Horoskop 2 Avgust 2023

Ko kaže da ne možeš imati sve, Jarac? Ko kaže da ne možete da kreirate stvarnost koja je kreativno, duhovno i finansijski zadovoljavajuća? Dužni ste sebi da prođete kroz portal zadovoljstva i igre, lepotice. Zaslužujete da doživite radost, blaženstvo, obilje i sočnost! Vodolije, ovde ste zato što vam je suđeno da budete ovde, jer vam je suđeno da služite na način koji je božanski određen. Dobar način da se uzdignete iznad zarobljenosti ega je da svakoga sa kim se ukrste doživljavate kao Boga/Boginju u vučenju; kao manifestacija Univerzuma po sebi. Rak, danas se osećate posebno osetljivo, i to je u redu. U redu je, divlji. Umesto da se gurate protiv toka, prihvatite ono što vam vaše biće govori. Izbegavanje toksičnih okruženja (ili ljudi!) Možda trenutno nije tako loša ideja.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Evo stvari o zonama udobnosti: one se osećaju sigurno, ali takođe ograničavaju naš rast. Ako vas je vaša iskustva u zemaljskoj školi nešto naučila, to je da je pomeranje vaših granica tajna drugačijeg rasta i drugačijeg kretanja. Dakle, pomeri svoje granice, divlje cveće! Nešto nam govori da ste spremni da se proširite, inspirišete i zatražite svoje mesto u centru pozornice gde pripadate!

Kosmički savet: hrabro izađite iz zone udobnosti.

Bik

Ako se danas osećate posebno osetljivo, to je u redu. Prihvatite gde se nalazite i šta vam telo govori. Ako treba da usporite, usporite. Nema žurbe da se bilo šta stigne ili postigne bilo šta. Sa druge strane, ova lunacija bi mogla doneti nešto ogromno u vaš život! Nešto čemu ste se stalno nadali i čemu ste se molili. Dakle, sedite, opustite se, pijuckajte čaj od kamilice i pripremite se da budete iznenađeni. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: ti si Destinino omiljeno dete.

Kosmički savet: Zavalite se, opustite se i gledajte kako se čuda odvijaju.

Blizanci

Ne nalaze svi osećaj pripadnosti tamo odakle dolaze, i to je u redu. U redu je, Blizanci. Važno je zapamtiti da niste sami, nikada sami. Univerzum je ljubazan i pun ljubavi roditelj koji u vaše iskustvo dovodi članove vaše porodice duša. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vreme je da otvorite svoje srce i svoj um za ove nove veze. Uz napomenu, neki od vas možda razmišljaju o ulaganju u imovinu, selidbi ili velikom preuređenju vašeg studija.

Kosmički savet: Pretvorite tu priču o čežnji u „pripadanje“.

Rak

Danas se osećate posebno osetljivo, i to je u redu. U redu je, divlji. Umesto da se gurate protiv toka, prihvatite ono što vam vaše biće govori. Izbegavanje toksičnih okruženja (ili ljudi!) Možda trenutno nije tako loša ideja. Sa druge strane, trenutna kosmička klima donosi mnoštvo blagoslova u vaš život pored dara jasnoće. Znate ko ste i znate šta ste ovde da stvarate. Smatraj ovo svojim najvećim pokretom, Rak!

Kosmički savet: Trenutna kosmička klima donosi sa sobom osećaj jasnoće kada je u pitanju svrha vaše duše.

Lav

Ovo je nedelja koja treba da bude napolju, Leo! Da očarate svoj put kroz salu za sastanke i plesnu salu! Nešto nam govori da ćete se ponovo ujediniti sa članovima svog soul plemena i i imati priliku da proširite svoju mrežu + društveni krug. Kada ste u nedoumici, pokažite se kao najautentičniji ja. Sa druge strane, možete se naći i okruženi ljupcima i tipovima koji se ljube. Ljudi koji žele VIP ulaznicu u vaš život. Evo nečega što treba imati na umu ako se preispitujete o njihovim namerama: ako ogovaraju oko vas, verovatno vas ogovaraju.

Kosmički savet: Ovo je divno vreme da proširite svoj društveni krug i upoznate istomišljenike.

Devica

Nedeljni podsetnik, Devica: vreme je da promenite svoj život. Vreme je da se uskladite sa svojim pravim putem i svrhom. Ne plaši se da eliminišeš sve što stoji na putu tvom rastu, lepotice. Nemojte se plašiti da se krećete drugačije i da rastete drugačije, čak i ako se u početku osećate pomalo nezgodno. Sećanje na kliše „Stari ključevi ne otvaraju nova vrata“ pomoći će vam da ispravite kurs gde god je to potrebno.

Kosmički savet: Krećite se drugačije. Raste drugačije.


Vaga

Ostanite otvoreni čak i kada se osećate neuredno. Ostanite otvoreni kada se osećate haotično. Ostanite otvoreni kada je vaš lažni osećaj sigurnosti razbijen. Ostanite otvoreni kada se osećate kao da se sve oko vas ruši kao kuća od karata. Ostanite otvoreni kroz ljubav. Ostanite otvoreni kroz bol. Ostanite otvoreni čak i kada ne znate šta sutra može da donese sa sobom. Niste poslati ovde da se krećete po životu. Poslani ste ovde da zaronite duboko, da sve to osetite i da doživite ljudsko iskustvo u svoj njegovoj slavi. Ono što karte žele da zapamtite je da je vaše srce vrhunski alhemičar blagoslovljen moći da vaše rane pretvori u mudrost.

Kosmički savet: Vaše srce je vrhunski alhemičar, Vaga.

Škorpija

Postoje dani kada osećate zahvalnost za ovu vezu i sve ono što ona donosi u vaš život. A onda, postoje dani kada je sve to opterećujuće, stvarajući iluziju da nema izlaza. Važno je zapamtiti da niste zaglavljeni. Postoji još jedan način da se snađete u datoj situaciji. Počnite tako što ćete se učiniti ranjivim. Počnite tako što ćete izraziti ono što vam je u srcu i umu. Uz napomenu, otvara se portal visokog obrazovanja za tebe, Škorpion. Ako ste razmišljali o tome da zaronite dublje u filozofiju sa kojom rezonujete, smatrajte ovo svojom zelenom zastavom!

Kosmički savet: Zaronite dublje u filozofiju sa kojom rezonujete.

Jarac

Pliva i oseka, oseka i oseka, oseka i oseka i oseka još jednom. Važno je zapamtiti da se točak stalno okreće. Ponekad nam život nudi slatke plodove našeg rada, a ponekad nas primorava da popijemo šolju otrova i pretvorimo se u zlatni eliksir. Gledajte na sve što se odvija kao deo lile ili božanske igre, Strelac! Nisi kažnjen, slatko dete Univerzuma. Spremate se da postanete kontejner za blagoslove koji vam dolaze.

Kosmički savet: Prihvatite ljudsko iskustvo u svoj njegovoj slavi.

Ko kaže da ne možeš imati sve, Jarac? Ko kaže da ne možete da kreirate stvarnost koja je kreativno, duhovno i finansijski zadovoljavajuća? Dužni ste sebi da prođete kroz portal zadovoljstva i igre, lepotice. Zaslužujete da doživite radost, blaženstvo, obilje i sočnost! Dakle, ako razmišljate o tome da kažete da određenoj prilici, uverite se da je u skladu sa vašim namerama. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: nije sebično pitati se ’šta je od toga za mene?’

Kosmički savet: Ako razmišljate o tome da kažete da određenoj prilici, uverite se da je u skladu sa vašim namerama.

Vodolija

Ovde ste zato što vam je suđeno da budete ovde, jer vam je suđeno da služite na način koji je božanski određen. Dobar način da se uzdignete iznad zarobljenosti ega je da svakoga sa kim se ukrste doživljavate kao Boga/Boginju u vučenju; kao manifestacija Univerzuma po sebi. Kao takvo, ovo je takođe kreativno vreme za vas, Vodolije. Vreme rađanja novih ideja i vreme stvaranja magije u saradnji sa misterioznim silama iznad i ispod. Možda imate, a možda i nemate sredstva/resurse potrebne da vidite svoju inspiraciju, i to je u redu. Obratite se svom plemenu duše, ako se osećate pozvanim. Biće više nego srećni da podrže vaš veliki san.

Kosmički savet: Ovo je vreme rađanja novih ideja i vreme stvaranja magije u saradnji sa misterioznim silama iznad i ispod.

Ribe

Postoje trenuci kada moramo da radimo-radimo i da se posvetimo gužvi, ali sada nije takav trenutak u vašem životu. Nalazite se u trenutku kada se od vas traži da pritisnete dugme za pauzu i dopunite svoje rezerve u pripremi za sledeći ciklus. Dakle, ne potcenjujte važnost punjenja sopstvene šolje, Ribe. Oh, i u slučaju da se pitate, vaša plava strelica čuda je na putu do vas! Verujte vremenu za sve u svom životu.

Kosmički savet: Vaši snovi i želje će se manifestovati tačno u trenutku kada im je suđeno.