnost hrabrog i otvorenog srca znajući da je svako iskustvo savršeno i da vas svako iskustvo pokreće u pravcu rasta. Oh, i još nešto! Verujte u svoju sposobnost da pozovete bogatstvo i obilje koje zaslužujete.

Kosmički savet: Zdravo, shovstopper!

Rak

Ali, ne postoji priručnik, Rak. Nikada nećete u potpunosti razumeti ‘drugog’ koliko god se trudili. Međutim, ono što možete da uradite je da ih volite, budete saosećajni prema njima i prihvatite ih onakvima kakvi jesu. Strpljenje je ključ za transformaciju vaših međuljudskih odnosa. „To, naravno, ne znači da treba da potisnete svoje emocije ili na bilo koji način umanjite svoje potrebe. Govori svoju istinu, i to bez izvinjenja. Razmislite o nelagodnosti koju trenutno doživljavate kao o suštinskom delu procesa ubrzanja.

Kosmički savet: Govorite svoju istinu i ostavite prostor da drugi učini isto.

Lav

Ali, drugi je jednostavno ogledalo, Leo. Ogledalo koje donosi vašoj svesti duboka, internalizovana uverenja koja nosite u svojoj podsvesti. Bez obzira gde se nalazite na svom putovanju, suočavanje sa vašim senkama biće velika tema za vas tokom retrogradne sezone. Dakle, učini sebi uslugu: odbaci svoj otpor i upali lampu svesti. Znajte da vam Univerzum samo pokazuje ono što vam više ne služi kako biste mogli da napravite unutrašnji pomak. S obzirom na sve što se dešava u unutrašnjem pejzažu, možda ćete imati ili ne morate imati propusni opseg za interakciju sa svojim spoljnim krugom. Samo podsetnik: u redu je za sada dati prioritet brizi o sebi, lepotice.

Kosmički savet: Sedite sa senkama. Slušajte šta vam otkrivaju o vašim obrascima.

Devica

Šta ako kažemo da je red u haosu i haos po redu, divlji? Ovo je vaš podsetnik da verujete da je sve kako treba da bude i da se oslobodite potrebe da „popravite“ svoju spoljašnju stvarnost. Pomeranjem svoje tačke gledišta, moći ćete da razumete da vaše okolnosti pokreću rast i ubrzanje. Od onih koji su uhvaćeni u pravnu bitku se traži da ostanu usredsređeni i preduzmu neophodne mere. Ovo će obezbediti da se dato pitanje reši na pravičan način u dogledno vreme.

Kosmički savet: Sve je kako treba. Vi ste tamo gde treba da budete.

Vaga

Sada nije vreme da sumnjate u svoj potencijal, lepotice. Sada nije vreme da preispitujete mogućnosti koje ste uspešno ispoljili. Vreme je da se pokažete kao glavni lik svog života; da verujete u svoju sposobnost da pomerate planine i postignete ono što ste nekada smatrali nemogućim. Univerzum kuje zaveru da se podignete na nivo i ostvarite svoj najveći potencijal. Vaga, pripremite se da doživite ubrzani rast!

Kosmički savet: Spremite se da doživite ubrzani rast!

Škorpija

Možete ili nastaviti da se raspravljate o tome šta je pošlo po zlu i zašto ili da nađete sporazumno rešenje. Izbor je i uvek je bio vaš, lepotice. Reč za mudre: dajte prioritet rastu. Dajte prioritet ubrzanju. Oh, i još nešto! Umesto da budete grubi prema drugim ljudima, odvojite trenutak da razmislite odakle dolaze. „Saosećanje“ je supermoć koja će vam omogućiti da unesete više harmonije u ovu jednačinu.

Kosmički savet: Saosećanje, divlje.

Strelac

Ali, da li vam to pomaže da rastete i zakoračite u najotelovljeniju verziju sebe? Da li je to u skladu sa vašim vrednostima i etikom? Vreme je da duboko zaronite u svoju podsvest. Da slušamo šta glas mudrosti iznutra ima da kaže. Proces stvaranja života koji ste oduvek želeli za sebe zahtevaće od vas da eliminišete ono što više ne rezonuje, i to je u redu. Imate snagu, hrabrost i mudrost potrebne da pokrenete date promene.

Kosmički savet: Meditirajte sa kristalnim turmalinom da biste uzemljili svoju energiju i pronašli hrabrost da eliminišete ono što je služilo svojoj svrsi.

Jarac

Ovo je tvoje vreme, Jarac! Vaše vreme da zablistate. Vaše vreme da budete u centru pažnje. Uživajte u onome što ovaj trenutak donosi u vaš život, a da pritom ostanete prizemljeni. Nešto nam govori, odavde će biti samo bolje, lepotice! Štaviše, ovo poglavlje vašeg života takođe nosi sa sobom podsetnik da ćete nastaviti da napredujete sve dok sledite svoj ikigai. Reč za mudre: fokusirajte se na ono što vam pomaže da otelotvorite duh igre i budete na usluzi kolektivu.

Kosmički savet: Sjaj!

Vodolija

Snovi, vizije i preuzimanja — unutrašnji pejzaž je mesto gde se odvija radnja, Vodolija, i nije vam potrebna diploma Hogvortsa da biste pristupili nevidljivim carstvima. Održavanje psihičkog dnevnika je divan način da pratite ove poruke. Ako ste skloni da primate ova preuzimanja kada odete u krevet, razmislite o vođenju dnevnika snova. A nedavno ste se upustili u ezoterični svet, povežite se sa mentorom koji će vam dati prostor da stupite u kontakt sa sopstvenom magijom!

Kosmički savet: Vreme je za dekodiranje znakova i simbola.

Ribe

Ali, ne možemo da napravimo veličanstvene promene preko noći. Podsetnik za retrogradnu sezonu: rast je postepen proces i za sve je potrebno vreme. Dakle, vežbajte disciplinu. Uložite posao koji je potreban da bi vaša vizija postala stvarnost. U isto vreme, budite svesni ideja koje dolaze do vas i kroz vas neočekivano. Razmišljanje van okvira će se pokazati kao tajna vašeg uspeha, Ribe.

Kosmički savet: Uključite posao koji je potreban, bu.