Horoskop 11 Avgust 2023

Ovo je dan da kažete da životu i svemu što dolazi sa njim! Na dobrom ste mestu, Vodolija. Život vam sada nudi slatke, slatke plodove vašeg rada. Dakle, dozvolite sebi da uživate u dobroti dok delite žetvu sa onima koji misle na svet. Takođe se preporučuje odvajanje vremena za rituale nege o sebi s obzirom na trenutnu kosmičku saradnju. Samopouzdanje je napolju, Blizanci. Ovo je sezona da budete ludo zaljubljeni u sebe! Da proslavimo delove sebe koje ste godinama potiskivali ili odbacivali. Ovo je tvoja priča, divlja. Posedujte ga. Neka bude tvoj. „Bio sam apsolutno prestravljen svakog trenutka svog života – i nikada nisam dozvolio da me to spreči da uradim jednu stvar koju sam želeo. Mudre reči američke slikarke Džordžije O’Kif za razmišljanje dok pijuckate jutarnji čaj, Strelce. Samo podsetnik: došli ste ovde sa razlogom. Izražavanje vaše jedinstvenosti i postavljanje semena promene u kolektivnu svest je deo vaše božanske svrhe.

Dakle, šta dan pred nama sprema za ostale znakove? Hajde da saznamo. Zapamtite, ovo su soulscopes zasnovani na vođenju koji se mogu čitati prema vašem suncu, mesecu i izlasku. Izaberite ono što vam najviše odgovara! PS: Neka vam ova luna donese dobar juju!

Ovan

Svi imamo prošlost, Ovne, ali ova prošlost je deo stare priče. Priča koju ne morate nužno da nosite sa sobom u budućnost. Dakle, učinite sebi uslugu i locirajte bol. Locirajte bol u svom telu i slušajte šta ima da kaže. Došlo je vreme da svoje rane pretvorite u mudrost, divlje. Verujte u svoju sposobnost da probudite svog unutrašnjeg alhemičara i da se pojavite za novo sa hrabrim i otvorenim srcem.

Kosmički savet: Ako je hrabrost nešto sa čime se borite, iskoristite energiju tigrovog oka ili karneola.

Bik

Ovde ste jer vam je suđeno da budete ovde. Zato što se svaki molekul u multiverzumu urotio da budeš ovde. Pa, pusti staru priču, hoćeš li? Oslobodite se krivice i sramote koju ste nosili. Oslobađanjem onoga što je služilo svojoj svrsi u priči vašeg života, moći ćete da stvorite prostor za blagodati. Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: vredni ste, lepi. Dostojni ste svega što ste pozvali. Tražite ono što vam je potrebno da biste se osećali bezbedno dok verujete životu i onima oko vas da će vas dočekati na pola puta.

Kosmički savet: Pitajte šta vam je potrebno da biste se osećali bezbedno.

Blizanci

Samopouzdanje je napolju, Blizanci. Ovo je sezona da budete ludo zaljubljeni u sebe! Da proslavimo delove sebe koje ste godinama potiskivali ili odbacivali. Ovo je tvoja priča, divlja. Posedujte ga. Neka bude tvoj. Kao takvo, ovo je takođe vreme za novu priču na polju ljubavi i romantike. Dajte sebi dozvolu da jasno izrazite svoje potrebe i verujte drugom da će vam izaći u susret. Slobodni blizanci, karte ukazuju na prisustvo uticajne osobe. Izvesni neko ko zna kako da vas očara i svojim delima i rečima.

Kosmički savet: Ovo je sezona da budete u zabludi zaljubljeni u sebe!

Rak

Rak, skloni ste da potrebe drugih stavljate ispred svojih. Biti heroj je i vaš dar i prokletstvo. Trenutno vam je potrebna sopstvena nežna ljubav i briga više od bilo koga drugog. Dakle, slobodno pozovite svoju moć i ponovo potvrdite granice gde god je to potrebno. Ako birate sebe zahteva da razočarate nekoliko ljudi, to je u redu. U redu je, mesečevo dete. Kao takvo, eksperimentisanje sa lepotom i modom će takođe biti velika tema u narednim nedeljama. Koja je to jedna stvar kojom ste čeznuli da se ukrasite, ali i niste imali hrabrosti? PS: Znaš tačno o čemu pričamo, bu!

Kosmički savet: Eksperimentišite sa svojim stilom.

Lav

Za neke snove se vredi boriti. Ponavljamo: za neke snove se vredi boriti, Leo. Dakle, pretvorite svoj bol u moć dok marširate napred i dalje. Uprkos tome što vam vaša spoljašnja stvarnost pokazuje, stići ćete do željene destinacije u dogledno vreme. Ono što ne želite da napustite dok se krećete kroz život: taj lažni osećaj kontrole + potreba da sve radite sami. Naučite da delegirate odgovornost i poštujete doprinos vaše ekipe duše oslobodiće vas na više načina nego što možete da računate.

Kosmički savet: Delegirajte odgovornost gde god je potrebno.

Devica

Jedina osoba koja stoji između vas i vaših snova ste ti. Pročitajte to ponovo, Devica, dok postajete svesni svih načina na koje potkopavate sopstveni potencijal. Vreme je da povratite svoju moć, divlji. Karte vam takođe skreću pažnju na vaše intuitivne i vidovite sposobnosti. Verujte u ono što vam pokazuju sile (umesto da se stalno nagađate). Vreme je da bez odlaganja reagujete na ono na šta ste vođeni.

Kosmički savet: Sklonite se s puta i povratite svoju sudbinu!

Vaga

Vaga, ti si velika stvar! Zvezda u usponu, ako možemo! Nešto nam govori da nismo jedini koji se tako osećaju prema vama! Spremite se da verujete u Kismet, ako već niste, jer vaš duhovni tim se zaverava da unese u vaše iskustvo tu božansku zajednicu koju manifestujete već neko vreme. Čuli smo na kosmičkoj konferenciji: vreme je da volite i budete voljeni i širite magiju ljubavi!

Kosmički savet: „Uzmite ljubavnika koji vas gleda kao da ste možda magični. – Frida Kalo

Škorpija

Tajna vašeg božanskog sjaja? Sećanje da ste jedno sa silama i da sile plešu ekstatičan ples života kroz vas. Dakle, zahvalite se za sve što imate i sve što tek treba da dođe dok svoje molitve ulivate ljubavlju. Kao takvo, ovo je takođe vreme jačanja vaše veze sa vašim duhovnim timom. Slušajte šta dobijate preko njih kao preuzimanja u trenucima tišine. Takođe se preporučuje vođenje dnevnika vidovnjaka/snova u ovom trenutku!

Kosmički savet: Ovo je vreme jačanja vaše veze sa vašim duhovnim timom.

Strelac

„Bio sam apsolutno prestravljen svakog trenutka svog života – i nikada nisam dozvolio da me to spreči da uradim nijednu stvar koju sam želeo. Mudre reči američke slikarke Džordžije O’Kif za razmišljanje dok pijuckate jutarnji čaj. Samo podsetnik, Strelac: došli ste ovde sa razlogom. Izražavanje vaše jedinstvenosti i postavljanje semena promene u kolektivnu svest je deo vaše božanske svrhe. Dakle, isprati demone sumnje u sebe do izlaznih vrata, hoćeš li? Vratite se u tok kreativne svesti i dopustite da vas putovanje transformiše. Nešto nam govori da ste spremni da naslikate platno svog života najsjajnijim i najsmelijim bojama iz svoje palete!

Kosmički savet: Probaj hrabrosti, divlji!

Jarac

Ups, opet si to uradio! Sumnjali ste u svoj potencijal i spustili se u zečju rupu krivice i srama. Po milioniti put: ovde ste jer vam je suđeno da budete ovde. Zato što se vaše više ja urotilo da budete ovde u ovom trenutku. Dakle, odvedite demone sumnje u sebe do izlaznih vrata dok se spremate da preuzmete svoju sudbinu, Jarcu! Čuli ste na kosmičkoj konferenciji: poslati ste ovde da inspirišete promenu na kolektivnom nivou.

Kosmički savet: Vreme je da ponovo verujete u svoju moć i potencijal.
Horoskop za Vodolije danas: 11. avgust 2023

Ovo je dan da kažete da životu i svemu što dolazi sa njim! Na dobrom ste mestu, Vodolija. Život vam sada nudi slatke, slatke plodove vašeg rada. Dakle, dozvolite sebi da uživate u dobroti dok delite žetvu sa onima koji misle na svet. Takođe se preporučuje odvajanje vremena za rituale nege o sebi s obzirom na trenutnu kosmičku saradnju. Razmislite o tome da se prijavite za masažu, zvučnu kupku ili sesiju aromaterapije. Odlazak u lokalni butik koji volite zbog TLC-a možda i nije tako loša ideja!

Kosmički savet: Kada Univerzum obezbeđuje i vaše potrebe i vaše želje.

Ribe

Ali, došli ste ovde s razlogom, Ribe. Došli ste ovde da uđete u tok kreativne svesti, stvarate umetnost, pravite muziku, delite svoje priče dok inspirišete one oko sebe da donesu više radosti, lepote i magije u ovaj svet. Dakle, inspirišite druge da donesu više radosti, lepote i magije u ovaj svet živeći svoju istinu i probijajući svoje sopstvene barijere, svaki dan. Evo jednostavne tehnike meditacije: zamislite sebe kao posudu Božanske Svesti, a zatim počnite da izražavate ono što žudi da se izrazi kroz vas.

Kosmički savet: Došli ste ovde da napravite magiju, magičnu!