Horoskop 13 Avgust 2023

Život nam uvek pruža savršenu priliku koja nam je potrebna da rastemo, da se lečimo, transformišemo, da se pokažemo kao najveličanstvenija verzija sebe. Da se ​​pokažemo kao verzija sebe koju smo vizualizovali u svom umu. Sve se svodi na našu sposobnost da kažemo „da“, Bik. Dakle, prihvatite izazov koji vam se predstavlja kao poziv da se razvijate. Svet je prelepo mesto i svet zaslužuje da bude otkriven očima strahopoštovanja i čuđenja, Device. Dakle, zamenite svoje staro sočivo novim. Budite radoznali o svemu što se odvija unutar i spolja dok širite svoj um i svoje srce. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: pijenje iz izvora znanja doneće vam veliku radost u danima koji dolaze. Neutralni, ko? Ovo je nedelja da se bukvalno pokažete kao najhrabrija, najsjajnija i najnepovoljnija verzija sebe, Vaga. Doživljavate renesansu kada je u pitanju vaš lični stil i niko se ne žali! Sjajući u svom svetlu, dajete onima oko sebe dozvolu da učine isto.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara!

Ovan

Slušaj. Slušajte tišinu u tišini u tišini. Slušajte unutrašnji glas koji vas vodi u trenucima tišine. Negovanje tišine neka postane deo vaše svakodnevne rutine. Što ste više usklađeni sa sobom, što ste više u skladu sa svojom istinom, to ćete bolje moći da vodite druge ljude.

Kosmički savet: Vaša intuicija je trenutno jaka. Odvojite vreme za slušanje.

Bik

Život nam uvek pruža savršenu priliku koja nam je potrebna da rastemo, da se lečimo, transformišemo, da se pokažemo kao najveličanstvenija verzija sebe. Da se ​​pokažemo kao verzija sebe koju smo vizualizovali u svom umu. Sve se svodi na našu sposobnost da kažemo „da“. Dakle, prihvatite izazov koji vam se predstavlja kao poziv da se razvijate. Na ulici se priča da ste hrabriji nego što sebi pripisujete zasluge.

Kosmički savet: Prihvatite izazov koji vam se predstavlja kao poziv za razvoj.

Blizanci

Proveli ste dosta vremena na tabli za crtanje, Blizanci. Proveli ste dosta vremena zamišljajući novu stvarnost i pitajući se kako bi bilo proći kroz portal obilja. Sada je vreme da se akcioni koraci dovedu u red. Da razbijete veći cilj na male ciljeve dok se obavezujete da se svakog dana pokažete za ono u šta verujete. Trajna akcija će se pokazati kao tajna uspeha, divlja.

Kosmički savet: Fokusirajte se na trajni napor.

Rak

Postoje trenuci u našim životima kada se osećamo kao da je sve zaista savršeno. Kao da su se zvezde na noćnom nebu urotile da donesu u naše živote ono što želimo na nivou duše. Sada je takvo vreme u tvom životu, lepotice! Vreme doživljavanja te božanske veze sa srodnom dušom koju ste aktivno prizivali u svoj Univerzum. Prepustite se leku ljubavi i medicini veze. Sigurno je da dođete takvi kakvi jeste. Za vas je bezbedno da budete najautentičniji sa njima.

Kosmički savet: Rečima Fride Kalo: „Uzmite ljubavnika koji vas gleda kao da ste magični.

Lav

Univerzum ima način da nas nauči kroz kontrast. Kada se nađemo u konfliktnim situacijama, važno je da zastanemo i zapitamo se „koja je skrivena lekcija ovde?“ Razumevanje onoga što nije u skladu je sastavni deo procesa manifestacije jer nam to daje dar jasnoće, Lav . Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vreme je da verujete idejama i inspiraciji koju dobijate u ovom trenutku. Važno je pratiti impuls čak i ako on nema uvek smisla za vaš logički um. Verujte da ste vođeni u pravcu rasta.

Kosmički savet: „Jasnoća“ je magična reč.

Devica

Ali, svet je lepo mesto i svet zaslužuje da bude otkriven očima strahopoštovanja i čuđenja. Dakle, zamenite svoje staro sočivo novim. Budite radoznali o svemu što se odvija unutar i spolja dok širite svoj um i svoje srce. Čuo se na kosmičkoj konferenciji: pijenje iz izvora znanja doneće vam veliku radost u danima koji dolaze.

Kosmički savet: Proširite svoj um i svoje srce.

Vaga

Neutralni, ko? Ovo je nedelja da se bukvalno pokažete kao najhrabrija, najsjajnija i najnepovoljnija verzija sebe. Doživljavate renesansu kada je u pitanju vaš lični stil i niko se ne žali! Samo podsetnik: sijajući u vašem svetlu, dajete onima oko sebe dozvolu da učine isto. Kao takvo, ovo je takođe vreme strahopoštovanja i čuđenja. Vreme gledanja na svet oko sebe kroz potpuno novo sočivo dok se posvećujete umetnosti lepote i umetnosti zadovoljstva.

Kosmički savet: Evo radosti, lepote i zadovoljstva!

Škorpija

Sve izgleda savršeno na papiru, ali ne možete da se otresete osećaja da nešto nije u redu. Učinite sebi uslugu i ostanite povezani sa svojom unutrašnjom mudrošću. Opadajući mesec obećava da će sa sobom doneti veliki trenutak „podizanja vela“, otkrivajući šokantne tajne. Za neke od vas, ovo otkriće će verovatno biti na ličnom frontu. Razmislite o otkrivanju traume i suočavanju sa aspektima senke vašeg bića. Bez obzira šta se pojavi u ovom trenutku, znajte da ste spremni da tamu pretvorite u svetlost dok unosite više ljubavi u priču.

Kosmički savet: Otvorite svoje unutrašnje oko. Postanite svesni šta vam Univerzum otkriva u ovom trenutku.

Strelac

Evo u čemu je stvar, Strelce: držali ste se ideje kako stvari treba, a šta ne, a vaša očekivanja vas ni najmanje ne služe. Ono što danas želite da uradite je da poštujete ono što vam okolnosti otkrivaju. Ako ste prerasli određene aspekte svog života, prerasli ste određene aspekte svog života. Dajte sebi dozvolu da se ponovo rodite i da sledite put koji odgovara onome što postajete.

Kosmički savet: Bloom!

Jarac

Ali kada je u pitanju navigacija kroz mnoge životne izazove, ne postoji priručnik. Dobra stvar je što vam ovo daje prostor za igru, da pravite greške i da sve to shvatite usput. Dakle, dajte sebi dozvolu da krenete na ovo potpuno novo putovanje znajući da ćete u tom procesu otkriti mnogo toga o sebi i svetu oko sebe. Oh, i još nešto! Ne dozvolite da vas neuspesi iz prošlosti spreče da verujete u nemoguće. Imate sposobnost da pomerate planine i to je vaša najveća fleksibilnost.

Kosmički savet: Vreme je da krenete u potpuno novu avanturu.

Vodolije

Vi ste u tome! Vi ste u životu koji ste davno manifestovali i Univerzum vam sada nudi kurs u čudima! Otvorite svoje srce i um dok postajete svesni sve magije koja se odvija oko vas. Kao takvo, ovo je takođe vreme da ponovo obučete svoje šefske pantalone. Radi se o tome da ostanete usredsređeni na ciljeve u karijeri i da se trudite na način na koji nikada ranije niste. Dobre vesti? Zakoračite u period finansijske stabilnosti. Pripremite se da dobijete velike nagrade za svoje prethodne napore. PS: Ako ste razmišljali o povećanju, sada je vreme za to!

Kosmički savet: Spremite se da vratite svoje šefske pantalone!

Ribe

Ribe, ne verujete da radite stvari polovično, i sigurno ne verujete u osrednjost. Imate način da ulijete svoje srce i dušu u svoje ponude, u svoje kreacije. Postoji deo tebe u svemu što izneseš na svet, i to je ono što te čini takvom silom na koju se treba računati, lepotica. Danas vas karte podstiču da istražite koncept merakija i šta on za vas znači. Nešto nam govori da će vaša sposobnost da ostanete povezani sa strujom kreativne svesti otključati skrivene portale, unutar i spolja.

Kosmički savet: Delić vas je u svemu što iznosite na svetu.