Horoskop 15 Avgust 2023

Razumemo, Jarac. Zemaljska škola može biti sve vrste izazova. Ali, ovde zaboravljate da postoji duga iza oblaka. Iza oblaka je duga. Dakle, umesto da dozvolite da vas teret i odgovornost sruše, otelotvorite duh igre. Usredsredite se na ono što možete da uradite da biste se osećali dobro danas. Postoji mnogo načina da se izvučete iz fanka, Strelce. Postoji mnogo načina da dobijete inspiraciju, posebno ako ste se osećali kreativno blokiranim. Počnite tako što ćete skinuti trenirke i provesti neko vreme na suncu. Krenite do najbližeg parka ili šume kao način da se ponovo povežete sa divljinom, unutra i izvan nje. Ali, ne morate sve sami, Device! Zamislite ovo kao vreme da vodite srcem i da se povežete sa svojim kolegama jednorozima. Vreme da se sanja o novom svetu i da se preduzme inspirisana akcija. Vreme za utkanje magije u tapiseriju života u saradnji sa Duhom, znajući da je svaki korak u pravom smeru važan.

Dakle, šta dan sprema za ostale znakove? Hajde da istražujemo!

Ovan

Šta za vas znači zadovoljstvo i kako pronalazite radost u svakodnevnom životu? Nešto za razmišljanje, divlje, dok se posvećuješ umetnosti zadovoljstva i umetnosti lepote. Toliko magije čeka da bude otkriveno, iznutra i spolja. Govoreći o umetnosti, neki od vas će se možda osećati inspirisanim da se povežu sa svojom kreativnom stranom. Da slikate, da pišete poeziju, da pravite muziku, da gledate smisleni bioskop i da se uključite u dijalog sa drugima o stvarima koje vas inspirišu da budete bolja verzija sebe.

Kosmički savet: Posvetite se umetnosti zadovoljstva i umetnosti lepote.

Bik

Shvatamo, Bik! Ovo poglavlje vašeg života najbolje se može opisati kao „Ludilo i haos“. Morali ste da se suočite sa jednom teškom lekcijom za drugom bez pauza u sredini. Dakle, učinite sebi uslugu i promenite tačku gledanja. Shvatite da se stvari dešavaju zbog, a ne zbog vas. Da ćete, prepoznajući ono što nije vibracijsko podudaranje, moći da vežbate odvojenost. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: vreme je da se gorčina pretvori u slatki eliksir.

Kosmički savet: Ne lepite se.

Blizanci

Oni čine da se osećate viđenim i saslušanim, Blizanci. Oni su uloženi u vaš rast i izazivaju vas da se svakog dana pokažete kao najsnažnija verzija sebe. Nikada nije dosadno kada ste u njihovoj blizini, a to je vaš najveći dar u ovom trenutku. Karte vas podsećaju da je bezbedno da dođete takvi kakvi jeste. Za vas je bezbedno da iskažete svoje ranjivosti dok pokazujete svoje prednosti.

Kosmički savet: Evo ljubavi koja ima prostora za vas da procvetate u najluđu, najveličanstveniju verziju sebe!

Rak

Ali, šta radiš povodom toga, Rak? Ovo je vaš podsetnik da vratite uzde svog života, da uzmete stvari u svoje ruke, da uradite ono što treba da biste popravili datu situaciju. Trajna akcija će se pokazati kao tajna vašeg uspeha, divlje. Drugim rečima, ne očekujte trenutne rezultate. Ne očekujte da će se stvari manifestovati preko noći / prema vašoj vremenskoj liniji. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: ’dan kada posadite seme nije dan kada jedete plod.

Kosmički savet: Istrajna akcija će se pokazati kao tajna vašeg uspeha

Lav

„Serendipiti“ je vaša magična reč u Leo štabu. Dakle, pazite na znakove i kuda vas vode. Zabeležite i te slučajne susrete. Sve se slaže, bu! Sve se to sastavlja za vas na najneočekivaniji način. Kao takvo, ovo je takođe vreme radosti i slavlja. Veridba, proslava bebe ili neka vrsta ceremonije mogu biti na kartama za neke od vas.

Kosmički savet: Zdravo, sunce!

Devica

Ali, ne morate sve sami, Device! Zamislite ovo kao vreme da vodite srcem i da se povežete sa svojim kolegama jednorozima. Vreme da se sanja o novom svetu i da se preduzme inspirisana akcija. Vreme za utkanje magije u tapiseriju života u saradnji sa Duhom, znajući da je svaki korak u pravom smeru važan. PS: Nešto nam govori da će vam se sve to poklopiti na najneočekivaniji način!

Kosmički savet: Sanjajte o stvaranju novog sveta.

Vaga

Šta želite da uradite ove nedelje: recite „da“ više nego „ne“, posebno ako se ukaže prilika da krenete u avanturu. Mrzitelji vas mogu nazvati impulsivnim, Vaga, ali, istina je, vi vidite spontanost kao supermoć. Jezik ljubavi prema sebi, ako možete! Zapamtite, ne morate odmah da planirate fensi odmor ako nemate propusni opseg za to. Istraživanje divljine tačno tamo gde se nalazite je dobro mesto za početak. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: ponekad vam je potrebno malo tog planinskog povetarca da biste se podsetili koliko ste blagosloveni!

Kosmički savet: „Spontanost“ je magična reč.

Škorpija

S obzirom da smo u senci retrogradnog Merkura, problemi u komunikaciji mogu se neočekivano pojaviti. Ili ćete preterano reagovati kada se aktivirate ili ćete gurnuti stvari pod tepih kao profesionalac. Ali, ne treba da vam kažemo da su to nezdravi mehanizmi suočavanja, Škorpion. Dakle, promenite tačku gledanja. Zamislite svaku razliku kao priliku za rast. Podelite kako se osećate u vezi sa predmetom, dok ste otvoreni za ono što drugi imaju da kažu. To je jedini način da se uzdigneš u ljubav, lepotice.

Kosmički savet: Razlike su prilika za rast.

Kosmički savet: Promenite tačku gledanja.

Strelac

Postoji mnogo načina da se izvučete iz fanka, Strelce. Postoji mnogo načina da dobijete inspiraciju, posebno ako ste se osećali kreativno blokiranim. Počnite tako što ćete skinuti trenirke i provesti neko vreme na suncu. Krenite do najbližeg parka ili šume kao način da se ponovo povežete sa divljinom, unutra i izvan nje. Izlazak iz glave u svoje telo kroz ples, pokret i jogu se takođe preporučuje upravo sada. Zaključak: kada ste u stanju toka, nova inspiracija će pronaći put do vas.

Kosmički savet: Jednom kada ste u stanju toka, nova inspiracija će pronaći put do vas!

Jarac

Razumemo, Jarac. Zemaljska škola može biti sve vrste izazova. Ali, ovde zaboravljate da postoji duga iza oblaka. Iza oblaka je duga. Dakle, umesto da dozvolite da vas teret i odgovornost sruše, otelotvorite duh igre. Usredsredite se na ono što možete da uradite da biste se osećali dobro danas. Zapamtite, došli ste ovde da se setite svoje inherentne magije. Došli ste ovde da zapamtite da zaslužujete da doživite radost u svakom obliku.

Kosmički savet: Fokusirajte se na unošenje više lakoće i svetline u narativ!

Vodolija

Upozorenje za spojler: niko ne zna šta dođavola rade! Svi idemo po jedan dan, i to je najlepši deo ovog putovanja u zemaljskom carstvu. Dakle, verujte idejama i inspiraciji koja dolazi. Neka vas vaše srce vodi u pravcu rasta, iako vam koraci na koje ste pozvani nemaju smisla. Verujte da ćete se uskoro osvrnuti na ovo poglavlje svog života kao na vreme velikih promena.

Kosmički savet: Napravite prvi korak.

Ribe

Budiš se sa prolećem u koraku i pesmom u srcu. Ovako izgleda kada vas ugrize ljubavna buba, Ribe. Ne zaboravite da izrazite kako se osećate u danima koji dolaze. Želite da budete sigurni da su na istoj stranici dok se krećete napred. S obzirom na to da se danas osećate ovo kreativno, dobra je ideja da svoju energiju usmerite ka umetničkim potragama. Provedite vreme za tablom za crtanje, lepotice. Još bolje, eksperimentišite sa terapijom kretanja ili se prijavite na čas plesa.

Kosmički savet: Budiš se sa pesmom u srcu.