Horoskop 4 Septembar 2023

Ali, šta za vama znači uspeh, Blizanci? Još važnije, da li verujete da ste postigli ono što ste zacrtali? Umesto da tražite spoljašnju potvrdu, okrenite svoj pogled ka unutra, lepo. Odvojite trenutak da priznate svoje putovanje, bitke koje ste dobili i znanje koje ste pretvorili u mudrost. Ovo je tvoje vreme da zablistaš, Bik! Vaše je vreme da se pojavite kao glavni lik u velikoj produkciji svog života! Samo podsetnik: možete imati sve što poželite ako u to uložite svoje srce i um. Dakle, promenite unutrašnja uverenja koja vas sprečavaju da prihvatite svoju moć i potencijal. Shvatamo, Škorpion. Sedam planeta, uključujući Pluton (vašu vladajuću planetu), Merkur i Veneru, trenutno su retrogradne. Kao rezultat toga, čini se da se sve kreće usporeno. Učinite sebi uslugu i pustite svoj otpor. Prepustite se toku jer verujete da se sve dešava upravo onako kako bi trebalo. Oh, i još nešto! Zapamtite da kašnjenja nisu odbijanje.
OGLAŠAVANJE

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Ovnovi u oblasti obrazovanja se podsećaju da je ovo dobro vreme za prioritet visokog učenja. Da budete A+ student kakav ste oduvek želeli da budete. Sada je takođe dobro vreme da se povežete sa svojim mentorima i vodičima; da tražite savet onih koji su vam pomogli da evoluirate u verziju sebe kakva ste danas. Kao takva, potraga za duhovnošću takođe može dovesti gurua ili učitelja u vaše iskustvo. Poštujte ovu svetu vezu tako što ćete biti prijemčivi za uvide koje moraju da podele.

Kosmički savet: Portal visokog učenja se otključava.

Bik

Ovo je tvoje vreme da zablistaš, Bik! Vaše je vreme da se pojavite kao glavni lik u velikoj produkciji svog života! Samo podsetnik: možete imati sve što poželite ako u to uložite svoje srce i um. Dakle, promenite unutrašnja uverenja koja vas sprečavaju da prihvatite svoju moć i potencijal. Zauzmite se za ono u šta verujete hrabrim srcem dok sebi dozvoljavate da napravite nekoliko grešaka na tom putu. Oh, i još nešto! Oslobodite se ideje savršenstva dok prihvatate duh igre.

Kosmički savet: Vaše je vreme da zablistate!

Blizanci

Ali, šta za vama znači uspeh, Blizanci? Još važnije, da li verujete da ste postigli ono što ste zacrtali? Umesto da tražite spoljašnju potvrdu, okrenite svoj pogled ka unutra, lepo. Odvojite trenutak da priznate svoje putovanje, bitke koje ste dobili i znanje koje ste pretvorili u mudrost. Međutim, sada nije vreme da se odmarate na lovorikama. Vreme je da ponovo pogledate dugoročni plan, hrabro izađete iz zone udobnosti i preuzmete proračunate rizike. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: sreća favorizuje hrabre.

Kosmički savet: O, planine koje ćete pomeriti!

Rak

Osećaš ono što osećaš, a za to ne postoje dva načina, Rak. Učinite sebi uslugu, prestanite da intelektualizujete svoje emocije i iznesite dar prihvatanja za sto. Ako je u međuljudskim odnosima nesloga, vodite razgovor koji ste već neko vreme izbegavali. Razgovarajte o svojim potrebama, željama i željama na iskren način, jer imate prostora da oni podele isto. Vaša otvorenost će se pokazati kao supersila u ovom trenutku.

Kosmički savet: Prihvatite ono što vam vaš unutrašnji pejzaž trenutno pokazuje i razgovarajte o teškim stvarima.

Lav

U štabu Lava je sveti dan samopomoći. Na početku nedelje skačete sa hrčka u stilu, usporavate i preusmeravate svoju energiju ka sebi. Nema šta da se radi i nema kuda. Dakle, uživajte u slatkoći ovog trenutka! Možda ćete otkriti da se i vaš unutrašnji umetnik danas bori za vašu pažnju. Oslobodite se ideje savršenstva i prepustite se kreativnom procesu. Ne mora sve što iznesete da spase svet! Nešto od toga može se stvoriti samo za radost i radost, lepo.

Kosmički savet: To je sveti dan samopomoći!

Devica

Samo podsetnik, Devica: svi smo mi samo bogovi i boginje u vučenju. Drugim rečima, svako sa kim se sretnemo nosi u sebi svetlost božanstva. „To, naravno, ne znači da se moramo složiti sa svime što drugi kažu i rade, čak i kada vam to ne odgovara, ili da se na bilo koji način upletemo u njihovu dramu. Ovo je vaš podsetnik da im se zahvalite na lekcijama dok pakujete kofere i nastavljate dalje. Uzdizanje iznad prostora ega je ono što se od vas traži u ovom trenutku.

Kosmički savet: Poštujte božanstvo u svakom sa kim se sretnete.

Vaga

Ovo je vreme za hrabre poteze! Da slušaš svoje divlje srce i veruješ kuda te vodi. Kosmičko vreme bi takođe moglo da unese novog romantičnog partnera u vaše iskustvo. Neka „prvo prijatelji, a zatim ljubavnici“ budu vaša mantra dok istražujete ovu vezu. „Naravno da trenutno nije samo vaš romantični život u plamenu, Vaga! Vaš krug prijatelja se širi sa vama. Poštujte ono što se trenutno dešava kao poziv da upoznate istomišljenike koji upravo sada dolaze u vašu orbitu.

Kosmički savet: Slušajte svoje divlje srce i verujte kuda vas ono vodi.

Škorpija

Shvatamo, Škorpion. Sedam planeta, uključujući Pluton (vašu vladajuću planetu), Merkur i Veneru, trenutno su retrogradne. Kao rezultat toga, čini se da se sve kreće usporeno. Učinite sebi uslugu i pustite svoj otpor. Prepustite se toku jer verujete da se sve dešava upravo onako kako bi trebalo. Oh, i još nešto! Zapamtite da kašnjenja nisu odbijanje. Spremate se da primite ono što će podići vaš duh i poboljšati ljudsko iskustvo za vas.

Kosmički savet: Veruj u tajming svega u svom životu, bu.

Strelac

Vaše želje su svete i suštinski deo procesa tkanja snova. Ali, svaki put kada Univerzum kaže „ne“ jednoj od vaših želja, to nije zato što odbacuje ono što tražite. To je zato što vas priprema da primite ono što će podići vaš duh i poboljšati kvalitet vašeg postojanja ovde na zemlji. Dakle, predajte se. Prepustite se ritmu i toku. Vi ste tamo gde treba da budete i sve se odvija po božanskom planu.

Kosmički savet: Kašnjenja nisu poricanje.

Jarac

Evo divlje misli: šta ako umesto toga uspe? Šta ako je algoritam Univerzuma dizajniran da podrži vaš proces tkanja snova? Verujte da imate Ladi Luck da radi rumbu ove nedelje, omogućavajući vam da postignete ono što ste nekada smatrali nemogućim. Dakle, pažljivo slušajte božansko vođstvo koje dobijate u ovom trenutku dok zakoračite u kvantno polje čuda. PS: Sve je moguće, Jarac!

Kosmički savet: Ladi Luck radi rumbu pored vas.

Vodolije

Energija opadajućeg meseca vas ohrabruje da upalite lampu svesti i razmislite o staroj priči. Evo uputstva za dnevnik da započnete svoju nedelju: da li mi stara priča služi i kako da je zamenim? Jedna reč, Vodolija: razbacivanje. Pronađite zdrav izlaz za oslobađanje ustajalih emocija dok im se zahvaljujemo za sve što su vas naučili o sebi. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: najbolje tek dolazi, lepotice. Oh, i još nešto! Zapamtite da niko ne može da uradi prljavi posao umesto vas. Samo morate biti voljni da sednete sa prazninom u sebi i slušate šta ima da kaže.

Kosmički savet: Očistite svoje srce i um.

Ribe

Kada stvari ne idu kako treba, možemo ili dozvoliti da gorčina podstakne naše razočarenje ili da se pokažemo za svu ukusnost života hrabrog i otvorenog srca. Dakle, pokažite se za svu sočnost i ukus života hrabrog i otvorenog srca jer verujete da Duh uvek radi u vašu korist. Razmislite o tome na ovaj način: najgora stvar koja vam se dešava mogla bi biti najbolja stvar koja vam se dešava. Verujte da ćete se osvrnuti na ovo poglavlje svog života sa milošću i zahvalnošću.

Kosmički savet: Promenite tačku gledanja, Ribe.