Horoskop 12 Septembar 2023

„Srodna duša nije neko ko te upotpunjuje. Ne, srodna duša je neko ko te inspiriše da upotpuniš sebe.” Mudre reči autorke Bjanke Sparacino za razmišljanje dok pijuckate jutarnji kafe, Ribe. Nešto nam govori da život sa sobom nosi lek ljubavi i dar povezanosti! Priča se da ste sumnjali u sebe, Ovne. Priča se da ste doveli u pitanje svoj potencijal da učinite više, budete više i inspirišete promene na kolektivnom nivou. Dakle, uronite dublje. Kopajte kroz mnoge slojeve krivice i srama da biste otkrili ko ste zaista. Ponovno povezivanje sa izvorom energije iznutra će biti velika tema za vas u narednim mesecima. Ali, zašto čekati do vikenda da biste se prepustili svetoj brizi o sebi, Bik? Nema vremena kao sada. Nema vremena kao danas! Dakle, idite u laganu šetnju o kojoj ste razmišljali, pomirišite ruže, pijuckajte malo čaja od nevena i gledajte kako se sunce vraća na obalu.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Priča se da ste sumnjali u sebe, Ovne. Priča se da ste doveli u pitanje svoj potencijal da učinite više, budete više i inspirišete promene na kolektivnom nivou. Dakle, uronite dublje. Kopajte kroz mnoge slojeve krivice i srama da biste otkrili ko ste zaista. Ponovno povezivanje sa izvorom energije iznutra će biti velika tema za vas u narednim mesecima. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: tvoja spoljašnja stvarnost će se promeniti sa tobom, lepotice!

Kosmički savet: Ponovo se povežite sa izvorom moći u sebi.

Bik

Ali, zašto čekati do vikenda da biste se prepustili svetoj brizi o sebi, Bik? Nema vremena kao sada. Nema vremena kao danas! Dakle, idite u laganu šetnju o kojoj ste razmišljali, pomirišite ruže, pijuckajte malo čaja od nevena i gledajte kako se sunce vraća na obalu. Niste raspoloženi za terapiju prirodom? Rezervišite spa dan u svom omiljenom butik odmaralištu i pozovite ekipu da vam se pridruži, ako imate mogućnost!

Kosmički savet: Dajte prednost zadovoljstvu. Dajte prednost brizi o sebi.

Blizanci

To je to, Blizanci! Ovo je veliki trenutak! Trenutak na kojem ste neumorno radili u proteklih nekoliko godina. U slučaju da se pitate, odavde postaje lakše. Ali, pre nego što pritisnete dugme za premotavanje unapred, zastanite i razmislite o naučenim lekcijama. Ovo će vam pomoći da shvatite da je jedini način da uspete, jedini način da dođete do vrha jeste da budete vi. Tako što ćete biti najautentičnija verzija sebe u svakoj situaciji. Samo podsetnik: vaša jedinstvenost je vaš krajnji poklon svetu.

Kosmički savet: Budite najautentičnija verzija sebe u svakoj situaciji.

Rak

Ali, kakav život zamišljaš za sebe, Rak? Kako želite da se odvija ostatak vaše priče i sa kim želite da budete koautor ovog dinamičnog scenarija? Vreme je da očistite svoje srce i deprogramirate svoj um. Vreme je da dozvolite da dođu nove ideje i inspiracija kako biste mogli da posadite seme novog. Samo podsetnik: vi ste manifestujući čovek koji poseduje moć da ostvari vaše najluđe snove.

Kosmički savet: Misli na stvari.

Lav

Da, velika vizija je važna, Leo. Ali, znate šta je važnije? Radnja koju preduzimate da biste došli do željene destinacije. Dakle, razbijte veliki cilj na komade veličine zalogaja. A onda, zasučite rukave i idite do terena za igru. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: Ti si kreator svoje stvarnosti. S druge strane, možda ćete dobiti važne vesti vezane za vaš profesionalni život ili neki od vaših projekata. Očekujte neočekivano.

Kosmički savet: Ti si kreator svoje stvarnosti.

Devica

Ako ne sada onda kada? Ako ne ovde, gde onda? Upravo sada, Univerzum traži od vas da budete proaktivni u pogledu ispunjenja svoje svrhe i ostvarenja vašeg sna. Radnje koje sada preduzimate imaće dugotrajan uticaj na život koji kreirate za sebe. „Naravno, to ne znači da sve morate da radite sami ili da sve morate sami. Dosegnite svojim kolegama jednorozima, svom odredu za duše. Utkanje magije u tapiseriju vašeg zajedničkog života je deo vašeg ugovora o duši.

Kosmički savet: Vreme je da uđete u režim akcije.

Vaga

Univerzum je na nečemu, Vaga, i trenutno vam Univerzum pokazuje šta više nije u skladu. Kontradiktorna verovanja koja stoje na putu vašoj evoluciji i rastu. Dakle, diši, dodirni ono što je unutra nepomično. Radite sa energijom tamnog meseca da biste rane alhemijizirali u mudrost i stvorili prostor za ono što ste tražili. Samo podsetnik: gledanje dalje od iluzije haosa je sastavni deo vašeg putovanja ka celovitosti.

Kosmički savet: Posmatrajte kontradiktorna uverenja koja stoje na putu vašem rastu.

Škorpija

Univerzum sa tobom komunicira jasno i glasno, Škorpija, i upravo sada, Univerzum ti pokazuje šta je služilo svojoj svrsi u priči o tvom životu. Dakle, pusti s ljubavlju. Pustite se sa radošću i sa lakoćom. Vreme je da vratite svoje poverenje u sebe i u veliki plan, bu. Samo podsetnik: ono što ostavljate za sobom je mnogo veće od onoga za šta pravite prostor.

Kosmički savet: Obratite pažnju na ono što vam se otkriva.

Strelac

Ne postoje fiksni odgovori, Strelac. Ono što tražite ne može se naći izvan vas. Odvojite vreme za tišinu. Odvojite vreme za mir. Odvojite vreme da se povežete sa onim što je nepomično unutra. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: oblaci konfuzije će se vremenom raščistiti. Kada su u pitanju stvari srca, slušajte samo svoje srce. Ako osećate da ovde postoji potencijal, razgovarajte sa drugim o zajedničkom životu koji zamišljate. Nešto nam govori da si spreman da staviš prsten na to, bu!

Kosmički savet: Oblaci konfuzije će se vremenom raščistiti.

Jarac

Ali, morate da uradite ono što morate da uradite. Uključite se u posao ako je potrebno. Samo nemojte biti zakačeni na „kako“ i „kada“. Stvari će se manifestovati u vašoj fizičkoj stvarnosti u tačnom trenutku kada bi trebalo. Za sada, vežbajte nevezanost. Oh, i još nešto! Budite iskreni prema sebi i drugim ljudima o tome kako se osećate. Stvari imaju način da izgledaju veće nego što zapravo jesu u našim glavama.

Vodolije

Ali, istina je da ste znali. Znali ste kakvi su sve vreme. Prepoznali ste kako njihovo ponašanje odražava određene obrasce iz vaše prošlosti. Učinite sebi uslugu, pomerite se u prostor tišine i zapitajte se šta zaista želite od ove osobe ili situacije. Ako razgovor nije opcija, uradite ono što je potrebno da biste zaštitili svoje interese. Oh, i još nešto! Ako ste doneli katastrofalne finansijske odluke u nedavnoj prošlosti, vreme je da za sada pređete na režim štednje.

Kosmički savet: Razmislite šta zaista želite od ovog mesta, osobe ili situacije.

Ribe

„Srodna duša nije neko ko te upotpunjuje. Ne, srodna duša je neko ko te inspiriše da upotpuniš sebe.” Mudre reči autorke Bjanke Sparacino za razmišljanje dok pijuckate jutarnju kafu, lepo. Nešto nam govori da život sa sobom nosi lek ljubavi i dar povezanosti! Otpuštajući svoje fiksne predstave o stvarima koje treba ili ne bi trebalo da budu, moći ćete da proširite i um i svoju svest.

Kosmički savet: Dišite. Otpustite svoje krute predstave o stvarima trebalo bi da se materijalizuju dok dozvoljavate širenje.