Horoskop 18 Avgust 2023

Vetrovi promena ponovo duvaju u tvom pravcu, Jarcu. Možete ih ili prigrliti s ljubavlju i otvorenošću ili se odupreti onome što vam život nudi u ovom trenutku. Prednosti izbora prvog: više radosti, više sreće, više lakoće, više osvetljenosti. Kao duhovna praksa, pozovite svoj duhovni tim i prepustite im svoj lažni osećaj kontrole zajedno sa svojim krutim predstavama o tome kako stvari treba ili ne bi trebalo da budu. Vodolija, univerzum vam trenutno nudi mnogo radosti i lepote. Osećate se kao da vam se stvari spajaju. Da konačno dobijate plodove svog rada zajedno sa zahvalnošću koju zaslužujete. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vreme je da se naklonimo, lepotice. Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo!
OGLAŠAVANJE

Ovan

Sve se razvija tokom određenog vremenskog perioda. Ovo je tema koja vam je previše poznata, Ovnje. Dakle, dozvolite ovom prijateljstvu da se razvija i menja oblik kako mora. Znajte da je bezbedno da izrazite svoju istinu. Sigurno je da se pokažete kao najautentičniji ja. Što se tiče izazova sa kojima ste se suočavali? Ne dozvolite da vas sruše. Karte žele da znate da je ovo poslednja faza bitke. Bliže ste nego ikad dolasku na konačno odredište.

Kosmički savet: bezbedno je da izrazite svoju istinu i da se pokažete kao svoje najautentičnije ja.


Bik

Bik, razumete da je dualnost, iznutra i spolja, tema u ljudskom planu postojanja. Dakle, negujete mir. Sa ljubaznošću posmatrate aspekte senke svog bića i integrišete ih u svetlost. Samoprihvatanje je ključ vaše slobode trenutno. Kao takvo, ovo je takođe divno vreme da istražite okultizam i zaronite dublje u sopstvenu sadhanu ili duhovnu praksu. Mentor ili trener na koga se ugledate mogao bi da vas vodi u pravcu rasta pod ovom lunacijom.

Blizanci

Vaša prijateljstva napreduju, Blizanci. Da ne spominjem, unošenje mnogo radosti i lepote u vaš život. Ovo je vaš podsetnik da se zahvalite. Da se ​​zahvalimo za ono što je i što će tek doći. Istina je da je nestalnost način života u zemaljskom carstvu. To ne bi trebalo da vas spreči da uživate u slatkoći koja se u ovom trenutku sipa u vaš putir. Kao takve, avanture vezane za putovanja mogu biti na kartama. Dajte sebi dozvolu da pratite svoj unutrašnji kompas i rizikujete kakve ste se plašili u prošlosti (uz odgovarajuće mere bezbednosti).

Kosmički savet: Uživajte u slatkoći koja se u ovom trenutku sipa u vaš putir.

Rak

„Poverenje“ je trenutno vaša supermoć. Ne znate kuda vas život vodi, ali verujete da se sve dešava za vaše najviše i najveće dobro. Dajte sebi dozvolu da rizikujete više, Rak. Dajte sebi dozvolu da slušate svoje srce. Podsetnik vaših duhovnih vodiča: ovaj put ne dozvolite da godine budu faktor.

Kosmički savet: Slušajte svoje srce.

Lav

U vama je unutrašnje znanje. Unutrašnje saznanje da se sve dešava za vaše najviše i najveće dobro. Dakle, verujte. Verujte ritmu i toku univerzuma dok pravite hrabar korak u nepoznato. Verujte da imate mudrosti potrebnu za navigaciju kroz izazove koji bi vam mogli biti na putu. Najvažnije, verujte onome što vam intuicija govori, sada i u svakom trenutku. Zadržan si i zaštićen si, divlji.

Kosmički savet: Verujte da imate mudrosti potrebnu za navigaciju kroz izazove koji vam mogu biti na putu.

Devica

Šta se dešava kada pokušamo da kontrolišemo sve u svom životu? Sve više se smanjujemo i stagniramo. Šta se dešava kada prihvatimo život pod uslovima života? Rastemo, širimo se i evoluiramo u verziju sebe koju smo oduvek zamišljali u svom umu. Dakle, ponudite taj lažni osećaj kontrole žrtvenoj vatri dok činite korak ka istinskoj slobodi. Verujte da se sve što se trenutno dešava dešava iz višeg razloga.

Kosmički savet: Vreme je da skinete tu staru kožu.

Vaga

Ovo nije obična romansa, Vaga. Ali, nisu vam bile potrebne karte da vam to kažu. Smatrajte ovo podsetnikom da prekršite svoja pravila i da se odnosite prema drugima na način koji vam se čini autentičnim. Istovremeno, pobrinite se da im saopštite svoju istinu u svakoj fazi ove veze (uz rizik od preterane komunikacije). Neće znati kako da se pojave za tebe osim ako im ne daš priliku da te upoznaju tamo gde si, lepotice. Uz to, vaše stare rane bi mogle neočekivano da isplivaju na površinu. Poštujte ono što se trenutno dešava kao poziv na više svetlosti i svetline u naraciji.

Kosmički savet: Dođi kakav jesi!

Škorpija

To što se osećate u vezi sa ovom situacijom je tačno i validno, Škorpion. Poštujte ono što vam u ovom trenutku otkriva vaš unutrašnji pejzaž. U isto vreme, dajte sebi dozvolu da budete ranjivi. Oni koji cene vaše prisustvo uvek će imati prostora da dođete takva kakva jeste, lepa. Ovo je takođe dobar trenutak da dugo i pažljivo pogledate svoje finansije. Da očistite svoje obaveze i da počnete ispočetka sa praznom listom.

Kosmički savet: Oslobodite svoje obaveze. Takođe, pitajte za ono što vam se duguje.

Strelac

Nije sve što izgleda dobro na papiru nužno dobro za vas. Ali, nije vam bilo potrebno da vam to kažemo, Strelce! Kada donosite odluku, postavite sebi sledeće pitanje: ’šta je to za mene?‘ Zapamtite, zaslužujete da budete finansijski i kreativno zadovoljni u isto vreme. Sa druge strane, vikend bi sa sobom mogao doneti priliku da istražite neistraženo. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: dotaknite svoju avanturističku stranu, lepotice!

Kosmički savet: Uključite se u svoju avanturističku stranu!


Jarac

Vetrovi promena ponovo duvaju u tvom pravcu, Jarcu. Možete ih ili prigrliti s ljubavlju i otvorenošću ili se odupreti onome što vam život nudi u ovom trenutku. Prednosti izbora prvog: više radosti, više sreće, više lakoće, više osvetljenosti. Kao duhovna praksa, pozovite svoj duhovni tim i prepustite im svoj lažni osećaj kontrole zajedno sa svojim krutim predstavama o tome kako stvari treba ili ne bi trebalo da budu. Nešto nam govori da će se vaše vreme transformisati na bolje u mesecima koji dolaze!

Kosmički savet: Zagrlite vetrove promene.

Vodolija

Šta ako kažemo da je savršenstvo samo iluzija, Vodolija? Šta ako kažemo da tajna vaše slobode leži u prihvatanju i prihvatanju života pod uslovima života? Ovo je tvoj podsetnik da promeniš tačku gledanja, bu. Kao takav, univerzum vam trenutno nudi mnogo radosti i lepote. Osećate se kao da vam se stvari spajaju. Da konačno dobijate plodove svog rada zajedno sa zahvalnošću koju zaslužujete. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vreme je da se naklonimo, lepotice.

Kosmički savet: Sve se slaže za vas!

Ribe

Šta ako vam kažemo da vam Duh trenutno nudi prazno platno? Šta ako vam kažemo da je ovo vaša šansa da obojite platno svog života najsjajnijim i najsmelijim bojama? Dakle, sanjajte malo, Ribe. Zamislite potpuno novu stvarnost za sebe u kojoj emocionalno, duhovno i finansijski napredujete. Nešto nam govori da imate snage i hrabrosti potrebne da ostvarite svoje najluđe snove!

Kosmički savet: „Život se smanjuje ili širi proporcionalno nečijoj hrabrosti.