Horoskop 5 Septembar 2023

“Nesavršenost je lepota, ludilo je genijalno i bolje je biti potpuno smešan nego apsolutno dosadan.” Mudre reči Marili Monro za početak vikenda. Vodolija, smatrajte ovaj soulscope svojim ličnim pozivom da prihvatite sve vas: ludilo i haos, lepotu i mudrost. Da prihvatite delove sebe zbog kojih ste svi ostali ismevani i odbačeni. Jarac, samo zato što postoji sedam planeta, uključujući Merkur, Veneru i Saturn, retrogradno, ne znači da je sve na čekanju. Razmislite o tome na ovaj način: univerzum vas podstiče da pritisnete dugme za pauzu, da se namerno krećete i da ponovo procenite plan koji imate za svoj život. Ne kažemo da je nešto loše u tome da imate želje. Samo vas podsećamo da nisu sve vaše želje nužno u skladu sa vašim najvišim dobrom. Ribe, sve što vam treba, želite i želja doći će vam u božansko vreme. Budite strpljivi prema sebi. Budite strpljivi sa univerzumom. Budite strpljivi sa procesom manifestacije.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Zaljubljen si. Zaljubljeni ste u život i sve što on nudi. Zaljubljeni ste u ovaj trenutak i svu milost i lepotu koju on donosi u vaše iskustvo. Shvatate da su i dobri i ne baš dobri dani deo paketa, i učite da prihvatite život pod uslovima života. Samo podsetnik: ovo je savršeno vreme da zaronite dublje u svoje duhovne prakse i da prizovete božanske sile. Ne treba sumnjati u preuzimanja koja sada dobijate, divlje dete. Duh je u vašem timu i pomaže vam da redefinišete tok svog života.

Kosmički savet: Zaronite dublje u svoje duhovne prakse.

Bik

ne bojte se. Ne plašite se tih velikih osećanja, ogromnih suza, neurednih emocija i intenziteta vaših reči i dela. Ti si ljubavnik u srcu, i to je nešto što već znaš, Bik! Smatrajte ovaj soulscope svojim ličnim pozivom da postanete svesni onoga što vam pokazuje vaš unutrašnji pejzaž i da prigrlite ludilo i haos koji se upravo sada otkriva. Proces lečenja zahteva od vas da donesete darove prihvatanja i saosećanja na sto, lepo.

Kosmički savet: O, da se pojavite za život hrabrog i otvorenog srca!

Blizanci

Ali, da li vam pomaže da rastete? Da li vas to osnažuje da se pojavite u velikom, lošem svetu kao najotelotvorenija verzija sebe? Vreme je da uložite u sebe, Blizanci. Vreme je da uložite u ono što vam pomaže da evoluirate i da se uzdignete. U domenu romantike, možda će vas privući neko uticajan, neko ko je možda na poziciji moći. Prepustiti se svojoj flertnoj strani je dobra ideja. Pa, uglavnom. Međutim, želite da budete jasni o svojim namerama s obzirom da je Merkur trenutno u mikrotalasnoj pećnici.

Kosmički savet: Saopštite svoje namere, bu.

Rak

Ovo je mesec da kažete da više nego što kažete ne i da se otvorite za svu ukusnost i sočnost koju život može da ponudi. Energija septembra obećava da će aktivirati portal ljubavi, strasti i želje za vama, lepotice. Ali, sada nije samo vaš romantični život osvetljen. Stvari na finansijskom planu takođe se okreću nabolje. Pripremi se da primiš plodove svog rada, Rak. Ono što vaš duhovni vodič želi da znate u ovom trenutku: „vaša želja je moja zapovest!“

Kosmički savet: Zadovoljstvo je vaša prerogativnost, lepota.

Lav

Evo u čemu je stvar: suočićete se sa otporom i suočićete se sa protivljenjem. U ovoj fazi neće svi prihvatiti vaše svetle i lepe ideje, i to je u redu. Znaš šta si ovde da radiš. Držite se svoje vizije uprkos privremenom razočaranju. Kao takvo, iznošenje svoje istine u svakoj situaciji takođe će biti glavna tema. Samo podsetnik: ne mogu svi da čitaju misli.

Kosmički savet: Držite se svoje vizije uprkos privremenom razočaranju.

Devica

Uh Oh! Merkur je ponovo u mikrotalasnoj pećnici i radi tu stvar gde u vaše iskustvo dovodi ljude iz prošlosti. Ne pokleknite još! N-uh! Umesto toga, zapitajte se da li ovde postoji ponovljena lekcija. Samo podsetnik: postoji stopostotna šansa da vas svemir testira. Kao takvi, verovatno će se i problemi sopstvene vrednosti ponovo pojaviti u danima koji dolaze. Obratite pažnju na internalizovana uverenja koja vas sprečavaju da manifestujete život kakav zaista želite i zaslužujete. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: nije sramota staviti svoje potrebe na prvo mesto.

Kosmički savet: Nije sramota staviti svoje potrebe na prvo mesto.

Vaga

Nije sve u ovom trenutku #InstaPerfect, Vaga, i to je najlepši deo vašeg putovanja ovde u zemaljskom carstvu. Zamislite ovo kao vreme kada poštujete svoj život kao dar koji on zaista jeste i živite svaki trenutak punim plućima. Vi ste kreativni direktor ove velike kosmičke produkcije i posedujete moć da prizivate čuda dok idete dalje! Ovo je takođe vreme radosti i ispunjenja na romantičnom frontu. Povezujete se sa svojim partnerom na dubljem nivou i razumete šta znači prihvatiti jedno drugo, mane i sve ostalo. Smatrajte ovo svojom zelenom zastavom da biste razbili barijere koje stoje između vas i drugih kako biste mogli da doživite dubok nivo intimnosti u nedeljama koje dolaze.

Kosmički savet: Proslavite radost i lepotu ovog trenutka.

Škorpija

“U svakom haosu postoji kosmos, u svakom neredu tajni poredak.” Neka vas reči Karla Junga inspirišu da pogledate dalje od ludila i haosa koji vas trenutno okružuju. Da, postoji viši razlog zašto se stvari odvijaju na način na koji jesu. Verujte velikom planu i nastavite da idete napred na nameran način. Kada je reč o ljubavi i odnosima, vežbajte otvorenost. Pojavite se hrabrog srca dok se podsećate da vaša prošlost ne definiše vašu budućnost.

Kosmički savet: Haos u kosmos.

Strelac

Dakle, napravili ste nekoliko grešaka, Strelac! Razmislite o tome ovako: svaka od tih grešaka vam je omogućila da naučite integralne lekcije duše i postanete verzija sebe kakva jeste. Dakle, pretvorite svoje znanje u mudrost dok preduzimate sledeći veliki korak. Ulaganje u vaš rast je veoma preporučljivo u ovom trenutku. Kada su u pitanju srčane stvari, od vas se traži da odete na distancu, i to bukvalno. Već znate ko je vredan truda. Dakle, pojavljivajte se dosledno na način na koji osećate da ste pozvani.

Kosmički savet: Voljeti!

Jarac

Samo zato što je sedam planeta uključujući Merkur, Veneru i Saturn retrogradno, ne znači da je sve na čekanju. Razmislite o tome na ovaj način: univerzum vas podstiče da pritisnete dugme za pauzu, da se namerno krećete i da ponovo procenite plan koji imate za svoj život. Ne kažemo da je nešto loše u tome da imate želje. Samo vas podsećamo da nisu sve vaše želje nužno u skladu sa vašim najvišim dobrom. Poštujte ovo kao poziv da sebi postavite teška pitanja i da namerno iščupate korov iz svoje bašte.

Kosmički savet: Sve se na kraju dešava za vaše najviše i najveće dobro. Poverenje.

Vodolije

“Nesavršenost je lepota, ludilo je genijalno i bolje je biti potpuno smešan nego apsolutno dosadan.” Mudre reči Marili Monro za početak vikenda. Smatrajte ovaj soulscope svojim ličnim pozivom da prihvatite sve vas: ludilo i haos, lepotu i mudrost. Da prihvatite delove sebe zbog kojih ste ismevani i odbačeni. Vreme je da posedujete svoju jedinstvenost, svoju čudnost, svoju čudnost. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vaša vibracija je ta koja će privući vaše pleme, jednoroge.

Kosmički savet: Vaša jedinstvenost je vaš dar svetu.

Ribe

Sve što vam je potrebno, želite i želja doći će vam u božansko vreme. Budite strpljivi prema sebi. Budite strpljivi sa univerzumom. Budite strpljivi sa procesom manifestacije. Podsetnik za retrogradnu sezonu: to je da ponovo pogledate svoju tablu sa vizijom i ponovo procenite plan koji imate na umu za sebe. Kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, vodite se da praktikujete iskrenost. Da kažete ljudima oko sebe kako se osećate umesto da stalno potiskujete svoje emocije. Da, istina se ponekad može osećati kao gorka pilula. Ali, to će vas na kraju osloboditi prtljaga koji ste nosili okolo, lepotice.

Kosmički savet: Govorite svoju istinu. Vežbajte iskrenost.