Horoskop 10 Septembar 2023

Pojavljuju se za vas u dobrim danima, lošim danima i svemu između. Oni vas žestoko vole, štite vas kada je potrebno i pozivaju vas na vaš BS kada je to potrebno. Evo za vaše kolege jednoroge, Bik! Odredu duša sa kojim ste blagosloveni u ovom životu! Škorpija, mrzitelji vas mogu zvati deluluom, ali znate da je tajna manifestovanja vašeg najboljeg života, vašeg najveličanstvenijeg života, kretanje kroz život kao da je ono što tražite već vaše! Dakle, krećite se kroz život kao da je već vaš, kao da imate tajni pakt sa univerzumom, kao da su takozvane nevolje samo smetnje. Ribe, oko pola tuceta planeta je trenutno retrogradno. Savršeno je normalno da stvari izgledaju naopako. Učinite sebi uslugu i budite strpljivi prema sebi i drugima. Šanse su da svako prolazi kroz sopstvena iskušenja i nevolje. Kada se nađete suočeni sa kašnjenjima i poteškoćama, zastanite i postavite sebi sledeće pitanje: „Da li mi moje više ja govori ’ne sada‘ ili ’ne ovo‘? U trenucima tišine, odgovori koje tražite izaći će iz vaše podsvesti.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Putovanje unutra. Pređite u dubine svog bića. U tvoju najdublju svetinju. U taj prostor unutrašnje tišine. Otkrijte ono što je nepomično usred svih haosa. Ovde ćete naći odgovore. Ovde ćete pronaći sve odgovore koje tražite. Oh, i još nešto! Spremni ste da pustite. Spremni ste da otpustite ono što više ne služi vašem najvišem i najvećem. Spremni ste da se transformišete alhemijom svojih rana u mudrost. Spremni ste da se pojavite u velikom, lošem svetu kao najotelotvorenija verzija sebe. Verujte procesu.


Bik

Pojavljuju se za vas u dobrim danima, lošim danima i svemu između. Oni vas žestoko vole, štite vas kada je potrebno i pozivaju vas na vaš BS kada je to potrebno. Evo za vaše kolege jednoroge, Bik! Odredu duša sa kojim ste blagosloveni u ovom životu! „Naravno, to ne znači da je svaki od ovih prijatelja u vašoj neposrednoj orbiti. Neki su možda čak i na pola sveta u ovom trenutku, i to je u redu. Znate ko su vaši ljudi. Svesno pokušajte da ostanete povezani.

Kosmički savet: Evo vašeg tima za duše.

Blizanci

Ovo je vreme uspeha i obilja! Vreme primanja plodova svog rada i zakoračivanja u potpuno novu stvarnost sa stilom. Shvatite ovo kao potvrdu da ste na pravom putu i ​​da će se vaš trud i dalje isplatiti. Dobra je ideja ostaviti neke novčiće po strani i osigurati svoju budućnost. Štaviše, prilike za rast i širenje mogu se ukazati i u danima koji dolaze. Prilike koje će vas naterati da hrabro izađete iz svoje zone udobnosti. Samo podsetnik: vaše više ja drži prostor za ovu ogromnu transformaciju kroz koju ćete proći.

Kosmički savet: Zdravo, sezona žetve!

Rak

Danas se od vas traži da zapalite sveću na svom oltaru i uputite molitvu zahvalnosti i za blagoslove koji se daju i za blagoslove koji su uskraćeni. Spirit ima plan za vas! Duh ima plan za tebe, lepotice! A ponekad, ovaj plan će zahtevati da prođete kroz šumski požar. U drugim slučajevima, od vas će biti potrebno da napustite svoje krute predstave o tome kako stvari treba ili ne treba da budu dok se vraćate u tok. Dakle, otpustite svoje krute ideje i skočite nazad u tok. Verujte da ćete se jednog dana osvrnuti na ovo vreme u svom životu kao na period promene i na period metamorfoze.

Kosmički savet: Verujte da ćete se jednog dana osvrnuti na ovo vreme u svom životu kao na period promene i period metamorfoze.

Lav

Evo života i svo ludilo i haos koji dolazi zajedno! Na dobrom si mestu, Leo, i osećaš da se stvari konačno usklađuju za tebe. Nastavite da brojite svoje blagoslove, da zahvalite za sve. Stav zahvalnosti će im održati blagoslove koji dolaze po desetine, divlji! Kao takvi, možda ste i ove nedelje raspoloženi da se prepustite sebi. Dakle, odvojite vreme za zadovoljstvo i igru. Odvojite vreme za svete rituale nege o sebi koji podižu vaše vibracije i izmame osmeh na vaše lice. PS: Spa dan, neko?

Kosmički savet: Vaša šolja je prepuna, bu.

Devica

„Obilje“ je stanje uma, Device, ali, nije vam bilo potrebno da vam to kažemo! Ovog vikenda umnožavate i svoje blagoslove i svoje finansije. Ne samo da odlažete svoje novčiće za budućnost, već i pravite prave investicije. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: upravo sada imate taj Midasov dodir. Međutim, kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, od vas se traži da izađete iz glave i da se vratite svom srcu. Da vidite stvari iz perspektive „drugog“ dok imate prostora za otvoren i iskren razgovor. Sve je razumljivo kada igrate za isti tim!

Kosmički savet: Ovog vikenda umnožavate i svoje blagoslove i svoje finansije.

Vaga

Retrogradni imaju tendenciju da dobiju lošu reputaciju. Ali, istina je, oni od nas koji koračamo putem transformacije pružaju priliku da očistimo karmičke dugove i reprogramiramo se. Danas se od vas traži da uradite upravo to dok usporavate i slušate šapat svoje duše. Stara priča vam je služila do sada, ali neće služiti budućim verzijama vas. Dakle, podsetite se da zaslužujete radost, ljubav i obilje. Da zaslužujete svu dobrotu i svu slatkoću koju život može da ponudi. Vreme je da dozvolite sebi da primite ono što je oduvek bilo vaše! Oh, i još nešto! Ako je primanje nešto sa čime se borite, razmislite o meditaciji sa kristalima kao što su zeleni aventurin i malahit.

Kosmički savet: Držite to prelepo srce svog otvorenog. Dozvolite sebi da primite.

Škorpija

Mrzitelji vas mogu zvati deluluom, ali vi znate da je tajna manifestovanja vašeg najboljeg života, vašeg najveličanstvenijeg života, kretanje kroz život kao da je ono što tražite već vaše! Dakle, krećite se kroz život kao da je već vaš, kao da imate tajni pakt sa univerzumom, kao da su takozvane nevolje samo smetnje. I, pre nego što to shvatite, prevazići ćete sve barijere i ući ćete u potpuno novu vremensku liniju. Vremenska linija u kojoj će vaši snovi i želje dobiti konkretan oblik.

Kosmički savet: Sve se slaže!

Strelac

Posedujte ga! Posedujte svoju čudnost, svoju jedinstvenost, svoju čudnost. Posedujte ono što vas čini, ti, uključujući delove zbog kojih ste odbijeni. Tajna pozivanja svog božanskog dvojnika, pozivanja te izuzetne, spremne da ode u istoriju vrste ljubavi? Biti u skladu sa svojom istinom. Ako ste već u partnerstvu, odvojite vreme za svesno spajanje. Odvojite vreme da bolje upoznate svoju medu, da saslušate njihove priče i da podelite sa njima ono što vam je dugo u srcu. Čuli smo na kosmičkoj konferenciji: svi imamo svoj jedinstveni jezik ljubavi.

Kosmički savet: Odvojite vreme da volite i budete voljeni. Upoznajte svoju medu bolje!

Jarac

Ako i kada se nađete opterećeni egzistencijalnim pitanjima (što je, btv, u ovom trenutku sasvim normalno!), zapitajte se da li vam univerzum govori „ne sada“ ili „ne ovo“. U slučaju prvog, negujte strpljenje i vežbajte umetnost nevezanosti znajući šta je vaše da će pronaći put do vas u božansko vreme. U slučaju ovog drugog, ispitajte snove i želje koje već dugo nosite u srcu. Šanse su da ste izrasli iz određenih aspekata sebe i svog starog života. Samo vi znate šta treba da se oslobodite da biste zakoračili u najotelotvoreniju verziju sebe. Imate snagu, mudrost, hrabrost i saosećanje potrebne da pokrenete određene promene. Veruj sebi.

Kosmički savet: Šanse su da ste izrasli iz određenih aspekata sebe i svog starog života.

Vodolija

Retrogradno, ko? Nedelja koja je pred vama vidi vas kako napredujete i cvetate! Maksimalno koristite mogućnosti koje vam se pružaju. Gledate svoje strahove u oči i hrabro se krećete ka željenoj destinaciji uprkos njima. Samo podsetnik: ne postoji ništa i niko ko vas trenutno sputava. Oh, i u slučaju da se pitate, radite pravu stvar radeći pravu stvar. Svaka akcija ima karmičke posledice. Preduzimanje koraka koji su u skladu sa najvišim i najvećim dobrom će vam dugoročno koristiti, Vodolija.

Kosmički savet: Delujte savesno. To je sve!
Horoskop za Ribe danas: 10. septembar 2023

Evo u čemu je stvar, Ribe: oko pola tuceta planeta je trenutno retrogradno. Savršeno je normalno da stvari izgledaju naopako. Učinite sebi uslugu i budite strpljivi prema sebi i drugima. Šanse su da svako prolazi kroz sopstvena iskušenja i nevolje.