Horoskop 14 Septembar 2023

Uzdah! Tako blizu a tako daleko. Univerzum te ne kažnjava, Škorpione. To je jednostavno testiranje vaše odlučnosti. Dakle, uključite posao koji je potreban bez vezivanja za određeni ishod. Verujte da ćete se osvrnuti na ovo vreme u svom životu sa radošću i zahvalnošću u srcu. Blizanci, osećate se kao da ste bili u paklu i nazad i trenutno vam je potreban minut da obradite sve što vam otkriva vaša podsvest. Budite vrući nered ako treba da budete vrući nered. Ali, takođe znajte kada da izađete iz toga i zatražite pomoć. Shvatamo, Rak! Planete izazivaju više haosa nego inače, zbog čega dovodite u pitanje sve što govorite, radite i u šta sipate svoju energiju. Ne kažemo da je preterano razmišljanje kao ekstremni sport nešto čemu treba da se prepustite. Samo vas podsećamo da nije loša ideja da s vremena na vreme razmislite o nameri koja stoji iza svojih postupaka. Kretanje u prostor tišine će vam pomoći da pronađete jasnoću koju tražite u ovom trenutku.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Razumemo, Ovne. Ponekad traje u ljubavi. Ponekad ostavlja ožiljke na najnezamislivijim mestima. Važno je zapamtiti, sada i do kraja života, da se stvari dešavaju za vas, a ne za vas. Univerzum ima prostor za vas da izlečite i da se uzdignete kako biste mogli da postanete vibracioni par za ljubav i obilje koje ste prizivali u svoj Univerzum. Dobra stvar je što se trenutno mnogo toga dešava za vas na poslu. Ostanite posvećeni svojim ciljevima. Potrudite se da budete dosledni u svojim naporima. Uskoro ćete se osvrnuti na ovo vreme kao na prekretnicu u vašem životu.

Kosmički savet: Postanite vibracioni par za ono što pozivate. Ovo je tajna, Ovne!

Bik

Shvatamo, Bik! Sve je retrogradno i čini se da ništa ne ide napred. Važno je zapamtiti da se stvari dešavaju zbog, a ne zbog vas. Univerzum vam daje priliku da se razjasnite. Da budete jasni o svojim ciljevima, potrebama, željama i željama. Dakle, prođite kroz nelagodu sa lakoćom i radošću znajući da je sve što se trenutno dešava deo većeg plana koji je napravljen za vas.

Kosmički savet: Gledajte dalje od iluzije haosa i verujte da najbolje tek dolazi!

Blizanci

Osećate se kao da ste bili u paklu i nazad i trenutno vam je potreban minut da obradite sve što vam otkriva vaša podsvest. Budite vrući nered ako treba da budete vrući nered. Ali, takođe znajte kada da izađete iz toga i zatražite pomoć. Dobra stvar je što trenutno imate podršku svojih najmilijih. Samac Blizanci, nikoga ne zavaravate ponavljanjem priče o tragediji i neuspehu. Mnogo je udvarača koji vam kucaju na vrata. Obrati pažnju.

Kosmički savet: Budite vrući nered ako treba da budete vrući nered. Ali, takođe znajte kada da se trgnete i posegnete za pomoći. Nisi sam, bu.

Rak

Shvatamo, Rak! Planete izazivaju više haosa nego inače, zbog čega dovodite u pitanje sve što govorite, radite i u šta sipate svoju energiju. Ne kažemo da je preterano razmišljanje kao ekstremni sport nešto čemu treba da se prepustite. Samo vas podsećamo da nije loša ideja da s vremena na vreme razmislite o nameri koja stoji iza svojih postupaka. Kretanje u prostor tišine će vam pomoći da pronađete jasnoću koju tražite u ovom trenutku. Kada su u pitanju vaši međuljudski odnosi, vežbajte iskrenost. Izrazite ono što vam je potrebno na otvoren i iskren način. Možete ili ne morate odmah da rešite stvari, i to je u redu. Svaki korak u pravom smeru se računa, lepotice.

Kosmički savet: Prođite kroz nelagodnost.

Lav

Ali, nisi došao ovde da živiš život „šta ako“, Leo? Došli ste ovde da uradite se, da budete najhrabrija i najsvetlija verzija sebe i da inspirišete promene na kolektivnom nivou. Evo da pravite velike poteze i vraćate svoju moć vama. „Naravno, to ne znači da sve morate da radite sami i da sve morate da radite sami. Pozovite podršku svom odredu duša. Unajmite tim da izvrši vašu misiju veću od života ako je potrebno. Podsetnik za mlad mesec: dugujete sebi da ostvarite svoje najluđe snove!

Kosmički savet: Dugujete sebi da ostvarite svoje najluđe snove!

Devica

Srećan novi mesec u Devici, Devica! Dobrodošli u svoju zlatnu eru! Dobrodošli u potpuno novo poglavlje u priči vašeg života. Ovo je savršeno vreme da iskoristite svoju praktičnu stranu, da donesete mudre finansijske odluke i da svoje novčiće odložite za budućnost. Odluke koje sada donesete imaće dugotrajan uticaj na vaše finansije. Kao takvi, možda ćete se takođe osećati pozvanim da kanališete svoju unutrašnju zelenu vešticu, da istražujete apoteku prirode i da pravite tajne izmišljotine koje će izlečiti vaše telo i podići vaš duh. Ako ste razmišljali o tome da se vratite svojoj prostirci za jogu, da radite na tom poravnanju i balansiranju čakri, shvatite ovo kao znak da uradite upravo to.

Kosmički savet: Dobro došli u svoju zlatnu eru, bu!

Vaga

Ali, šta za tebe znači saosećanje, Vaga? Kako se pojavljujete za sebe, dan za danom, mesec za mesecom? I na koji način se osećate pozvanim da izlečite svoj odnos sa samim sobom? Mladi mesec u Devici podstiče vas na samorefleksiju. Dakle, donesi taj dnevnik, idi u šetnju po divljini ili meditiraj na svom omiljenom mestu. Šta god da vam pomaže da ostanete povezani sa božanskim silama i skočite nazad u to stanje toka! Videćete da je aktiviran i portal snova i preuzimanja. Reč za mudre: obratite pažnju na ono što vam otkriva vaša nadsvest.

Kosmički savet: Iznesite taj dnevnik, idite u šetnju divljinom ili meditirajte na svom omiljenom mestu.

Škorpija

Uzdah! Tako blizu a tako daleko. Univerzum te ne kažnjava, Škorpione. To je jednostavno testiranje vaše odlučnosti. Dakle, uključite posao koji je potreban bez vezivanja za određeni ishod. Verujte da ćete se osvrnuti na ovo vreme u svom životu sa radošću i zahvalnošću u srcu. Kad smo kod toga, stvari na polju ljubavi i romantike će verovatno napredovati u pravom smeru tokom ove lunarne faze. Učinite sebi uslugu i budite iskreni o tome šta mislite i osećate u svakoj fazi. Ovo je jedini način da se izgradi odnos koji će izdržati test vremena i plime.

Kosmički savet: Uključite posao koji je potreban bez vezivanja za određeni ishod.

Strelac

Umoran si, umorna si. Umorni ste od prerastanja. Umorni ste od pokušaja da se nosite sa svime odjednom. Međutim, evo stvari: možda ćete morati da se trudite još neko vreme, posebno ako radite na određenom cilju. Samo zapamtite da mi nađete vreme usred ludila da biste mogli da ostanete usredsređeni. S druge strane, ako ste razmišljali o istraživanju društvenih medija kao alata za deljenje vaše poruke i dopiranje do veće publike, sada je vreme da to učinite.

Kosmički savet: Ne zaboravite da nađete vreme za mene usred ludila.

Jarac

Volite verziju vas koja boli. Volite verziju vas koja je lekovita. Volite verziju sebe koja daje glas strahu. Volite verziju vas koja bira ljubav iznad svega. Volite verziju vas koja se bavi demonima prošlosti. Volite verziju vas koja svojim šarmom ulepšava sobu. Volite verziju vas koja okleva da podeli njihovu istinu. Volite verziju vas koja se smeje, koja napreduje i koja je spremna da se pojavi uprkos tome kako se priča odvija za vas. Mnogo je stvari u životu koje su uslovljene. Uverite se da vaša ljubav prema sebi nije jedna od njih.

Kosmički savet: Evo samoprihvatanja i bezuslovne ljubavi!

Vodolije

Osećate se pokrenuto. Ovako ste očekivali da će se stvari završiti, ali jesu. Umesto da na drugog gledate kao na negativca u svojoj priči, pokušajte da gledate na njega kao na agenta promene. Kao neko ko vas pokreće u pravcu rasta i evolucije oslobađajući vas od tereta vaše prošle karme. Najbolja stvar koju možete učiniti za sebe i druge je da nastavite dalje sa unutrašnjim znajući da ste zadržani, zaštićeni i zbrinuti.

Kosmički savet: Vi ste zadržani, zaštićeni i zbrinuti. Verujte u to.

Ribe

Shvatamo, Ribe! Iako ste poznati kao najromantičniji od svih znakova, ponekad volite uzbuđenje jurnjave. Ovo je nešto što biste mogli da doživite danas. Samo podsetnik: vaši neobavezni flertovi mogu biti i ne tako neobavezni za nekog određenog. Zapitajte se da li zaista želite da idete okolo lomeći srca iz zabave. S druge strane, ako jurite za određenom vezom samo zato što želite da se osećate potvrđeno od njih, razmislite ponovo. Vi ste dostojni da budete voljeni baš takvi kakvi jeste. Podignite svoje standarde i verujte da će vas tamo sresti prava osoba.