Horoskop 3 Avgust 2023

Pa, šta ako nije uspelo prvi ili drugi ili treći put, Rak? Stvari su se odvijale onako kako su se odvijale jer im je i suđeno. Zato što su vaše okolnosti trebalo da pokrenu rast i da vas nauče integralnim lekcijama duše. Pretvorite gorčinu u slatki eliksir dok se obavezujete da idete napred i dalje. Ali, vaša priča nije priča o neuspehu, Blizanci! Vaša je priča o pretvaranju vašeg bola u moć. Priča o tome da se pojavljujete za koga i šta volite uprkos izazovima koji su vam stavljeni na put. Dakle, javite se hrabrog i otvorenog srca! Pokažite se za ceo život kao mađioničar kakav jeste! Verujte da će sve dok se ponašate namerno, sva pomoć i resursi koji su vam potrebni da ostvarite svoje najluđe snove biti obezbeđeni u božansko vreme. Leo, Univerzum ti trenutno nudi kurs čuda. Blagosilja vas slatkim, slatkim plodovima vašeg sopstvenog rada. Dakle, skinite taj ogrtač nevidljivosti i zauzmite svoje mesto u centru pozornice gde pripadate. Rođen si da sijaš, i blistaćeš, divlji cvete!

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Šta ako kažemo da ste više od priča koje su vam ispričane o sebi? Šta ako kažemo da ste beskonačni i da je tako i mogućnost onoga što možete ko-kreirati? Ovo je vaš podsetnik da preispitate stare narative + težinu očekivanja drugih ljudi. Znate šta treba da uradite da biste bili slobodni. Dakle, budi slobodan. Ispraznite svoj um od onoga što treba i ne treba dok dozvoljavate da vam nova inspiracija dođe. Ovan, voljeni ste i podržani na više načina nego što možete izbrojati.

Kosmički savet: Razmislite o tome kako možete biti slobodni, upravo ovde, sada i u ovom trenutku.

Bik

Šta ako kažemo da se Univerzum uvek zaverava u vašu korist? Šta ako kažemo da Univerzum čini sve što može da osigura da imate iskustvo sa 5 zvezdica dok ste ovde na zemlji? Dakle, odbacite mnoga pitanja i skočite nazad u tok. Vi ste tačno tamo gde treba da budete i biće vam otkriveno vođstvo koje vam je potrebno da biste krenuli napred. Ipak, stvari na finansijskom planu mogu biti malo preokrenute u ovom trenutku. Znajte da je sve što doživljavate privremeno. „Naravno da to nije izgovor da se troši bez razlike. Za sada, pređite na režim štednje.

Kosmički savet: Držani ste i zaštićeni na više načina nego što možete da izbrojite. Poverenje.

Blizanci

Ali, vaša nije priča o neuspehu! Vaša je priča o pretvaranju vašeg bola u moć. Priča o tome da se pojavljujete za koga i šta volite uprkos izazovima koji su vam stavljeni na put. Dakle, javite se hrabrog i otvorenog srca! Pokažite se za ceo život kao mađioničar kakav jeste, Blizanci! Verujte da će sve dok se ponašate namerno, sva pomoć i resursi koji su vam potrebni da ostvarite svoje najluđe snove biti obezbeđeni u božansko vreme. Ipak, budite oprezni kada su u pitanju srčane stvari. Ako smatrate da je udvarač previše šarmantan za njihovo dobro, verovatno ste u pravu. Ako budete svesni ko su i odakle dolaze, pomoći će vam da ovoj vezi pristupite razigrano, umesto da se emocionalno zapetljate.

Kosmički savet: Budite oprezni kada su u pitanju srčane stvari.

Rak

Pa, šta ako nije uspelo prvi ili drugi ili treći put? Stvari su se odvijale onako kako su se odvijale jer im je i suđeno. Zato što su vaše okolnosti trebalo da pokrenu rast i da vas nauče integralnim lekcijama duše. Pretvorite gorčinu u slatki eliksir dok se obavezujete da idete napred i dalje. Ima oh-toliko iskustava koja tek treba da imate, Rak! Kada su u pitanju vaši odnosi, i lični i profesionalni, budite strpljivi. Prepoznavanje da su svi u suštini samo Bog/Boginja u vučenju pomoći će vam da donesete dar prihvatanja i saosećanja za sto.

Kosmički savet: Svi koje sretnete su samo Bog/Boginja u vučenju.

Lav

Upravo sada, Univerzum ti nudi kurs čuda, Leo. Blagosilja vas slatkim, slatkim plodovima vašeg sopstvenog rada. Dakle, skinite taj ogrtač nevidljivosti i zauzmite svoje mesto u centru pozornice gde pripadate. Rođen si da sijaš, i blistaćeš, divlji cvete! Kao takav, opadajući mesec vas takođe ohrabruje da se suočite sa svojim strahovima i da ih oslobodite. Da se ​​oslobodite unutrašnjih uverenja koja vas sprečavaju da zakoračite u svoju moć. Verujte da imate svu kosmičku podršku koja vam je potrebna da biste ponovo napisali scenario svog života.

Kosmički savet: Nemojte zatamniti da biste se uklopili.


Devica

Stabilan um je trenutno vaš najveći dar, Devica. Odluke donosite iz prostora smirenosti. U mogućnosti ste da vidite širu sliku i uložite posao koji je potreban da biste bili svedoci stalnog rasta. Međutim, ovaj rast nije nešto za šta ste vezani. Verujete da će se ono na čemu radite manifestovati u božansko vreme. Ako je nezadovoljstvo trenutno tema, preobrazite bol i tugu. Ne možete ubediti druge ljude da ulože više truda nego što su voljni. Ali, možete se podsetiti da je zakon uzroka i posledice uvek u igri.

Kosmički savet: stabilan um je trenutno vaš najveći dar.

Vaga

Ali, ne mogu se svi odgovori pronaći spolja. Ponekad morate da pritisnete dugme za pauzu, Vaga. Ponekad morate da putujete do onih dubokih, mračnih mesta u vašoj psihi. Vaši duhovni vodiči vas podsećaju da je negovanje tišine dobro mesto za početak. Oni koji su bili duboko u svojoj sadhani podstiču se da prošire definiciju datog pojma. Razmislite o meditaciji kao o stanju postojanja, a ne o nečemu što radite. Neka svaki zadatak koji vam je pri ruci, ma koliko na papiru zvučao svakodnevno, postane produžetak svesnosti koju doživljavate u sebi.

Kosmički savet: negovanje tišine je dobro mesto za početak.

Škorpija

Ali, šta za vas znači lečenje i kako biste definisali pojam „integracija“? Danas vas opadajući mesec ohrabruje da putujete kroz unutrašnji pejzaž. Da posmatram svoje senke i slušam šta imaju da kažu. Zlatne reči Karla Junga za razmišljanje dok iznosite dar radikalnog prihvatanja na sto: „Dok nesvesno ne učinite svesnim, ono će upravljati vašim životom i zvaćete ga sudbinom.

Kosmički savet: Upali svetlo, lepotice.

Jarac

Kada razmislite o tome, kada zaista, stvarno razmislite o tome, shvatićete da nemate šta da izgubite. Nemaš šta da izgubiš, Strelac. Dakle, iskoristite šansu. Napravite taj hrabar potez. Reci da životu. Sve što želiš i zaslužuješ čeka te na drugoj strani straha, divljeg.

Kosmički savet: Odbacite um i slušajte svoje srce.

Kada bi Univerzum mogao da ti kaže jednu stvar, rekao bi: dobro ti ide, Jarcu, zato samo tako nastavi! Ovo je posebno snažno vreme za one koji se bave istraživanjem i proučavanjem. Smatrajte ovo zelenom zastavom da biste dublje zaronili u temu po svom izboru. Nešto nam govori da ćete na ovom putovanju iskopati mnoga blaga! Kada su u pitanju stvari srca, razmišljajte praktično. Ako vam glas mudrosti iznutra govori da ste loše vesti, to su verovatno loše vesti. Raskidom sa tim kompleksom spasioca, moći ćete da ponovo potvrdite svoje granice gde god je to potrebno.

Kosmički savet: Ponovo potvrdite svoje granice, divlji.

Vodolija

Um može biti ograničavajući na mnogo načina. Kao rezultat toga, skloni smo da se zaglavimo u stvarima „kako“ i „zašto“, ne shvatajući da smo jednostavno vozila kroz koja se Univerzum izražava. Dakle, umesto da sumnjate u svoju inspiraciju, pogledajte je do kraja. Verujte u nemoguće i pokažite se za ono što ste pozvani da revolucionišete, iznutra i spolja. Nešto nam govori da ste spremni da utičete na više načina nego što možete da računate!

Kosmički savet: Verujte onome što ste pozvani da revolucionišete, iznutra i spolja.

Ribe

Ali, morate proslaviti sebe, Ribe! Morate da radite ono što vam donosi radost dok svesno odvajate više vremena za zadovoljstvo i igru! Čuo se na kosmičkoj konferenciji: Univerzum želi da budeš pijana, lepa. Štaviše, ova lunacija vam takođe daje dar mira i spokoja. Možda ćete, a možda i ne, moći da vidite veliku sliku sa mesta na kome stojite, i to je u redu. Posvećeni ste da idete u toku i da pravite korak po korak.

Kosmički savet: „Lakoća“ i „protok“ su vaše magične reči.