Horoskop 19 Avgust 2023

Rak, napredujete, i lično i profesionalno – i vaša veza postaje izvor mnogo radosti i ispunjenja u vašem životu. Nalazite se na mestu gde ste posvećeni rastu i podržavate jedni druge u procesu rada ka veličini. Delovanje iz prostora celovitosti je tajna bezuslovnog sipanja u šolju jedno drugom. Blizanci, istina je da se nije sve odvijalo onako kako biste želeli. Međutim, igranje igre okrivljavanja će vas zadržati tamo gde jeste. Dakle, preuzmite kontrolu nad svojim životom dok svesno prepisujete scenario. Sećanje da ste vi kreator svoje stvarnosti će vam dati novootkriveni osećaj slobode.
OGLAŠAVANJE

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Univerzum nije obavezan da isporučuje vaše vremenske rokove, lepotice. Univerzum nije u obavezi da vam da ono što ste tražili tačno kada ste to tražili. Verujte u veliku misteriju, Strelce. Verujte da se sile zavere u vašu korist i da se sve dešava za vaše najviše i najveće dobro. Otpuštanje vaših fiksnih predstava o tome kako stvari treba i ne treba da budu pomoći će vam da privučete ono što vam zaista odgovara vibracijama.

Kosmički savet: Dozvolite stvarima da se ponište, ako moraju. Sve se dešava za vaše najviše i najveće dobro.

Bik

Sigurno je, Bik. Sigurno je da ponovo otvorite svoje srce. Sigurno je da verujete vezama koje pozivate u svoju stvarnost. Ponovo se ujedinjujete sa članovima vašeg plemena duša. Drugovi jednorozi koji odgovaraju vašoj vibraciji i žele da prave magiju sa vama na način koji je božanski određen. Dajte sebi dozvolu da istražite ove veze na način na koji se osećate pozvanim, lepotice!

Blizanci

U svom bestseleru Jedanaest minuta, Paulo Koeljo je napisao: “Možete biti ili žrtva sveta ili avanturista u potrazi za blagom. Sve zavisi od toga kako gledate na svoj život.” Pročitajte to još jednom, Blizanci, dok razmišljate o priči koju ste sami sebi pričali. Istina je da se nije sve odvijalo onako kako biste želeli. Međutim, igranje igre okrivljavanja će vas zadržati tamo gde jeste. Dakle, preuzmite kontrolu nad svojim životom dok svesno prepisujete scenario. Sećanje da ste vi kreator svoje stvarnosti će vam dati novootkriveni osećaj slobode.

Kosmički savet: preuzmite kontrolu nad svojim životom. Pretvorite svoje znanje u mudrost.

Rak

Rak, napredujete, i lično i profesionalno – i vaša veza postaje izvor mnogo radosti i ispunjenja u vašem životu. Nalazite se na mestu gde ste posvećeni rastu i podržavate jedni druge u procesu rada ka veličini. Delovanje iz prostora celovitosti je tajna bezuslovnog sipanja u šolju jedno drugom. Štaviše, ni vi ne osećate potrebu da kontrolišete ili manipulišete jedni drugima. Postoji poštovanje međusobnih granica i prostora da slobodno delite svoja mišljenja i otvoreno saopštavate svoje potrebe.

Kosmički savet: Evo ljubavi, poverenja i međusobnog poštovanja.

Lav

Danas se od vas traži da razmislite o razlici između „samoće“ i „usamljenosti“. Ne, nisu isti, Leo. Ovo poslednje podrazumeva odsustvo drugog, dok prvo označava stanje celovitosti u sebi. Zajedno ili ne, ono što tražite ne može se naći izvan vas, Leo. Uzmite ovo kao znak da krenete na to metaforično putovanje u sebi i otkrijte šta znači postati sopstveni izvor radosti i blaženstva.

Kosmički savet: Razmislite o razlici između „samoće“ i „usamljenosti“.

Devica

Početkom sezone Device osećate estetski AF! Raspoloženi ste da unesete više lepote i prefinjenosti u svet. Razmislite da počnete sa svojom spavaćom sobom, a zatim pređete na dnevnu sobu. Istovremeno, dajte nadogradnju i svom studiju kako bi inspirisao kreativnost i magiju, iznutra i izvana. Ako ste razmišljali o produbljivanju svoje duhovne prakse, postavite oltar koji odaje počast anđelima i božanstvima sa kojima radite. Zapamtite, ne morate da sledite pravilnik ili sveto pismo ako to ne želite. Radite ono što vam je u srcu. Uvek možete početi tako što ćete izvaditi nekoliko sveća i kristala.

Kosmički savet: Vreme je da unesete više lepote i prefinjenosti u svet.

Vaga

Ovo je sezona da se napijete ljubavi, Vaga! Ovo je sezona za raspirivanje plamena strasti! Šta ne želite da radite: nosite teret prošlosti gde god da krenete i brinite o tome kako će se istorija ponoviti. Šta želite da uradite: verujte radosti i lepoti koja vas okružuje. Verujte da Univerzum želi da budete srećni i da se zvezde na noćnom nebu zavere da biste imali blaženo postojanje. PS: Magija je svuda oko tebe, lepotice.

Kosmički savet: Va-va-voom!

Škorpija

Obratite pažnju na svoje energetsko polje i kako se osećate nakon određenih interakcija. Ako postoji mesto ili osoba koja vas stalno iscrpljuje, vreme je da preispitate svoj odnos sa njima. Povlačenje određenih granica i stavljanje sebe na prvo mesto je nešto što morate da naučite na teži način, lepo. Kada su u pitanju finansije, vežbajte poštenje. Zatražite ono što vam duguje uprkos nelagodnosti koje ovo može izazvati u sebi. Nije sramota tražiti da se vaše potrebe zadovolje.

Kosmički savet: Granice su oblik brige o sebi.

Strelac

Dodirivanje vaše humanitarne strane biće velika tema za vas tokom sezone Device. Ako je ulivanje vaše energije u socijalnu pomoć nešto o čemu ste razmišljali, smatrajte ovo zelenim signalom. Ne impliciramo da treba da promenite tok svog života, Strelce. Međutim, možete početi tamo gde ste i podeliti ono što već imate. Znajte da je svaki korak u pravom smeru važan

Kosmički savet: Budite na usluzi Celini.

Jarac

Ali, ne morate sve da kontrolišete, Jarac. Ne morate uvek da sve bude kako treba. Jedina stvar koju treba da uradite je da se posvetite tome da se u potpunosti pokažete za sva životna iskustva, što je nešto što radite već neko vreme. Dakle, prepustite se narativu o neuspehu dok se vraćate u tok života. Vi ste tamo gde treba da budete i kako je to lepo mesto!

Kosmički savet: Zdravo, sunce!

Vodolije

Ako je vaša veza izgrađena na temeljima istine i iskrenosti kao što verujete da jeste, trebalo bi da možete da razgovarate o bilo čemu, Vodolija. I mislimo bilo šta pod suncem. Dakle, posmatrajte odakle potiče vaše oklevanje i čega vas čini svesnim. Vreme je da unesete ravnotežu i harmoniju u grlenu čakru, lepo. Preporučeni kristali: lapis lazuli, akvamarin, amazonit, kijanit i tirkiz.

Kosmički savet: Posmatrajte svoje obrasce.

Ribe

Kao empatična osoba, stavljanje potreba drugih ispred svojih je druga priroda za vas. Zazirete od prozivanja ljudi jer brinete o uticaju koje bi vaše reči i postupci imali na njih. Dakle, učinite sebi uslugu: shvatite odakle dolazi ova potreba da zaštitite svakoga o svom trošku. Prihvatite da će stajati u svojoj istini zahtevati da izneverite nekoliko ljudi, i to je u redu. Ako postoji nešto u šta možete biti sigurni dok ulazite u sezonu Device, to je da imate moć da učinite da vaša era negativaca izgleda glamurozno!

Kosmički savet: Da li je neko rekao era zlikovaca?