Horoskop 11 Septembar 2023

Šta za tebe znači ljubav prema sebi, Strelce? Kako se pojavljujete za sebe, dan za danom, mesec za mesecom? Počnite tako što ćete postati svesni unutrašnjeg konflikta. Sukob između onoga ko si i onoga za šta misliš da bi trebalo da budeš da bi preživeo. A onda, dok odbacite „trebalo“ i „moralo“, iznesite dar prihvatanja na sto. Na dobrom si mestu, Bik! Ulažete svoju energiju u ono što vam donosi radost, istražujete svoj kreativni potencijal i inspirišete druge da učine isto. Dakle, ne dozvolite da vas male turbulencije, ako ih ima, prevladaju. Ovan, samo zato što vam stvari na polju ljubavi i romantike nisu uspele, ne znači da neće. Umesto da ležite kod kuće i durite se o tome šta je pošlo po zlu, preusmerite svoju energiju ka vrsti partnerstva koje zamišljate za sebe. Zatim idite kroz život znajući da je ono što ste tražili već vaše. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: kročiš u energetsko polje čuda, divlji!

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Dobijamo, Ovne! Stvari na polju ljubavi i romantike nisu baš išle za vas na način na koji biste želeli. Da li bi to trebalo da znači da treba da odustanete od ideje da se povežete sa nekim i da ležite uokolo dureći se kod kuće? Znate odgovor na ovo! Umesto da se žalite na ono što ne funkcioniše ili da se fiksirate na određenog pojedinca, preusmerite svoju energiju na vrstu partnerstva koju zamišljate za sebe. Zatim idite kroz život znajući da je ono što ste tražili već vaše. Čuli na kosmičkoj konferenciji: kročite u energetsko polje čuda!

Kosmički savet: preusmerite svoju energiju ka vrsti partnerstva koje zamišljate za sebe.

Bik

Na dobrom si mestu, Bik! Ulažete svoju energiju u ono što vam donosi radost, istražujete svoj kreativni potencijal i inspirišete druge da učine isto. Dakle, ne dozvolite da vas male turbulencije, ako ih ima, prevladaju. Krećite se kroz život sa osmehom na licu i pesmom u srcu, znajući da vas u potpunosti podržava univerzum. Kada su u pitanju romantične veze, budite iskreni. Izrazite svoje želje i zatražite da se vaše potrebe ispune. Ako se već neko vreme viđate, korak ka posvećenosti može biti na planu ovog meseca.

Kosmički savet: Krećite se kroz život sa osmehom na licu i pesmom u srcu.

Blizanci

Ako se borite da donesete odluku, borite se da pronađete pravac, zastanite i vratite se svom srcu. Vaš unutrašnji kompas uvek zna put napred, Blizanci, a vaš unutrašnji kompas je ono što želite da pratite u danima. Kada su u pitanju vaši odnosi, i lični i profesionalni, prakticirajte iskrenost. Recite ljudima kako se osećate i šta očekujete od njih bez ulepšavanja istine. Žrtvovanje svojih potreba da biste zadovoljili one oko sebe samo će vas odvesti u zečju rupu ogorčenosti.

Kosmički savet: Kada je reč o vašim međuljudskim odnosima, ličnim i profesionalnim, vežbajte iskrenost.

Rak

Pa šta ako stvari ne ispadnu onako kako ste zamišljali u svojoj prošlosti? Pa šta ako se iznova i iznova suočite sa neuspehom i odbijanjem? Ne kažemo da su tvoja osećanja nevažeća, Rak. Jednostavno vas podsećamo na duge koje vas čekaju iza tamnih oblaka. Dakle, pokažite se za život hrabrog srca. Otvorite se novim vezama; otvorite se ideji ljubavi. Postavite nameru za vrstu partnerstva koju želite da pozovete u svoje iskustvo i otkrićete da se svaki molekul u multiverzumu sprema da vas približi željenoj destinaciji.

Kosmički savet: Svaki molekul u multiverzumu je zaveren u tvoju korist, bu.

Lav

Nedelja je „izbrojite svoje blagoslove“ u Svetištu Lava. Osvrćete se na putanju svog života dok izražavate svoju zahvalnost za to gde ste sada i kuda idete odavde. Shvatate da su vas vaša prošla iskustva naučila značajnim lekcijama, iako nisu uvek bila prijatna. Svetlo na kraju tunela je stvarno, lepo i ponavlja da ste na pravom putu. Kada su u pitanju profesionalna pitanja, od vas se traži da „pouzdanje“ učinite svojom supermoći. Da uđete u svaku sobu kao da ste već osvojili srca drugih. Ovo je tajna, lepotice. Ovo je tajna da se stvari dogode pod vašim uslovima.

Kosmički savet: Neka ‘pouzdanje’ postane vaša supermoć.

Devica

Pokušavaš da uradiš sve, Devica. Pokušavate da kažete da za sve što vam se nađe na putu, a onda i nešto. Međutim, evo stvari: postoji samo toliko toga što možete da obradite u jednom potezu. Umesto da veličate gužvu, skočite sa volana za hrčak sa stilom i izaberite projekte koji su zaista u skladu sa rastom vaše duše. Sa druge strane, videćete da je vaša sposobnost da kanališete ideje + inspiraciju povećana. Nemojte se plašiti da budete drugačiji, da se hrabro izrazite ili da izazovete status kvo.

Kosmički savet: Namerno birajte svoje projekte.

Vaga

Kada imamo krute ideje o tome kako želimo da se stvari materijalizuju u našim životima, na kraju ometamo proces ispoljavanja. Vaga, da li je to tačno i u vašem slučaju? Da li potajno sabotirate svoj napredak fiksirajući se na stvari koje vam nisu namenjene? Samo za danas, udahnite, odmaknite se i pustite univerzumu da učini svoju magiju. Ulijte svoje molitve zahvalnošću i milošću dok se krećete kroz život bez napora. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: spremni ste da zakoračite u kvantno polje čuda!

Kosmički savet: Oslobodite se svog lažnog osećaja kontrole dok dopuštate univerzumu da radi svoju magiju.

Škorpija

Preuzimaš agenciju nad svojim životom, Škorpion. Posedujete svoju priču, smelo i bez izvinjenja. Razumete da su vam i usponi i padovi pomogli da dođete tamo gde ste danas, i zahvalni ste na naučenim lekcijama. Štaviše, odišete samopouzdanjem i pojavljujete se u svetu kao najotjelotvorenija verzija sebe. Neki od vas bi mogli biti svedoci promene paradigme na frontu rada s obzirom na unutrašnju transformaciju kroz koju prolazite. Samo u slučaju da se pitate: spremni ste za tu lidersku poziciju. Spremni ste da zakoračite u veće cipele. Jedi svoje demone za doručak, bu.

Kosmički savet: Jedite svoje demone za doručak.

Strelac

Ali, šta za vas zaista znači ljubav prema sebi? Kako se pojavljujete za sebe, dan za danom, mesec za mesecom? Počnite tako što ćete postati svesni unutrašnjeg konflikta. Sukob između onoga ko si i onoga za šta misliš da bi trebalo da budeš da bi preživeo. A onda, dok odbacite „trebalo“ i „moralo“, iznesite dar prihvatanja na sto. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: pokazati se kao svoje najautentičnije ja u svakoj situaciji je tajna manifestovanja te božanske veze srodne duše koju već neko vreme pozivate.

Kosmički savet: Pokažite se kao svoje najbožanije, ono što ste najviše, u svakoj situaciji. To je tajna, ljubavi moja.

Jarac

Evo, i gle, Jarac! Veliki prelomni trenutak je na kartama za vas. Ne da vas omamljujem ili bilo šta drugo, ali ono što se trenutno dešava deluje kao prekretnica koja će ući u istoriju. Uzmi sve to, divlji, dok izražavaš svoju zahvalnost i za uspone i za padove koji su ti omogućili da stigneš tamo gde si danas. Samo podsetnik: neće svi slaviti vaše pobede sa vama, i to je u redu. Ti već znaš ko su ti ljudi, lepotice.

Kosmički savet: Na planu je veliki prelomni trenutak.

Vodolije

Evo nekoliko načina da danas pokažete malo privlačnosti, Vodolije: 1. Pripremite gozbu koristeći svoje omiljene sastojke. Uživajte u posuđu kao da je to čin meditacije. 2. Napravite umetnost. Stvaramo muziku. Zabrljati. 3. Prijavite se za radionicu plesa ili sesiju joge, po mogućnosti onu koju tek treba da istražite! 4. Zakažite termin kod svog terapeuta! 4. Posetite muzej ili umetničku galeriju koja vas inspiriše. 5. Čitajte svoju omiljenu knjigu ili zapišite svoje srce na živopisnoj lokaciji. 6. Provedite kvalitetno vreme sa svojom najboljom prijateljicom, svojim booom ili krznenim mačkama. 6. Napišite sebi ljubavnu poruku u kojoj priznajete sve načine na koje ste odrasli. Nešto nam govori da će se vaš odnos sa sobom transformisati u narednim mesecima, lepotice!

Kosmički savet: Pokažite sebi malo privlačnosti, bu.

Ribe

Podsetnik za retrogradnu sezonu: morate sebi da postavljate neprijatna pitanja. Morate introspektirati zašto stalno privlačite određene vrste ljudi u svoj život, iznova i iznova. Evo šoljice čaja istine, Ribe: nedostupnost nije problem. Dakle, ako ste bili opsednuti nekim ko je očigledno nedostupan ili ne poštuje vaše potrebe, odmaknite se, ponovo procenite situaciju i preusmerite svoju energiju na sebe. Uz napomenu, koji je vaš omiljeni ritual nege o sebi? Nešto nam govori da će vas prepuštanje spa sesiji izvući iz tog fanka!

Kosmički savet: Spa-dan?