Horoskop 7 Septembar 2023

Kada se suočimo sa kašnjenjima i poteškoćama, važno je da pritisnemo dugme za pauzu i pogledamo šta je to što univerzum pokušava da nam prenese u tom trenutku. Ponekad univerzum kaže „ne sada“. U drugim vremenima, univerzum govori „ne ovo“. Leo, ako je ovo drugo tačno u vašem slučaju, odvojite trenutak da preispitate svoje snove i želje. Šanse su da vam je dati san služio do ove tačke na vašem putovanju, ali ne služi vašem budućem ja. Strelac, istina je, ono što se dogodilo bilo je neizbežno. Univerzum je morao da interveniše kako bi vam pokazao šta nije u skladu sa vašom istinom; što više ne služi tvom najvišem i najvećem dobru. Dakle, pusti. Pustite s lakoćom i radošću. Neka napor bez napora postane vaša mantra dok se krećete kroz život. Doslednost je jezik ljubavi, na koji se navikavate, Ribe. Ovakav je osećaj biti u potpuno novoj vremenskoj liniji. Ovako je to biti sa nekim ko te voli i ceni, tama i svetlost. Učini sebi uslugu, odbaci um i vrati se svom srcu. Vaši anđeli i vodiči vas podsećaju da zaslužujete milost koja se sada tako slobodno izliva u vaš putir.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!


Ovan

Mmm Merkur je ponovo u mikrotalasnoj i čini se da se bivši ljubavnici pojavljuju na desetine! Kako predvidljivo! Učini sebi uslugu, Ovan: pogledaj se dugo u ogledalo i podseti se ko si i šta zaslužuješ. Ne dozvolite da praznina u sebi bude razlog zašto se vraćate nečemu ili nekome što je bilo otrovno od samog početka. Sa druge strane, prilika da se na neki način unapredi može se pojaviti na profesionalnom/kreativnom frontu. Slušajte glas mudrosti u sebi. Ako vas ovaj korak pokrene u pravcu rasta, onda je vredno rizika!

Kosmički savet: Obratite pažnju na sve načine na koje ste pozvani da napredujete!

Bik

Samosažaljenje je napolju. Ovo je sezona da budete ludo zaljubljeni u sebe. Ovo je sezona da se oslobodite potrebe za spoljnom validacijom i da se potapšete po leđima koje zaslužujete. Vaše samopouzdanje + nepopustljiva vera u sebe učiniće vas magnetom za čuda, Bik. Kada su u pitanju srčane stvari, preuzmite inicijativu. Recite im šta mislite i kako se osećate uprkos strahu od toga kako ćete biti percipirani. Osim toga, nećete znati mogućnost onoga što možete zajedno da kreirate osim ako ne iskoristite šansu!

Kosmički savet: Neka samopouzdanje postane vaša supermoć!

Blizanci

Ali, vi ste iskusan putnik, Blizanci! Već znate kako da se krećete po nepoznatim teritorijama i kako da pronađete mesta koja vam pružaju osećaj sigurnosti usred nepoznatog. Učinite sebi uslugu i vežbajte svoje kreativne mišiće, bilo da se krećete na posao ili idete u ranac za zabavu. Nešto nam govori da ćete napraviti uspomene koje će vam trajati ceo život! Neki od vas možda čak razmišljaju o promeni baze. Ako vam data odluka probudi pesmu duše, odgovor je „da“!

Kosmički savet: Uz napomenu, ako je vaš med sto milja daleko od vas, vreme je da isplanirate iznenadnu posetu!

Rak

Zauzet si i zauzet si, Rak! Ulazite na posao izgledajući i osećate se kao šef/muškarac, stvarate bezbedan prostor za svoje kolege, podstičete zdravu razmenu ideja i inspirišete one oko sebe da daju sve od sebe. Međutim, evo stvari: neće sve što pokrenete odmah početi da pokazuje rezultate, i to je u redu. Dajte sve od sebe i prepustite ostalo. Ne želite energiju retrogradne igre buzzkill na vašoj zabavi! Uz napomenu, slobodnjaci mogu otkriti da im u ovom trenutku dolazi zanimljiva saradnja.

Kosmički savet: Dajte sve od sebe i prepustite ostalo! Stariš tamo gde bi trebalo da budeš.

Lav

Kada se suočimo sa kašnjenjima i poteškoćama, važno je da pritisnemo dugme za pauzu i pogledamo šta je to što univerzum pokušava da nam prenese u tom trenutku. Ponekad univerzum kaže „ne sada“. U drugim vremenima, univerzum govori „ne ovo“. Ako je ovo drugo tačno u vašem slučaju, odvojite trenutak da preispitate svoje snove i želje. Šanse su da vam je dati san služio do ove tačke na vašem putovanju, ali ne služi vašem budućem ja. Dišite, prizovite svoje anđele i duhovne vodiče i zamolite ih da vam pomognu da razriješite zablude koje vas sprečavaju da prepoznate svoju istinu i razumete svoj pravi put i svrhu.

Kosmički savet: Šanse su da ste izrasli iz tog starog sna.

Devica

Shvatamo, Devica! Već neko vreme ste u fanku. Ne znaš šta se dođavola dešava. Ne znaš gde dođavola ideš odavde. Čestitam! Ovako bi retrogradna sezona trebalo da izgleda i da se oseća. Umesto da tražite načine da pobegnete od svojih problema, opustite se sa neprijatnim. Zavirite u sebe i postavite sebi važna pitanja dok dopuštate da smernice izađu iz vaše podsvesti. Oslobađanje od samoograničavajućih uverenja biće velika tema za vas u narednim nedeljama.

Kosmički savet: Opustite se sa neprijatnim. Postavite sebi važna pitanja.

Vaga

Sada, sada, Vaga! Pre nego što krenete da krivite retrogradnog za sve svoje probleme (što je uvek dobra ideja), zastanite, udahnite i napravite to metaforično putovanje unutra. Istina je da postoje delovi starog života i aspekti sopstva koje se od vas traži da napustite tokom ovog vremenskog perioda. Nemojte se plašiti da se suočite sa senkama koje već neko vreme vrebaju okolo. Vaše više ja drži prostor za vas da se oslobodite svog lažnog osećaja vezanosti.

Kosmički savet: Znate šta morate da pustite. Nemojte se plašiti da se suočite sa senkama koje već neko vreme vrebaju okolo.

Škorpija

Ovakva ljubav ne dolazi svaki dan! Ponavljamo: ovakva ljubav ne dolazi svaki dan! Ovde vidimo mnogo zelenih zastava, Škorpion. Ovo nas dovodi do pitanja: šta čekate? Što se tiče Plutonaca koji su bili u posvećenoj vezi, ovo je divno vreme da postavite nameru kako želite da izgleda ostatak svog života. Nešto govori da ulazite u period stabilnosti! Na planu rada može se ukazati prilika za rast. Nekima od vas će možda čak biti ponuđeno unapređenje. Samo podsetnik: zaslužujete svaki delić sreće koju u ovom trenutku privlačite u svoj univerzum.

Kosmički savet: Carpe diem!

Strelac

Istina je da je ono što se dogodilo bilo neizbežno. Univerzum je morao da interveniše kako bi vam pokazao šta nije u skladu sa vašom istinom; što više ne služi tvom najvišem i najvećem dobru. Dakle, pusti. Pustite s lakoćom i radošću. Neka napor bez napora postane vaša mantra dok se krećete kroz život. „To, naravno, ne znači da se stare rane neće ponovo pojaviti ili da će bol nestati preko noći. Dajte sebi dozvolu da tugujete, ako je potrebno, dok se sećate da je to osećanje isceljujuće.

Kosmički savet: dobar si. Vi ste tamo gde bi trebalo da budete uprkos onome što vam vaša spoljašnja stvarnost trenutno pokazuje.

Jarac

Uh Oh! Taj nezgodan trenutak kada shvatiš da si ti negativna loša vibracija u ovoj sobi. Samo podsetnik: vaša krutost vam ne služi. Ono što radi je doprinos drami i sprečava vas da idete napred. Dakle, pronađite način da radite sa timom, a ne protiv njega. Ispoljavanje saosećanja i prepoznavanje Božanskog u svima pomoći će vam da promenite paradigmu.

Kosmički savet: „Ponašajte se prema svima koje sretnete kao da su Bog u vuci. (Ram Das)

Vodolije

Odbacite um. Odbacite um i otputujte u svoje srce. Odbacite um, otputujte do svog srca i povežite se sa onim što je unutra nepomično. Zapamtite, i prošlost i budućnost su iluzija. Usidrenje u slavno sada će vam pomoći da pronađete mir i ispunjenje u ovom trenutku. Kada su u pitanju finansijska pitanja, podsećate se da niste zaglavljeni. Znajte svoju vrednost i onda je pomnožite do tada. Osim ako ne tražite ono što zaslužujete, nećete to dobiti.

Kosmički savet: „Shvatiti da niste vaše misli je kada počnete da se budite duhovno. (Eckhart Tolle)

Ribe

Doslednost je jezik ljubavi, na koji se navikavate, Ribe. Ovakav je osećaj biti u potpuno novoj vremenskoj liniji. Ovako je to biti sa nekim ko te voli i ceni, tama i svetlost. Učini sebi uslugu, odbaci um i vrati se svom srcu. Vaši anđeli i vodiči vas podsećaju da zaslužujete milost koja se sada tako slobodno izliva u vaš putir.

Kosmički savet: pijuckajte slatki eliksir. Vi ste sigurni. Vi ste tamo gde treba da budete.