Horoskop 17 Avgust 2023

Život nam uvek pruža savršenu priliku da rastemo, da se lečimo, transformišemo, da se pokažemo kao najveličanstvenije verzije sebe. Da se ​​pokažemo kao verzija sebe koju smo vizualizovali u svom umu. Naša sposobnost da kažemo „da“ i rizikujemo više je ono što definiše tok naših života. Zato rizikujte više, Blizanci. Podsetite se da je kutija iluzija i da imate sve što je potrebno da prekršite svoja pravila. Šta je van: kompleks mučenika. Šta je u: briga o sebi + granice + davanje prioriteta sopstvenim potrebama. Dakle, ako ste pravili kompromise u vezi sa onim što vam je važno zarad ‘ljubavi’, vreme je da ukinete zastareli narativ i da vratite svoju moć, Rak. Sa druge strane, verovatno ćete se prepustiti svojoj radoznaloj prirodi u danima koji dolaze. Dakle, posvetite svoje vreme i energiju onome što vam pomaže da rastete i evoluirate, mentalno, emocionalno i duhovno. Lav, mlad mesec u vašem znaku otključao vam je portal rasta i širenja. Spremni ste da zakoračite u novu stvarnost! Spremni ste da otelotvorite verziju sebe koju ste vizualizovali u svom umu. Verujte da se božanske sile zavere da u vaše postojanje dovedu ono o čemu ste oduvek sanjali i što duboko želite.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ta kreativna hemija zaslužuje da se istraži, Ovnje. Dakle, stavite kape za razmišljanje na zajedno i fokusirajte se na ono što možete zajedno da kreirate kao kolektiv. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vreme je da vizualizujemo nastanak novog sveta. Vreme je da utkamo magiju u tapiseriju života. Kao takva, energija opadajućeg meseca će verovatno doneti mnoštvo novih mogućnosti u vaš univerzum. Recite „da“ više nego što kažete „ne“, posebno ako ponuda obećava da će podržati vašu viziju promene.

Kosmički savet: Fokusirajte se na to kako možete zajedno da stvarate magiju kao kolektiv.

Bik

Želimo da vam otkrijemo tajnu: ceo univerzum se zaverava da unesete u vaše iskustvo ono što zaista želite i zaslužujete. Dakle, otvori svoje srce i dozvoli. Dozvoli sebi da sa zahvalnošću primiš blagodat, divlje. Kao takvo, ovo je vreme produbljivanja vaše veze sa partnerom i porodicom. Na koji način se osećate pozvanim da zadržite prostor za one koji su deo vašeg svetog kruga? Čuo se na kosmičkoj konferenciji: postoji mnogo načina da se voli i da bude voljen!

Kosmički savet: Evo ljubavi u svakom obliku!

Blizanci

Život nam uvek pruža savršenu priliku da rastemo, da se lečimo, transformišemo, da se pokažemo kao najveličanstvenije verzije sebe. Da se ​​pokažemo kao verzija sebe koju smo vizualizovali u svom umu. Naša sposobnost da kažemo „da“ i rizikujemo više je ono što definiše tok naših života, magičnih. Dakle, rizikujte više, hoćete li? Podsetite se da je kutija iluzija i da imate sve što je potrebno da prekršite svoja pravila. Ne može svako oko vas da potvrdi odluke koje ste pozvani da donesete, Blizanci. Shvatite ovo kao znak da radite nešto kako treba!

Kosmički savet: Sve divlje cveće u kući kaže „hej!“

Rak

Šta je van: kompleks mučenika. Šta je u: briga o sebi + granice + davanje prioriteta sopstvenim potrebama. Dakle, ako ste pravili kompromise u vezi sa onim što vam je važno zarad „ljubavi“, vreme je da ukinete zastareli narativ i da vratite svoju moć, divlju. Sa druge strane, verovatno ćete se prepustiti svojoj radoznaloj prirodi u danima koji dolaze. Dakle, posvetite svoje vreme i energiju onome što vam pomaže da rastete i evoluirate, mentalno, emocionalno i duhovno. Oh, i još nešto! Ne zaboravite da se okružite onima koji podržavaju viziju koju imate za svoj život.

Kosmički savet: Vaše potrebe su validne, bu.

Lav

Rast i širenje su glavne teme za vas u ovom poglavlju vašeg života, Leo. Spremni ste da zakoračite u novu stvarnost! Spremni ste da otelotvorite verziju sebe koju ste vizualizovali u svom umu. Verujte da se božanske sile zavere da u vaše postojanje dovedu ono o čemu ste oduvek sanjali i što duboko želite. Vaš deo posla: razmišljati na veliko, rizikovati i uložiti potreban posao.

Kosmički savet: Vaša sposobnost da rizikujete biće desetostruko nagrađena.

Devica

Samo ti znaš šta si pretrpela u poslednjih nekoliko meseci, Device. Samo ti znaš sa koliko demona si se morao sam boriti. Ali, dobra stvar je što ste alhemičar. Alhemičar blagosloven moći da pretvori gorčinu u slatki eliksir. Dakle, pretvorite gorčinu u slatki eliksir, magični. Sposobnost da se pokažete doživotno sa hrabrim i otvorenim srcem trenutno je vaša najveća fleksibilnost.

Kosmički savet: Pokažite se za život hrabrog i otvorenog srca.

Vaga

Ali, ne znamo uvek zašto se stvari odvijaju onako kako jesu. Ne možemo uvek da podelimo svoja iskustva u uredne male kategorije. Ono što možemo da uradimo je da sedimo sa pitanjima bez pokušaja da sve rešimo. Dakle, sedite sa pitanjima, hoćete li? Pomirite se sa neugodnošću i lepljivošću i svime što je između. Odgovori imaju način da pronađu put do nas kada ne tražimo.

Kosmički savet: Pomirite se sa smrću i lepljivošću i svime što je između.

Škorpija

Ali, ovde se ne radi o drugima. Ovde se ne radi o slavi ili javnom imidžu ili bilo čemu od tih površnih stvari. Ovo je o vama i vašem putovanju. Radi se o tome kako zamišljate priču o vašem životu. Dakle, uzmite taj skok vere, hoćete li? Pokažite se kao najoptimističniji ja, iznova i iznova. Dok to radite, oslobodite se i ideje savršenstva. Svima nam je dozvoljeno da napravimo nekoliko grešaka, i to je ono što ljudsko iskustvo čini tako dragocenim.

Kosmički savet: Pokažite se kao najoptimističniji ja.

Strelac

Šta vam donosi radost, Strelce? Kako biste definisali svoj odnos sa zadovoljstvom i igrom? Ovo je vaš podsetnik da usporite i uživate u finijim stvarima koje život nudi. Da se ​​ponovo povežete sa onima koji vas podsećaju da je dom osećaj, a ne samo mesto. Govoreći o vezama, senka retrogradnog Merkura će verovatno dovesti stare prijatelje i ljubavnike u vašu orbitu. Podsećanje na „dobra stara vremena“ moglo bi da bude glavna tema u danima koji dolaze.

Kosmički savet: Uživajte u slatkoći. Redefinišite svoj odnos sa zadovoljstvom i igrom.

Jarac

Ciklusi stvaranja i ciklusi uništenja odvijaju se istovremeno. Staro drveće bura čupa, a novo seme sa nežom i ljubavlju sadi u plodno tlo. Vaša meditacija upravo sada: naučite da prihvatite sve i odbacite ništa. Dakle, postanite svesni otpora i gde se on nalazi u vašem telu dok ga otpuštate sa nežnošću. Poverenje koje će se uskoro osvrnuti na ovo vreme sa pesmom u srcu i ponosom u očima.

Kosmički savet: Zagrli vetrove promene, Jarac.

Vodolija

Ali, kakva je vaša vizija za svoj život, Vodolija? Kako se osećate pozvanim da stvorite više bogatstva i obilja za sebe i one oko sebe? Zapitajte se da li su date prilike u skladu sa vašim ciljevima pre nego što stavite svoje ime na isprekidanu liniju, Vodonosac. Ponekad, reći ‘ne’ onome što nije vibraciono podudarno znači da napravite prostor za priliku koja će vas pokrenuti u pravcu rasta.

Kosmički savet: „Razlučivanje“ je vaša moćna reč, Vodolija.

Ribe

Ali, da li aktivno slušate ili jednostavno slušate da biste mogli da iznesete svoju poentu? Nešto se mora dati, Ribe. Možda ti? Gledanje sebe očima svesnosti pomoći će vam da prepoznate kako vaš ego stoji na putu ljubavi. Kao takve, karte vas takođe pozivaju da ispitate svoj odnos sa odgovornostima. Vaša potreba da preuzimate sve više i više i odakle potiče ovaj obrazac. PS: Da je vaš najbolji prijatelj ili brat ili sestra na vašem mestu, šta biste im rekli upravo sada?

Kosmički savet: Vežbajte aktivno slušanje. Neka ljubav pobedi.