Horoskop 16 Septembar 2023

Shvatamo, Leo! Neizvesnost je konstanta u ovom trenutku. Osećate se kao da ste izgubljeni i da ne znate kuda idete. Ne možete reći da li ste na pravom mestu u pravo vreme. Učinite sebi uslugu, zastanite i postavite sebi pitanja koja već neko vreme izbegavate. U trenucima tišine, odgovori koje tražite izaći će iz vaše podsvesti. Ovnovi, dobra vest je da ćete stići do željene destinacije u dogledno vreme. Izaći ćete kao pobednici uprkos takozvanim preprekama. Loše vesti? „Pristup na moj način ili autoput“ neće raditi za vas. Najbolje je da nađete način da radite sa timom, a ne protiv njega. Rak, sve što vam treba i sve što želite naći će vas u tačnom trenutku za koji je i namenjen. Nema potrebe da se upuštate u energičnu igru potezanja konopa. Nema potrebe da se ubeđujete da je karta tragedije jedina koja vam je data.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Dobra vest je da ćete stići do željene destinacije u dogledno vreme. Izaći ćete kao pobednici uprkos takozvanim preprekama. Loše vesti? „Pristup na moj način ili autoput“ neće raditi za vas. Učinite sebi uslugu i pronađite način da radite sa timom, a ne protiv njega. Dotaknite svoju saosećajnu stranu i prepoznajte sve oko sebe kao biće svetlosti. Nešto nam govori da ćete naći način da prođete kroz iskušenja i nevolje!


Bik

Opadajući mesec sa sobom donosi mnoge blagoslove, a upravo sada karte govore o daru obilja i daru ljubavi. Prihvati sve, Bik! Zaslužujete svaki delić dobrote koja se sipa u vaš putir. Neki od vas se takođe mogu naći u centru pažnje, i to sa dobrim razlogom. Nakloni se, lepotice! Istovremeno, priznajte doprinos onih koji su pomogli da dođete tamo gde jeste.

Blizanci

Evo stvari o željama: one imaju tendenciju da se množe kako vreme prolazi. Kada se jedna želja ispuni, pojavljuje se druga kao način da privučemo našu pažnju. Drugim rečima, nikada nismo istinski srećni jer stalno vrištimo „još, još, više“ na energetskom nivou. Dakle, pokušajmo ovo umesto toga: prihvatiti život pod uslovima života. Prihvatajući svaki trenutak kao dar kakav jeste. Ono što se od vas danas traži da priznate je da su stvari koje vam ne funkcionišu takođe deo šireg plana.


Rak

Sve što vam treba i sve što želite naći će vas u tačnom trenutku za koji je i namenjeno. Nema potrebe da se upuštate u energičnu igru potezanja konopa. Nema potrebe da se ubeđujete da je karta tragedije jedina koja vam je data. „To, naravno, ne znači da treba da budete zadovoljni svojim ciljevima. Uključite traženi posao, a zatim prepustite ishod univerzumu. Vi ste voljeni, podržani ste, zbrinuti ste. Sećanje na mantru „ne juri, privlači“ pomoći će vam da zakoračite u energetsko polje čuda.

Lav

Shvatamo, Leo! Neizvesnost je konstanta u ovom trenutku. Osećate se kao da ste izgubljeni i da ne znate kuda idete. Ne možete reći da li ste na pravom mestu u pravo vreme. Učinite sebi uslugu, zastanite i postavite sebi pitanja koja već neko vreme izbegavate. U trenucima tišine, naći ćete jasnoću koju tražite. Kada su u pitanju potencijalni projekti i partneri, uradite svoje istraživanje. Obratite pažnju na ono što se ne deli sa vama koliko na ono što jeste. Ovo će vam omogućiti da donosite odluke koje će vam dugoročno poslužiti.

Devica

Ako vas je nešto naučilo u poslednjih nekoliko meseci, to je da su svi ostali zauzeti. Najbolja stvar koju možete učiniti za sebe i druge je da učinite sebe, da budete vi i da se bez izvinjenja pokažete kao najsjajnija i najhrabrija verzija sebe. Ako vas gleda kako sijate u svom svetlu smeta nekim ljudima, samo ih zamolite da izvuku naočare za sunce iz torbe. Oh, i još nešto! Vaša intuitivna igra je trenutno jaka. Obratite pažnju na ono što vam se otkriva u trenucima tišine.


Vaga

Univerzum je imao dobar smisao za humor, Vaga. Ponekad vam daje upravo ono što ste tražili na način na koji ste to tražili da vas nauči da nisu sve vaše želje u skladu sa vašim najvišim i najvećim dobrom, prelepim. Uzmite datu lekciju svojim korakom, a da ne budete previše oštri prema sebi. Svi mi pravimo greške, a to je suštinski deo procesa rasta i razvoja. Kao deo vaše svakodnevne meditacije, razmislite o tome od kojih internalizovanih uverenja treba da se oslobodite da biste zakoračili u najotelotvoreniju verziju sebe.


Škorpija

Shvatamo, Škorpion. Osećate se kao da vam se svet okrenuo naglavačke. Kao da više ne znate šta je stvarno ili ko je na vašoj strani u ovom trenutku. Učinite sebi uslugu i prođite kroz nelagodu. Sedite sa pitanjima i dozvolite da odgovori koje tražite izađu iz vaše podsvesti. Ako ste usred pravne bitke, ostanite usredsređeni. U ovom trenutku se preporučuje konsultovanje stručnjaka kome verujete.

Strelac

Nema molitve koja ostaje bez odgovora. Pročitajte to ponovo, Strelac. Dakle, ako se osećate kao da ste zaglavljeni, da niste u mogućnosti da idete napred, razmislite o tome koja vas internalizovana uverenja drže okovanim za staru paradigmu. Došlo je vreme za pomeranje, kretanje, stvaranje nove stvarnosti! Ne plaši se da uradiš posao u senci, lepotice. Nemojte se plašiti da sednete sami sa sobom i slušate šta praznina unutra ima da kaže.


Jarac

Vreme je da se krećete kroz život sa sećanjem da ste držani i zaštićeni Duhom. Vreme je da se krećete kroz život sa unutrašnjim saznanjem da ste u potpunosti podržani u procesu tkanja snova. Vreme je da se krećete kroz život sa poverenjem, verom, hrabrošću i samopouzdanjem. Moćni ste preko svake mere, Jarac, i blagosloveni ste sposobnošću da u svoje iskustvo prizovete tačne okolnosti koje će vas pokrenuti u pravcu rasta i otključati portal prosperiteta. PS: Odvojite trenutak da zastanete i primetite čuda koja se dešavaju svuda oko vas!


Vodolija

Proces izlečenja je koliko bizaran koliko i haotičan. Postoje trenuci kada se osećamo kao da smo osetili sve što se može osetiti i ponovo se preselili u prostor celovitosti. A onda, postoje trenuci kada se stare rane ponovo otvaraju pokazujući nam ono što poziva na svesnost ljubavi. Dakle, učini sebi uslugu, Vodolija. Dozvolite da ono što treba da ponovo ispliva da se pojavi dok imate prostora za to. Ti si na putovanju, lepotica, i ovo putovanje koje si preduzela vraća te kući sebi.


Ribe

Ali, zadovoljstvo je vaša prerogativnost, Ribe. Odabrati radost iznad svega je ono zbog čega ste došli. Dakle, prestani da umanjuješ svoje potrebe, hoćeš li? Izrazite se potpuno i slobodno i verujte ljudima u vašem životu da će vas upoznati na pola puta. Kao takvi, verovatno ćete se osećati popustljivim ovog vikenda. Maloprodajna terapija je uvek dobra ideja. Odvajanje budžeta unapred? Još bolja ideja!